felicia - reproduktory vo dverách
felicia - reproduktory vo dverách
Zdravíčko, mám problém, niekto zrejme v aute odfušoval lajdácky robotu ohľadom reproduktorov vo dverách. Kábel je z právých predných dverí napájaný na poistku v skrinke pod palubovkou, bohužial som to nevedel a poistku som vybral, teraz mi nejde ten reprák. Ked som to dal naspať, tak to už nefunguje a teraz jazdím len s hudbou z vodičovej strany, čo mi dosť vadí. Neviete niekto ako to napojiť aby to fungovalo??
Bolo to napojené tak, že bol kábel omotaný okolo poistky, ktorá bola zasunutá na svojom mieste. Je to taký čierny káblik.
poprípade nevie niekto ako zapojiť zadné reproduktory?? Je ich vidieť vzadu, no bohužial nefungujú a sú zrejme odpojené... kamarát spomínal, že zrejme sú odpojené z autorádia. Jedná sa o r.v. 97 combi LXi
Bolo to napojené tak, že bol kábel omotaný okolo poistky, ktorá bola zasunutá na svojom mieste. Je to taký čierny káblik.
poprípade nevie niekto ako zapojiť zadné reproduktory?? Je ich vidieť vzadu, no bohužial nefungujú a sú zrejme odpojené... kamarát spomínal, že zrejme sú odpojené z autorádia. Jedná sa o r.v. 97 combi LXi
Re: felicia - reproduktory vo dverách
Repraky sa nenapajaju cez poistky pokial viem... mozes to napojit "natvrdo" rovno na radio...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
aku muziku, teda produkuju tie poistky, ked je to napajane od nich ?
... vo feline, je na 99% nejaka obycajna hudba obycajnych vykonov, takze repro sa pripaja priamo do radia 
vyber radio a vzadu uvidis kolko a akych vystupov tam je a k nim popripajaj prislusne kable
vyber radio a vzadu uvidis kolko a akych vystupov tam je a k nim popripajaj prislusne kable
-
Kibo
Hardcore addict
Napojené to bude cez klasický iso konektor, RCA potrebuješ ak ideš robiť muziku cez zosilovač 
takže repráky nežerú žiadny prúd??... ako fakt ako som vytiahol tú poistku o ktorú bol omotaný ten kábel, tak mi nejde vôbec reprák vo dverách... nechápem akože, ved sa mi to aj zdalo trochu divné...
-
Kibo
Hardcore addict
Repráky sú kŕmené z rádia, nepotrebujú externé napájanie...
nie je možné, že proste nedotiahol ten kábel až do rádia, tak ho tam pichol cez poistku?? či to je maximálne sprostosť??
-
Kibo
Hardcore addict
A z čoho by tam išiel zvukový signál, z tej poistky? 
ved mi to prišlo ako blbosť, ale nechápem ako mohlo vybratie poistky a kábla ovplyvniť úplné fungovanie toho reproduktoru
-
Kibo
Hardcore addict
A k tej poistke išiel kábel odkiaľ?
no zdalo sa mi, že to je reprák, vzhľadom na to, že ked som to dal odtiaľ dole, tak mi prestal ísť...
Tiež mám feldu, ku každému repráku boli iné káble tak som to vyriešil veľmi jednoducho - komplet nová kabeláž a máš pokoj a istotu, že ti to niekto neodserie - ibaže by si si to odsral sám sebe 
Ak by si bol niekde z okolia PO viem ti pomôcť.
Ak by si bol niekde z okolia PO viem ti pomôcť.