iPhone vs. iPod Touch
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
iPhone vs. iPod Touch
Zdravim,
uz dlhsie sa rozhodujem, ci si kupit iPod Touch 4g, alebo si trochu posporit a kupit si iPhone 3gs. Podla toho, co som cital, iPod touch by mal zvladat vsetko ako iphone okrem telefonovania. Je to pravda? Kedze telefon mam, mal by mi stacit iPod. Ten novy iPod by sa mal dat kupit do 200€ (8GB verzia) a iPhone do tych 300.. (16GB).
Co sa teda podla vas oplati?
Vdaka.
uz dlhsie sa rozhodujem, ci si kupit iPod Touch 4g, alebo si trochu posporit a kupit si iPhone 3gs. Podla toho, co som cital, iPod touch by mal zvladat vsetko ako iphone okrem telefonovania. Je to pravda? Kedze telefon mam, mal by mi stacit iPod. Ten novy iPod by sa mal dat kupit do 200€ (8GB verzia) a iPhone do tych 300.. (16GB).
Co sa teda podla vas oplati?
Vdaka.
-
dildo
Expert
Re: iPhone vs. iPod Touch
iPod Touch 4 nie je ako iPhone 4
iPod ma horsi cip vo fotaku (0,7megapixel), ale myslim ze podstatne je to, aby natocilo HD video.
Ta Retina nie je zrovna Retina, kedze mas TN panel miesto IPS (iPhone4).
Oproti iPhone4 ma o polovicu mensiu RAM, cize 256mb.
A s iT4 sa inak ako s WiFi na net nedostanes.
Mna osobne by zatazovalo nosit viac multimedialnych zariadeni vo vrecku (mobil, iPod) a preto by som radsej bral iPhone.
iPod ma horsi cip vo fotaku (0,7megapixel), ale myslim ze podstatne je to, aby natocilo HD video.
Ta Retina nie je zrovna Retina, kedze mas TN panel miesto IPS (iPhone4).
Oproti iPhone4 ma o polovicu mensiu RAM, cize 256mb.
A s iT4 sa inak ako s WiFi na net nedostanes.
Mna osobne by zatazovalo nosit viac multimedialnych zariadeni vo vrecku (mobil, iPod) a preto by som radsej bral iPhone.
-
krankenwagen
Professional
Nad iPhonom 4 som ani neuvazoval, to je pre mna velmi draha hracka
A v porovnani s 3gs sa stale oplati iPhone?
-
Andreso
Medium Professional
Určite by som bral iP 3Gs, ale zas ten nový iTouch musí byť dobrý na odpisovanie počas písomiek 
-
dildo
Expert
Len som to prirovnal k 4, lebo niekto si mysli, ze iT4 a iP4 je to iste, len sa z toho neda telefonovat.
Ja by som bral 3Gsko, mam ho teraz a som spokojny.
Ja by som bral 3Gsko, mam ho teraz a som spokojny.
takisto som spokojný uživateľ 3GS a žiadny problém, najnovšie hry idú pekne bez lagov a takisto aj funkcie ako multitasking (ktoré v 3G nie sú) sú perfektné 
Ale,zase iTouch 4 ma zhodny zvukovy cip s iPhonom 4, teda lepsim ako 3gs,teda samozrejme aj 3gs ho ma nadpriemerny,ale Touch 4 este lepsi 
Porovnávaš MP3 prehrávač s telefónom. Najskôr treba vedieť čo chceš, potom môžeš kupovať. 
hej ale keď chceš zavolať niekomu a si u Parihuzovec tak si môžeš nad iTouchommirot106 napísal:Ale,zase iTouch 4 ma zhodny zvukovy cip s iPhonom 4, teda lepsim ako 3gs,teda samozrejme aj 3gs ho ma nadpriemerny,ale Touch 4 este lepsi
Pisal,ze telefon ma 
-
Andreso
Medium Professional
Ono najlepšie je mať všetko v jednom, ale na obhajobu iTouchu- na tú 0,7MPix kameru robí super videá, obstojne fotí a retina(aj keď nie kvality iPhonu4).
v jednom vrecku telefón, v druhom ipod, v treťom peňaženka?
takto som niekedy fungoval a už to nikdy nechcem zažiť...
takto som niekedy fungoval a už to nikdy nechcem zažiť...
-
p4ra
Redeemer
Odporucam iPhone v tomto pripade. Napriek tomu, ze som Apple fan a mam vela hraciek od nich.