persistente ulozenie dat .NET compact framework
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
persistente ulozenie dat .NET compact framework
potreboval by som este jednu radu, spravil som si klienta, ktory sa vie dotazat na SQL v .NET compact frameworku, ale potrebujem tieto data persistentne ulozit do zariadenia tak aby som bol opat schopny ich vytiahnut ked vypnem a znovu zapnem aplikaciu. Neviete kde by som to mohol ukladat a ak ano ako? V javeME som pouzival record store, existuje nejaka MS varianta?
-
pipiak
Medium Star
Re: persistente ulozenie dat .NET compact framework
Nechapem - mas mnozstvo moznosti> subor(txt/xml), databazu, registre, pripadne application.settings
-
axxis
Addict
Subor som zavrhol, lebo na take nieco potrebujes podpisanu aplikaciu alebo tak trosku odrbavat certifikaty co sa mi naozaj neche. A akuze to databazu mas na mysli? Rozbeham si MSSQL na mobile? 
-
pipiak
Medium Star
Rozbehas si sql compact, ci ako sa to vola...
-
Mek
Addict
Hm pockat pockat, na to aby si mohol v telefone vytvarat subory, potrebujes podpisanu aplikaciu?
Ako to potom, ze mne to bez problemov ide (WM6.1, program v C# .NET, Debug verzia).
Inac by som na tvojom mieste pouzil serializaciu do suboru... mas to skoro bez prace.
Ako to potom, ze mne to bez problemov ide (WM6.1, program v C# .NET, Debug verzia).
Inac by som na tvojom mieste pouzil serializaciu do suboru... mas to skoro bez prace.
-
axxis
Addict
nie aby si mohol vytvarat, ale celkovo s nimi manipulovat. ide to sice aj bez toho, ale system by sa mal vzdy pytat ci naozaj povolujete pracu so suborom ( co nie je idealne )
a k tej serializacii, ide to ako v klasickom .NETe?
a k tej serializacii, ide to ako v klasickom .NETe?