wimax - wimax.sk nejde, nejde ani ich počítadlo ?
Re: wimax - wimax.sk nejde, nejde ani ich počítadlo ?
u mňa sa zase zasekli dáta
a sú tam iba 3 sessions 
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
K tomu Antiku - akých 20 tisíc? Veď pri samoinštácii platíš len 65€. FUP je 10GB/2 dni v silnej prevádzke - do 24:00 alebo 50GB/2 dni v slabej prevádzke do 7:00 (ráno). Aj ja veľmi rozmýšľam o prechode do Antiku, keďže terajší internet nie je moc spoľahlivý (Cassovia Net). Na výber moc nemám, tohoto poskytovateľa som si vybral preto, lebo ako jediný tu má káblové pripojenie, ktoré zo začiatku fungovalo celkom dobre - 15Mbit, no teraz mi to stále len kolíše - 0,5-5Mbit a má veľmi časté vápadky.. Teraz si môžem vybrať buď CNet, nejaké DSL (max. do 3Mbit) alebo WiFi poskytovateľov... a to bývam asi 100 metrov od bytovky, kde majú rôzni poskytovatelia optiku... Čo už, rodinné domy nie sú pre nich zaujímavééé... 
Ak máte niekto Antik v KE cez WiFi, aké sú reálne rýchlosti?
Ak máte niekto Antik v KE cez WiFi, aké sú reálne rýchlosti?
Lol, čože
Aj ja tam mám, že 2 Sessions. Takže môžem ťahať? Lebo to potom idem stahovať.
DjBass, takisto som na tom aj ja, čo sa týka tej optiky a bytoviek. Je to horrible.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2010, 22:29)
No už tam mám 15Session, ty Filipito? Podľa teba budeme môcť prekročiť?
DjBass, takisto som na tom aj ja, čo sa týka tej optiky a bytoviek. Je to horrible.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2010, 22:29)
No už tam mám 15Session, ty Filipito? Podľa teba budeme môcť prekročiť?
netuším, horší internet som nevidel, začal padať dážď a net ide neskutočne na kkt 
No tak to mi ani nehovor, tu trpím tento net len kvôli tomu, že tu iný neni.
nevieš aké sú pokuty za skoré zrušenie internetu?
320€ je zrušenie zmluvy pokiaľ som dobre čítal minule, si pozri tam majú niekde na stránke .pdf dokument na stiahnutie.
Už to nie je podľa mesiacov do konca 2 r. ? Mne končí v januári.
No tak ja mám už tento net asi 4í rok, už som ho raz predlžoval a získal som len to, že namiesto 39€ platím 29€ za ten najdrahší lebo ževraj verný zákazník 
Ja určite predĺžovať nebudem, aj keď ostanem bez internetu.
zdravim vas,mam postraty wimax internet,kupil som si router od predajcu wimaxu(bol nakonfigurovany v predajni),samozrejme nejde.ked som prisiel do predajne zavolali do wimaxu,ze musi a obmedzit rychlost,ze je v modeme nastavena ako automaticka,co nemoze byt,teda ak som spravne pochopil(ked mam net zapojeny za pc musim nakonfigurovat lokalne pripojenie speed and duplex na 10 Mbps).lenze ani po tomto telefonate router nejde.wimaxaci su neni ochotny riesit moj problem a v predajni sa vyhovaraju nanich...mal niekto z vas tento problem?
Wow, tak to som nevedel, že sám modem konfiguruje speed, no tento problém som ešte nemal ale to, že wimax nie je ochotný to mi je jasné už pár rokov. Je to na smiech ako sa vie tento provider s takým FUP obmedzením udržať u nás na Slovensku.
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2010, 14:23)
23eho dec. mi končí zmluva, neviem sa dočkať kedy si konečne tento šrot odmontujem zo strechy.
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2010, 14:23)
23eho dec. mi končí zmluva, neviem sa dočkať kedy si konečne tento šrot odmontujem zo strechy.
gratulujem, ja končím až v apríli