ANO

Diskusie na politické témy...

Strana ANO bola zalozena pre

osobne obohatenie pana Ruska
85
66%
osobne obohatenie moderatorov a redaktorov z tv Markiza
20
16%
dobro a blaho nas, obycajnych ludi
23
18%

Celkom hlasov: 128

mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

za preventivne prehliadky sa neplati. mozno marginalny poplatok 20Sk ale to je vsetko. ludia nejdu k lekarovi nie preto ze je drahe zdravotnictvo ale preto ze sa boja o pracu. aspon tu na vychode to je tak ze zamestnanec sa boji ist na PNku kvoli tomu ze by si zamestnavatel mohol najst niekoho ineho za ten cas
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

je to 20 sk, plus dalsie u koznej doktorky, plus dalsie u chirurga - uz niekolkokrat som si znamienka musel dat vyrezat.

a druhou castou mi davas za pravdu, to ze sa zamestnanci boja ist na PN zavinil kto?? no predsa tato vlada - za niekolko rokov tu bude tolko invalidov (kvoli nedoliecenym chorobam), ze az z toho ide strach.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

majstersveta napísal:naozaj sa ti zda dobre, ked ludia namiesto aby isli k lekarovi a brali lieky, radsej chodia dalej do prace, lebo si nemozu dovolit ist na PN?? tak to je naozaj divne - inac napriklad ja by som mal ist na preventivnu prehliadku k svojmu doktorovi (lebo mam problemy s rakovinotvornymi znamienkami, a podla zajaca sa na preventivne prehliadky chodit má) a nejdem, lebo na to nemam peniaze - a ked dostanem nejaku chorobu pre nulovu prevenciu, tak budem stáť štát doost vela penazi - podla mna je tato vlada chora
ale uz radsej mlcim, a iba si nieco pomyslim :D
suhlasim s tvojim nazorom
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

prestuduj si kedy sa platit ma a kedy nie. ano tato vlada to vsetko zavinila. mala sa spravat ako meciarova vlada? boli by sme v totalnej riti. a co myslis ako to bude riesit robertko? myslis ze keby bol zvoleny tak by sa to zo dna na den zmenilo? ee ono to potrebuje cas.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

majstersveta napísal:nooo, tomexx - a mas nejake dokazy, ze to co hovori nie je pravda? je dost mozne ze nemas.
Dokazom je kazde jeho vystupenie na verejnosti (tv, rozhlas, tlac,...). On ma asi nejaku psychicku poruchu, proste ked zbada kameru/mikrofon/redaktora z novin hned a zaraz zacne dristat a hrabat si volicske hlasy hlupych ludi, ktori mu vsetko pekne spapali, omg...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

majstersveta napísal:nooo, tomexx - a mas nejake dokazy, ze to co hovori nie je pravda? je dost mozne ze nemas.

asi ti je prijemnejsi zajac, vdaka ktoremu ludia nechodia k doktorom, a radsej sa liecia sami, nasledkom toho bude za par rokov doost vela chronicky chorych ludi na Slovensku, co nie je az taka dobra zajacova vizitka. a nedavno davali v tivi, ze nejakej zene odmietli dat davku chemoterapie (cize sa jej moze rakovina vratit), lebo ze vraj maju precerpane limity na poskytovanie chemoterapie.

a to vsetko spravila sucasna vlada, s iniciativy pana Zajaca - cize ked povie Fico, ze by tu reformu radikalne upravil, alebo aj zrusil, tak ma moje sympatie

ale to je fakt trosku off topic :)
blablabla- to su reci Fica. Naslubuje a potom sa budete divit, ked sa dostane k moci.. :!:
Les
King
King

tomexx napísal: Dokazom je kazde jeho vystupenie na verejnosti (tv, rozhlas, tlac,...). On ma asi nejaku psychicku poruchu, proste ked zbada kameru/mikrofon/redaktora z novin hned a zaraz zacne dristat a hrabat si volicske hlasy hlupych ludi, ktori mu vsetko pekne spapali, omg...
100% suhlas. Navadza ludi, aby ho zvolili. Ale na druhej strane, ktory politik to nerobi, ze :?
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

majstersveta napísal:je to 20 sk, plus dalsie u koznej doktorky, plus dalsie u chirurga - uz niekolkokrat som si znamienka musel dat vyrezat.

a druhou castou mi davas za pravdu, to ze sa zamestnanci boja ist na PN zavinil kto?? no predsa tato vlada - za niekolko rokov tu bude tolko invalidov (kvoli nedoliecenym chorobam), ze az z toho ide strach.
Naznacujes za poplatok 20Sk je vela. Mne sa zda zaplatit 20 Sk za zdravie velmi malo. Vela ludi da za hluposti omnoho vacsie peniaze.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

