Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
bodaj by nie ked predaju tisicky kopii mesacne
http://www.engadget.com/2010/12/11/weta ... e-screami/
kto mi kupi na jeziska?
kto mi kupi na jeziska?
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Lidičky!
Toto som vážne nečakal..
Šťastné a veselé! 
Kód: Vybrať všetko
-Added Medieval Mode, a game mode where players are restricted to using olde weapons.
'Your Eternal Reward' changes:
Spies can now change their disguise weapon via 'lastdiguise' while using 'Your Eternal Reward'
Already-disguised 'Your Eternal Reward' Spies are no longer forced to switch to displaying the melee weapon when they make a kill
Spies no longer play speech lines when making a kill with 'Your Eternal Reward'
Sentries no longer track 'Your Eternal Reward' Spies after they backstab someone
'Natascha' changes:
Spin-up time increased.
Slowdown-on-hit effect is reduced over distance.
Added 'The Medi-eval Medic', 'The Hibernating Bear', and 'The Expert's Ordnance' item sets.
Added new weapons: 'The Claidheamohmor', 'The Back Scratcher', 'The Boston Basher', 'The Fists of Steel', 'The Amputator', 'The Crusader's Crossbow', 'The Ullapool Caber', 'The Loch-n-Load', 'The Buffalo Steak Sandvich', 'The Brass Beast', 'The Warrior's Spirit', 'The Candy Cane', and 'The Jag'.
Added 20 new hats.
Added a prototype item testing map, and associated functionality, for contributors to test their work. Further details in an upcoming blog post.
Spies can now see TargetID's of players and objects regardless of their own disguise status.
Fixed some speech lines continuing after the speaker changes class
The Spy 'Sap Auteur' achievement now increments in cases where the Spy was the assister in the building destruction.
Fixed the arrow burning effect getting stuck on if you changed class in a respawn room with your arrow lit.
Fixed a Flamethrower bug that allowed players to rapidly fake the Pyro's airblast effect.
Throwing the Jarate or Milk now returns you to your previous weapon, instead of your Primary.
Added leaderboard to track duel wins.
Added ability for players to donate money directly to the creators of their favorite community maps.
Increased backpack size by 100 slots.Re: Team Fortress 2
skoda len, ze nie su nejake achy
Už včera sa mi podarilo získať ten nový box... Počujte tie bedne Mann coo. Tie sa dajú vycraftovať na železo ?? Alebo niečo podobné ?? Pretože klúč nemám a furt ich dostávam mám ich zo 20..
PS: som tu nový moje steam meno KAMIKAZE [Double₪Strike]™
PS: som tu nový moje steam meno KAMIKAZE [Double₪Strike]™
Ta medieval mapa je najepickejsia mapa, aku som hral. Nehorazne zabavne to je. Len melee a luky...
-
Tailor
Medium Star
Nejake server ip ?Shark_360 napísal:Ta medieval mapa je najepickejsia mapa, aku som hral. Nehorazne zabavne to je. Len melee a luky...
-
aviceN
Guru
mne sa nepaci ze su tam povolene aj lukyShark_360 napísal:Ta medieval mapa je najepickejsia mapa, aku som hral. Nehorazne zabavne to je. Len melee a luky...
Ani mne sa moc tie luky nepáčia ...
Ved Medicova nova zbran je kusa a da sa pouzivat na medieval mapach tiez. Najlepsi je aj tak granat pre Dema...
Dali tam nonstop medieval mapku Go Go Go.
83.142.226.201:27055
Zbrane dostali classy, ktore nemali polycount. Aby sa to vyrovnalo. Jedine pyro dostal hrable tusim.
Dali tam nonstop medieval mapku Go Go Go.
83.142.226.201:27055
Zbrane dostali classy, ktore nemali polycount. Aby sa to vyrovnalo. Jedine pyro dostal hrable tusim.
-
Runes
Addict
no inak ten granat nechapem preco az teraz a som ho cakal skor u soliho abo ako spolocnu zbran mohli dat
Nemáte niekto nejaké vhodné configy, ktoré by mi odľahčili vyťaženie noťasu pri hraní? Chcem z toho dostať aspoň 80-100fps ak by to šlo. Kľudne aj na úkor grafiky, ale nie nejak drasticky.
To nie je CS 1.6 
Ale velke zvysenie dosiahnes zmenou pouzitych directx efektov:
Do launch options daj -dxlevel 80
Potom spusti hru, nastav detaily, vypni hru a vymaz to z launch options. Tym by si mal ziskat dost vela, dalsie finty ti uz tak vela neprinesu. Vymazat sa to musi preto, lebo pri spusteni s tymto parametrom sa obnovia nastavenia videa a musel by si to vzdy prehadzovat. Ak by si chcel zas DX 9, tak staci pouzit -dxlevel 90
Potom spusti hru, nastav detaily, vypni hru a vymaz to z launch options. Tym by si mal ziskat dost vela, dalsie finty ti uz tak vela neprinesu. Vymazat sa to musi preto, lebo pri spusteni s tymto parametrom sa obnovia nastavenia videa a musel by si to vzdy prehadzovat. Ak by si chcel zas DX 9, tak staci pouzit -dxlevel 90
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ma nasrali, že 4 zbrane sú iba v krabici
Zabudol som na dodatok, že to hrám pod Macom, takže DirectX u mňa fungovať nebude.GothaR napísal:To nie je CS 1.6
Nemusím to hrať na high, ide mi o ten first person view, aby bol ok. Modely a prostredie môžu mať aj horšiu grafiku. Hlavne aby to šlo plynulejšie.
-
Qerten
Medium Star
ktore?Corn Flake napísal:Ma nasrali, že 4 zbrane sú iba v krabici
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
Runes
Addict