odvtedy čo som si nainštaloval ovladače 260.99 my nejde full screen pri hrách, ktoré nepodporujú full HD rozlíšenie ale mám pri nich čierne pásy pri okraji monitora.Ked som používal staršie ovladače 258 tak som to mal na celú obrazovku aj ked za cenu deformovania obrazu, ale radšej to budem mať deformované ako tie pásy. neviete kde sa to dá zmeniť?
v ovládacom paneli nvidia som takú možnosť nevidel.
/EDIT: v prílohe prikladám jak to vyzerá .Dá sa to vyfotiť len takto cez žiadny program sa to nedá vyfotiť s pásamy.V nastaveniach monitora sa to nedá roztiahnuť.
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2010, 21:52)
up. nikto nič?
čierne pásy na okraji monitora pri hrách
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: čierne pásy na okraji monitora pri hrách
tak si daj staršie ovládače, poprípade urob to čo som spravil ja na warcrafte III, pozri v registroch tej hry a zmeň si rozlíšenie na také aké má tvoj monitor, malo by to ísť
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Stare ovladace mozu byt ale problem. Mne sa stalo presne toto iste. Uvaha bola zmenit ovladace na stare. Upgrade bol ale kvoli CoD:BO, a bez novych ovladacov to slo na dve veci. Zmenit to natvrdo ma ale nenapadlo.
to viem že dať staré ovladače je jedno riešenie ale mna skôr zaujíma nejaké iné riešenie.
kde to nájdem presnejšie v registroch zmenu toho rozlíšenia?
tu som si to nevšimol že by to tu bolo?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\The Battle for Middle-earth II
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\The Battle for Middle-earth II
/EDIT: na pána prstenov som som našiel niečo takéto: http://www.widescreengamingforum.com/wi ... Camera_Fix
ak nepomôže ta zmena v registroch tak to vyskúšam, len problém je ten by my toto pomohlo len pri týchto 2 hrách
kde to nájdem presnejšie v registroch zmenu toho rozlíšenia?
tu som si to nevšimol že by to tu bolo?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\The Battle for Middle-earth II
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\The Battle for Middle-earth II
/EDIT: na pána prstenov som som našiel niečo takéto: http://www.widescreengamingforum.com/wi ... Camera_Fix
ak nepomôže ta zmena v registroch tak to vyskúšam, len problém je ten by my toto pomohlo len pri týchto 2 hrách
rochedo: dik toto pomohlo
K+
/EDIT: ale že som si to nejak nevšimol asi už prestávam vidieť
K+
/EDIT: ale že som si to nejak nevšimol asi už prestávam vidieť