Vyvoj vztahu
Re: Vyvoj vztahu
and once again.... 1000xp in advanced thread necromancy...
Tak keď som čítala tieto príspevky, tak som sa cítila ako feministka. Mala som z vás všetkých mužov pocit ako keby vám išlo len o sex. Hlášky typu "toľko nevydržím" či "myslím na to už na prvom rande" to totálne zabili. Rok je asi fakt veľa, ale záleží od okolností a som si istá, že by som rok vydržala keby to tak cítime.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako dobre že češky sú v tomto oveľa viac liberálnejšie a otvorenejšie ako slovenky
chystám sa na tretie rande a vyzerá to že ju ukecám
brať s humorom a nadhľadom !
chystám sa na tretie rande a vyzerá to že ju ukecám
brať s humorom a nadhľadom !
spomen si ked ti ju ukeca nejaky nahodny okoloiduci na prvom
:D
Ja som na to vhúpol s frajerkou presne po 2 mesiacoch (a bolo to po prvýkrát). Myslím si, že nejaká takáto doba je tá optimálna.
Čakať rok ? Hah.
Čakať rok ? Hah.
A čo sa ti na tom roku nezdá? Niekam si sa ponáhlal? Bál si sa že rok spolu nevydržíte? Keby ti po tých dvoch mesiacoch povedala že chce počkať ešte ďalších 8, tak by si sa s ňou rozišiel?
Neviem čo by som robil, ale príde mi to jednoducho veľa. Veď ak s niekým som, tak ma musí aj fyzicky priťahovať, no a jedno s druhým.
Neviem si predstaviť, že by som sa s takou osobou na seba rok či vyše len pozeral.
Neviem si predstaviť, že by som sa s takou osobou na seba rok či vyše len pozeral.
Nehovorím iba pozerať, ale je viacero foriem uspokojovania. Ak si to tvoja polovička nepraje, mal by si to rešpektovať lebo k tomu treba súhlas oboch (inak sa bavíme o znásilnení). A ono v tejto veci nejde iba o to, že "nechcem sex lebo ma nepriťahuješ". Ono tu väčšinou ide o to, že "nechcem sex, lebo naň ešte nie som pripravená"
Ja nikomu neberiem takýto postoj, len píšem, že mne osobne sa to zdá proste veľa a nebol by som z toho nadšený, keby sa mi to stalo.
-
halabaster
Darca
Keby mala take kosiky ako tvoja ex, tak z toho by som nebol nadseny asi ani ja. 
-
Grim
Darca
...ale baby...a koľko sa na ten sex vlastne chcete pripravovať? Veď vyzlečiem sa a som pripravený...
LOL halabaster dnes dáva do éteru iné šplechyhalabaster napísal:Keby mala take kosiky ako tvoja ex, tak z toho by som nebol nadseny asi ani ja.
-
halabaster
Darca
Grim: U teba to tak funguje, ale ty nie si baba
Tie potrebuju trocha viac casu a trocha viac aktivity zo strany partnera aby sa prichystali.
Lozisko musi byt predsa dobre premazane, nez sa osadi na hriadel.
Lozisko musi byt predsa dobre premazane, nez sa osadi na hriadel.
Po fyzickej stránke áno, po psychickej nieGrim napísal:...ale baby...a koľko sa na ten sex vlastne chcete pripravovať? Veď vyzlečiem sa a som pripravený...
-
qwerty-xyz
jezisi,...
kebyze mam cakat rok, tak pol roka z toho uz som mrtvy lebo sa zastrelim. Dozijem sa mozno 80 tky, mozno 70 tky a ROK z toho mam stravit cakanim na sex? ROK ????? lebo nejaka slecna nevie ci chce alebo nie ? tak bud chces alebo nechces, ... kokos.
Nie je ti občas ľúto, že prespíš tretinu života? Z tých 80 rokov to máš celé detstvo, pubertu, adolescenciu a včasnú dospelosť. Ale jeden rok ti zrazu vadí.
-
qwerty-xyz
o spani a mojich problemoch s nim by som vedel rozpravat, cize to by som mal na povazenie. A ano rok by mi robil problem, to mas ako s PC, kupim pocitac a budem cumiet na krabicu, citat si parametre, aj na stol si ho vylozim, vsade ho budem bravat so sebou, dokonca si na nho predplatim aj NET, a kupim k nemu kopec prislusenstva vratane hier a zapnem ho az po roku, no neblaznite ludia.rainbow napísal:Nie je ti občas ľúto, že prespíš tretinu života? Z tých 80 rokov to máš celé detstvo, pubertu, adolescenciu a včasnú dospelosť. Ale jeden rok ti zrazu vadí.
a ano mozem porovnavat slecnu s PC,..... PC je mudrejsie ....
OMG ...
tak po tomto čo si napísal si odkázaný už len na 
-
qwerty-xyz
neblazni ....
qwerty a ty asi žiadnu výhodu oproti PC nemáš. lebo ten sa dá vypnúť, ty nanešťastie nie.qwerty-xyz napísal:Jedina vyhoda dievcata oproti PC je v jej pohlavnych organoch a ze ich vie spravne pouzivat a na zaklade toho si zeny vydobili vsetko vo svete . . .Tak nech ich aj pouzivaju a neroztrocuju chlapca tym ze mu nedaju,(rok, saleni ste... tri mesiace maximum ked uz mala nieco za sebou 4-5 ked nie, pri veku 19 a viac, ..... )