cert napísal: Naznacujes za poplatok 20Sk je vela. Mne sa zda zaplatit 20 Sk za zdravie velmi malo. Vela ludi da za hluposti omnoho vacsie peniaze.
ved ale poistona myslis ze za teba doktorovi neplati :?: :roll: :roll:
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Tomasd napísal:ved ale poistona myslis ze za teba doktorovi neplati :?: :roll: :roll:
Plati, 20 Sk je podla mna na to aby si ludia trochu zacali vazit zdravie, a ziadali kvalitnejsiu starostlivost.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: blablabla- to su reci Fica. Naslubuje a potom sa budete divit, ked sa dostane k moci.. :!:
les, tebe sa zda normalne, ze ked jeden clovek dostane predpisane, ze ma 6 krat, vzdy raz za tyzden ist na chemoterapiu, a tu chemoterapiu mu odmietnu dat, aj ked si PLATI POISTNE, aj ked zaplati 20 sk doktorovi???? tak mi pripada, ze si trosku zaslepeny zivotom v USA, ale uz ti radsej nadavat nebudem, lebo ma za to daju do basy :D
Les
King
King

majstersveta napísal: les, tebe sa zda normalne, ze ked jeden clovek dostane predpisane, ze ma 6 krat, vzdy raz za tyzden ist na chemoterapiu, a tu chemoterapiu mu odmietnu dat, aj ked si PLATI POISTNE, aj ked zaplati 20 sk doktorovi???? tak mi pripada, ze si trosku zaslepeny zivotom v USA, ale uz ti radsej nadavat nebudem, lebo ma za to daju do basy :D
Nie nezda sa mi to normalne a ani to, ze som pisal o niecom uplne inom (o Ficovi) a ty mne smerujes odpoved na nieco uplne ine. A co mas s tym preboha USA?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Nie nezda sa mi to normalne a ani to, ze som pisal o niecom uplne inom (o Ficovi) a ty mne smerujes odpoved na nieco uplne ine. A co mas s tym preboha USA?
tak si mal dat do citacie oba tu cast, ktoru si komentoval, lebo si mal v citacii cely prispevok, tak som to pochopil tak, ako som napisal, ak to tak nieje, tak sorry
Les
King
King

o.k.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

cert napísal: Plati, 20 Sk je podla mna na to aby si ludia trochu zacali vazit zdravie, a ziadali kvalitnejsiu starostlivost.
tak ja neviem, ale asi naco si ludia platia odvody? zeby na tu zdravotnu strarostlivost? Tak nex potom nemusi nikto nic platit, ziadne odvody, budem si sam setrit na doktora a pripadne aj na dochodok a nebudem odkazany na stat
a ked pojdem k doktorovi zaplatim si cele vysetrenie a liek v plnej vyske
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal: tak ja neviem, ale asi naco si ludia platia odvody? zeby na tu zdravotnu strarostlivost? Tak nex potom nemusi nikto nic platit, ziadne odvody, budem si sam setrit na doktora a pripadne aj na dochodok a nebudem odkazany na stat
a ked pojdem k doktorovi zaplatim si cele vysetrenie a liek v plnej vyske
tiez si myslim, ale to Cert nevie pochopit - ved naco platim kazdy mesiac zdravotne poistenie??? to platim poistovni, aby zasa ona za mna platila lekarov - v mojom pripade preplacam tazke prachy :( a este maju tu drzost odomna vypytat peniaze dalsie u doktora
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

2 majstersveta:
To co vravi Fico nema absolutne ziadnu logiku. Stale vravi ze chce zvysit platy statnym zamestnancom, znizit dane a odvody, dat viac penazi do zdravotnictva, skolstva a neviem kde este, ale mna by zaujimalo odkial na to chce vziat ked odmieta privatizaciu. Jediny sposob by bol zadlzit sa, a skus hadat kto by to potom splacal

K zajacovym reformam:
Myslim ze su dobrym prostriedkom na oddlzenie zdravotnictva, ktore by nebolo take zadlzene keby robil reformy Meciar
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

vidno ze mastermind a neviem kto este ma ludi f pitchi, hlavne ze sa to paci v zahranici, ze? :roll: vsetko sa tu rozpredava alebo a zahranicna politka je nieco strasne!! ved ti nasi kkti by dovolili bombardovat aj slovensko keby si to UASSA zelali. :twisted:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ali N napísal:2 majstersveta:
To co vravi Fico nema absolutne ziadnu logiku. Stale vravi ze chce zvysit platy statnym zamestnancom, znizit dane a odvody, dat viac penazi do zdravotnictva, skolstva a neviem kde este, ale mna by zaujimalo odkial na to chce vziat ked odmieta privatizaciu. Jediny sposob by bol zadlzit sa, a skus hadat kto by to potom splacal

K zajacovym reformam:
Myslim ze su dobrym prostriedkom na oddlzenie zdravotnictva, ktore by nebolo take zadlzene keby robil reformy Meciar
to mas pravdu, reformy su dobrym prostriedkom na oddlzenie zdravotnictva, ale tebe nejde o ludi? ze ludia sa maju horsie, vdaka tymto reformam z vela ludi budu invalidi, len preto, ze sa boja ist k doktorovi, lebo by prisli o pracu, a aj u doktora vela zaplatili - to ti je asi jedno, vsak mne vadi hlavne to, ze zajacovi a celej vlade ide iba o peniaze, nie o dobro ludi, pritom by tom malo byt naopak
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Ali N napísal:2 majstersveta:

K zajacovym reformam:

Fico a znizit dane? si robis snad srandu, ved vyhlasuje ze zrusi rovnu dan, dan z prijmu sa bude zdanovat progresivne, takze to je presny opak
Napísať odpoveď