STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
witcher1234
Amateur
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Cawte, mam taki vazny problem zo steamom (neviem ci uz to tu niekdo riesil pravdu povedidac nechce sa mi to hladat) problem je ze nemozem hrat ziadne hry na steamku ani ich instalovat nič furt my vyhodi chybu ze servery služby steam su zaťazene skuste neskôr (niekdo by mohol napisať ze mam počkat ono to pojde) ale ja uz som tento problem raz mal a čakal som no marne, mal som vistu a teraz mam win 7 a zasa mi to spravilo
nwm co mam robit pls poradte
-
Corn Flake
Guru wannabe
Vypni si steam a vymaž súbor clientregistry.blob v adresári so steamom a následne si ho zapni. Updatne sa ti a potom by to už malo ísť. Potom si otvor učebnicu so slovenčinou. (a ja som myslel, že som na tom zle)
-
witcher1234
Amateur
čo mysliš tou slovenskou učebnicou ?
Super teraz ma uz nechce ani prihlasit na account
a jedine co mozem robit preinstalovat windows dpci to steamko je maximalna hlupost to budem muset kazde 2 mesiace preinstalovavat windows alebo co ????
Super teraz ma uz nechce ani prihlasit na account
nie každý druhý týždeň, bohužiaľ ja to tiež takto pravidelne robím.
vydrbaný steame nie?
vydrbaný steame nie?
-
witcher1234
Amateur
Hej akoze preinstalovat windows by nebol problem ale zalohovať subory a potom zhanat antivire a kadiake veci to je na nervy a ty mas ten isty problem ?
Nikdy som nemal so steam-om ziadny problem. Vtedy co som riesil chybu s hrou Borderlands tak to bola chyba u mna.
-
witcher1234
Amateur
tak porad co mam robit ja uz som vyskusal vsetko a ked uz ani steam support nepomohol ja nwm co mam robit niekde bude chyba v mojom PC lebo skusil som sa prihlasit na inom počitači a tam mi išlo vsetko aj account aj hry
(
-
Corn Flake
Guru wannabe
Vymaž steam, vymaž aj to čo po odinštalácii ostane, prečisť registre CCleanrom a nainštaluj odznova.
-
witcher1234
Amateur
Prosim pekne spravil som šetko ako si nakazal ale furt to robi
niake dalšie napady ???
-
Corn Flake
Guru wannabe
Kontrolná otázka: Máš cracknutý steam?
Re: Steam - Navod na kupu hry
mne to neide mam platobnu kartu slovenska sporitelna pise mi,ze moja karta is decline
Re: Steam - Navod na kupu hry
tvoja karta musí podporovať platby cez internet. ak nepodporuje, tak za nejaký poplatok sa to dá aktivovať na pobočke
Tak ked ti nevedeli poradit ani cez steam support - tak tu ti s tym asi tiez nepomozemewitcher1234 napísal:tak porad co mam robit ja uz som vyskusal vsetko a ked uz ani steam support nepomohol ja nwm co mam robit niekde bude chyba v mojom PC lebo skusil som sa prihlasit na inom počitači a tam mi išlo vsetko aj account aj hry(
-
witcher1234
Amateur
Samozreme že mam stiahnuty z officialnej stranky steamka aj hry mam original left 4 dead 2, Counter strike Source,TF2,HL2,garry mod,Portal... a teraz nemozem ziadne stich hier hrať 
skusal si menit download region?witcher1234 napísal:Samozreme že mam stiahnuty z officialnej stranky steamka aj hry mam original left 4 dead 2, Counter strike Source,TF2,HL2,garry mod,Portal... a teraz nemozem ziadne stich hier hrať
ak hej skus este vymazat vsetko co mas v steam priecinku okrem steam.exe a priecinka steamapps
samozrejme pred tym steam vypni.. potom uz len spusti steam.exe
-
witcher1234
Amateur
kde to zmenim ?? a jj toto vymazat my poradil steamsupport ale nepomohloDuko napísal:
skusal si menit download region?
ak hej skus este vymazat vsetko co mas v steam priecinku okrem steam.exe a priecinka steamapps
samozrejme pred tym steam vypni.. potom uz len spusti steam.exe
-
witcher1234
Amateur
jj ale ja sa nemozem dostať do account proste ma to nepusti, dam meno heslo cakam a vyhodi chybu ze
a nech robim co robim tak nic mozem to aj odinstalovat aj vymazať registre vsetko a nepusti ma to
a nech robim co robim tak nic mozem to aj odinstalovat aj vymazať registre vsetko a nepusti ma to
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skús si vypnúť firewall. Možno ti to blokuje.
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Hm Corn predbehol si ma