favorit nespusti ventilator na chladenie
favorit nespusti ventilator na chladenie
caw mam problem s ventilatorom vobec nezopne menil som termostat tesnenie u hlavy cidlo ventilatora skusal som ho dat napojit na baterku a ide poistkova skrina je ok v skoda autodiely mi poradil predajca ze to moze byt tesnenie sacieho potrubia respektive sanie falosneho chladneho vzduchu alebo pokrutenie sacieho potrubie a potom musi ist na magnetku niakemu brusicovy raz mi buchla nadobka na chladiacu kapalinu .Mam vo favorite palubovku z felicie tam pred vivrenim vody ukazovalo v polovice budika moze to byt vodna pumpa? za odpovede dakujem
Re: favorit nespusti ventilator na chladenie
Ak ti necirkuluje voda, tak sa tomu čidlu horúca ani nedostane (čidlo je na chladiči) a ventilátor nezopne. Môže to byť vodná pumpa. To s tým sacim potrubím som nejako nepochopil, čo to má s chladením? 
moze to byt este tim ze je tam prerobeny motor niaka lepsia klukovka a hlava tam je ale presne neviem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a prehrieva sa ?
lebo ja som naopak iba rad, ked sa sahara nepusti a je krasne tichucko 
Len ci aj to nove cidlo je dobre.. kolkokrat sa nam stalo ze sme kupili cidlo a obratom vratili naspat... (cidlo teploty pre budik atd)
Skus nastartovat sleduj budik,a ked bude niekde v polke tak chyt chladic ci je horuci atd,..pozri kabelaz,kontakty ku cidlu,..tie zvyknu byt zaoxidovane,..
Skus nastartovat sleduj budik,a ked bude niekde v polke tak chyt chladic ci je horuci atd,..pozri kabelaz,kontakty ku cidlu,..tie zvyknu byt zaoxidovane,..
mam to overene po 15minutach vobec necirkuluje voda len taka para takze vodna pumpa bude ko chcem sa este spytat ta vodna pumpa sa predava vkope zo silenblokom a ci je narocna vymena
Je to komplet aj zo silentblokom...doporucujem vybrat spodne stifty z bloku,a pumpu vyberies raz dva....