Problem s Optickou myskou
Problem s Optickou myskou
zproste som zapol PC a kukam blika myska, som myslel ze to prestane ale ked som chcel pohnut nic sipka nereagovala ale vsetko ostatne ano, len ten senzor ako keby nechcel ist ale didoka stale blika tak hadam mi tu niekto pomoze ze co si ju mam je**ut do kosa abo co...dik za kazdu radu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s Optickou myskou
klasickú fintu informatika - odpojiť a znova zapojiť - si skúšal?
Vyskúšal si Audiotrackovu vec? Zkús ešte iný USB port,
ak nič, tvoja diagnóza je správna.
ak nič, tvoja diagnóza je správna.
-
krankenwagen
Professional
Je bezdrotova? Ak ano, toto zvykla robit, ked som mal totalne vymlatene baterky 
skusal som odpojit zapojit, iny USB port som skusal kazdy ale ja ju mam cez tu redikciu zapnutu vedla klavesnici ako na bedni...a je to klasicka na kabel mys, nie bezdrotova,,,len ja nechapem ked idu tlacitka len sipka sa nechce pohnut 
Skús ešte vyčistiť optiku. Možno odišla optická dioda alebo je tam studený spoj.
Kúp novú, veď to nieje taká strašná investícia. /Dúfam, že nieje nejaká hráčska/
Kúp novú, veď to nieje taká strašná investícia. /Dúfam, že nieje nejaká hráčska/
-
caesar1987
Addict
aky OS mas?
-
Soviet
Darca
Bud nova, alebo skus este odobrat jej driver v Device Managerovi (Unninstal driver) a nech si ho nanovo nainstaluje este..Inak to skor bude hardwarova chyba, ak taketo nezaberie..