Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
undertaker35
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa undertaker35 »

v3t0 napísal:Robí aj vám toto??
osobne mi to robí keď je vypadnutý internet. iným to robí keď sú blokované porty buď providerom alebo je zamietnutá výnimka vo firewalle.
1MASO1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1MASO1 »

čaute mám problém s wowkom...ked idem patchovat z 3.0.3 na 3.0.8 tak mi to vypise toto...... The source data for a patch file could not be located. (Patch: "pc-hdfiles\BackgroundDownloader.exe". Output: "BackgroundDownloader.exe".) (CopyPatchConverter::Repack)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.
skúšal som dat aj repair ale nepomohlo...pls poradte neviem co s tím..dokonca som skúsil ten patch stiahnut aj s inej stranky a stale nič.... :(
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

da sa nejako nie zavolat, ale odvolat peta ? aby som si mohol vyvolat mojho druheho peta? ...alebo sa to uz neda? musim vzdy behat za stable masterom a tam si ich nahadzovat ? ...lebo to by teda nedaval zmysel ta funkcia, ze mozem mat momentalne 3 petov pri sebe chytenych, samozrejme 1 vyvolaneho...ale ked ich chcem vystriedat, tak sa druhy neda vyvolat miesto toho prveho...musim vzdy chodit za stable masterom?
undertaker35
Expert
Expert

Pravým kliknúť na petov portrét a zvoliť "dismiss" už nefunguje?
Kaine
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kaine »

Kúpim ACC+mail na Anthoria RC10 bud s Holy Paladinom , Frost DK alebo s Balance Druidom PVE EQ len u hordy s minimálnym GS 4500 za max. 120 € najlepšie Nitrianké okolie ... ( súrne naj... by bol ten Druid ) ! .... Predám ACC na Twinstar.cz s mailom Night Elf Hunter 4300 GS kvalitný eq , postava kúpená za 150 € ( 3375 hv. ) na acc je ešte 380 hv. predajna cena 50 € + ... kontakt : Tu , Skype : sniperus71 , e-mail : [email protected] .... potebujem oby dva zaležitosti rýchlo vybaviť !!
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

nie, prave to ze to tam uz nie je...mozes len dat abandon :(
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

lol to nie je normalne... predavat a kupovat acc na FREECKU.....
Honda12
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Honda12 »

Poradi mi niekto na ktory real mam ist hrat ked si kupim komplet wow od classic po Cata?myslim na offiku ,kde prevlada ceska a slovenska komunita
a ked chcem hrat PvE.
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

Drak thul,
burning blade
undertaker35
Expert
Expert

upresním.
Drak Thul - Horda
Burning Blade - Alliancia
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Este trocha viac upresnim
Drak Thul - Horda
Az prilis vela cz/sk, tam sa uz rozprava vsade len cesky alebo slovensky (Trade, global...), anglicky hovoriaci hraci prakticky vymizli. Vysoky stupen demencie.

Burning Blade - Alliancia
cca 8 vacsich progress guild je cz/sk (je aj par malych pve/alebo cisto len pvp guild), zvysok normalny anglicky hovoriaci europania, prevaha je stale v anglickom jazyku (aj napriek tomu ze mozno 50-70% hracov uz je cz/sk), za cz/sk na trade sa reportuje. Demencia velmi mala/takmer ziadna.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

tak co, s tym vymienanim petov mi nepomozete ??? ...nezda sa vam, ze deathknight je stale nejaky overpowered ?

ja hravam na burning legion, asi hlavna komunita su tam poliaci, cesi a anglicania...v hlavnych mestach sa v chate hovori polsky alebo anglicky...je to PvP server ale uz je asi full a neda sa tam prihlasit...hraci su fajn, nie je problem rychlo niekoho zohnat na pomoc...ale dementny alik sa asi najde na kazdom realme, vcera ma nahanala a gankovala 85ka a este sa rehotal...a dnes som horko tazko zohnal 2 hracov na pomoc s bossom...a ked sme tam dosli a zacali ko killovat tak tam doletela 85ka, zabila nas vsetkych 3...a tak sa to zopakovalo asi 3krat...tam naschval na nas cakal a zabijal nas, pritom mu to nedava ani honorpointy a dava nas na 1 ranu...nakoniec sme toho bosa nedali a vykaslali sa na to...takze dementne deti sa najdu asi na kazdom realme, a hlavne teraz ked vdaka archeologii lietaju 85ky vsade...
undertaker35
Expert
Expert

pomôžem ti.stále spell "Dismiss pet" existuje.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

a kde je ? :D
undertaker35
Expert
Expert

Beast Mastery spelly.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

jeeej fakt, dakujem :D tak teraz sa uz iby pokusit chytit spirit beast.... :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Pojdem na ofik a uz mam spraveny 10-dnovy trial account a planujem ze si kupim wowko a upgradnem na full. Planujem to platit cez game cards. Lenze zatial ju neplanujem kupit kedze 30 dni dostanem zdarma, tak naco teraz. Lenze bolo mi povedane, ze pri upgrade na full to ziada zadat nejaky sposob paymentu, ci uz cez game card alebo kreditnu kartu. Kedze nebudem majitelom ani jedneho zatial, tak neviem teda ci si mam spravit novy ucet (kde viem na 100% ze to neziada na zaciatku sposob paymentu), alebo mam to teda upgradnut, lebo neviem ci mam zdroju verit, alebo nie. Bol by som rad ak by mi to niekto sem napisal, ci je pri upgrade potrebny zadat nejaky ten kluc.
thechosenone729
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thechosenone729 »

K téme nový addon ku magovi mne sa celkom hodil viac najdete na : http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... ggets.aspx
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

-=wolf=- napísal:Pojdem na ofik a uz mam spraveny 10-dnovy trial account a planujem ze si kupim wowko a upgradnem na full. Planujem to platit cez game cards. Lenze zatial ju neplanujem kupit kedze 30 dni dostanem zdarma, tak naco teraz. Lenze bolo mi povedane, ze pri upgrade na full to ziada zadat nejaky sposob paymentu, ci uz cez game card alebo kreditnu kartu. Kedze nebudem majitelom ani jedneho zatial, tak neviem teda ci si mam spravit novy ucet (kde viem na 100% ze to neziada na zaciatku sposob paymentu), alebo mam to teda upgradnut, lebo neviem ci mam zdroju verit, alebo nie. Bol by som rad ak by mi to niekto sem napisal, ci je pri upgrade potrebny zadat nejaky ten kluc.
ked som si pred 4 rokmi vytvaral acc tak to bolo treba a dokkonca len kreditnu kartu slo pridat, casy sa menia a mam taky pocit,ze niektori kamosi uz nepotrebovali ziadny sposob paymentu zadavat do predu, prinajhorsom pouzijes nejaky credi card generator
Honda12
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Honda12 »

vezme ma niekto do nejakej guildy na Burning blade?
a neviete ci je na BB nejake CZ / SK chat?
Napísať odpoveď