Vyvoj vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vyvoj vztahu

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ach bože, kvérty! Tvoja PC teoria nevysvetlila nič, iba ukázala ako nadradene sa cítiš. Schválne, na obranu inteligencie žien: Marie Curie, jediná nositeľka 2 nobelových cien. Prečo to žiaden chlap nedokázal? Takýchto prípadov ti dám isto viac než tvoj nejaký program ktorý isto robil muž (lebo ženy nie sú dosť inteligentné, že?). Porovnávať akéhokoľvek človeka so strojom je neprípustné, sa uvedom trošku čo píšeš lebo ťa začnem porovnávať s deravými slipami
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

audiotrack napísal:Ach bože, kvérty! Tvoja PC teoria nevysvetlila nič, iba ukázala ako nadradene sa cítiš. Chválne, na obranu inteligencie žien: Marie Currie, jediná nositeľka 2 nobelových cien. Prečo to žiaden chlap nedokázal? Takýchto prípadov ti dám isto viac než tvoj nejaký program ktorý isto robil muž (lebo ženy nie sú dosť inteligentné, že?). Porovnávať akéhokoľvek človeka so strojom je neprípustné, sa uvedom trošku čo píšeš lebo ťa začnem porovnávať s deravými slipami
boze auditrack nebran zeny lebo ta na tejto teme dodrbem jak psa, ci si alebo nie si mod, ....
:wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kľudne si založ tému ženy vs muži, a navážaj sa do nich. Som zvedavý na tvoje argumenty
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ano ano ano prosiiim zaloz taku temu, nech si tam popise svoje pi*ov***, ja sa drtim na skusky a potrebujem odreagovat :) .
qwerty-xyz

audiotrack napísal:Kľudne si založ tému ženy vs muži, a navážaj sa do nich. Som zvedavý na tvoje argumenty
:D do nich sa navazat ani nebudem ani tu o tom zakladat temu, na tuto temu sa hadam vyhradne s feministkami, aaaaa peknymi, a s radostou ich na tom dodrbavam, po kratkom nastudovani a zapamatani si par dalsich veci im viem dat nehorazne na frak, niekedy aj v kombinacii s kamaratmi, paci sa mi ake su potom z toho cele vzteklé ze som vyhral, a musia to uznat, prehral som len raz v zivote v tejto teme a len pri hadani sa so svojim modelom dievcata, teda zatial mojim TOP ....

:roll: a rok je vela audiotrack, a moje prirovnanie k PC je super, ty by si bez noveho PC cka keby si uz stare nemal nevydrzal rok, a mimo ineho do herni a po kamaratoch by ta chodit nebavilo, snad si to prirovnanie domyslis uz sam :smt033
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

a kludne mi môžete dať :minus: koľko chcete, lebo karma tu pre mňa absolútne neznamená nič.. (upravené, lebo užívatelia s minusovou karmou nemôžu dávať minus...)

ty nemáš problém so ženami.. ty máš problém a to riadny v provom rade sám so sebou a takéto fóra sú pre teba ideálnym miestom dokazovať si aký si "king" no v reále sa stavím že si čistý sráč... :smt006
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No ale ja som zvedavý ako ma chceš dodrbať. Z tohto:
qwerty-xyz napísal: boze auditrack nebran zeny lebo ta na tejto teme dodrbem jak psa, ci si alebo nie si mod, ....
sa to zmenilo na toto:
qwerty-xyz napísal: :D do nich sa navazat ani nebudem ani tu o tom zakladat temu, na tuto temu sa hadam vyhradne s feministkami, aaaaa peknymi...
takže to mám brať ako zbabelý útek?
qwerty-xyz

kafiatko napísal:a kludne mi môžeš dať :minus: koľko chceš, lebo karma tu pre mňa absolútne neznamená nič.. ty nemáš problém so ženami.. ty máš problém a to riadny v provom rade sám so sebou a takéto fóra sú pre teba ideálnym miestom dokazovať si aký si "king" no v reále sa stavím že si čistý sráč... :smt006
JA KARMU NIKOMU NEDAVAM, !!! uz som to pisal snad 100 krat!!!! tak ma slepo neobvinujte!!!! kurnik sopa!!! .....
:wink: tak ma slecna neobvinuj z toho co nerobim, to nemam rad!!!!

audiotrack: ber to ako chces, ale si chlap a ja sa s chlapmi na tuto temu nehadam, proste sorry, keby si bol zaryta feministka, tak aj hodiny a dni, .... hoci aj vkuse, ale inak nie. :) si chlap, branis si zensku, necham ta, .... nazor ti neberiem, lebo si asi zadany. keby si nebol poviem ti ze zmyslas trosku blbo na zaklade niecoho, ale tak to je teraz nerealne .....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Áno, som nezadaný, takže beriem že si mi napísal, že zmýšlam blbo. Napísal mi to niekto, kto:

# má niekoľko desiatok ak nie stovák kritérii na ženy. Ak nesplňa jedno, viac sa s ňou nebaví
# má názor, že ženy možno porovnávať s počítačmi či autami alebo vodičákmi ako si to v jednej inej téme spravil
# má názor, že ak nemá rok sex tak zabil rok života čakaním, no zároveň jedným z jeho kritérii je že nechce ženu čo každému hneď dá
# reaguje na úplne iné veci ako mu sú vytknuté, vyskakuje že ma slovne dodrbe a keď dostane šancu tak zuteká
# bez nejakých oprávnení hádže všetky ženy do jedného vreca, nadáva im do katolíckych afektovaných frigídnych blbých zakomplexovaných škaredých husí
# má názor, že všetky pekné ženy chodia s mafiánmi
# nemá rád obviňovanie z toho čo neurobí, ale sám obviňuje všetky ženy (aj tie čo nepozná) z podvádzania, klamania, nevery..

a to je len tak v skratke z posledných pár príspevkov. Tam nerátam témy, ako "čo všetko naplánovať pred samovraždov", témy kde sa pýtaš ako odmraziť mraziak na intráku, témy kde dávaš fotku špinavého cyklistického dresu a pýtaš sa nás či je špinavý lebo ťa otec vyhrešil, tému kde dávaš fotku prepotených gatí a pýtaš sa či sa aj my potíme v lete... Prípadne názory ako poliať sneh horlavinou do tvaru srdca a zapáliť ako odpoveď na romantický večer.
K tomu prirátajme veci ako vyjadrenie že ti na karme nezáleží a následne napísanie v téme o homosexuáloch, citujem "zase karma dole" či iné protichodné názory (ateista ktorý používa kresťanské argumenty v rovnakej téme).

Ale hej, asi zmýšlam blbo keď mi to ty napíšeš. Máš ešte niečo čím ma chceš dodrbať, alebo toto je všetko? Nemám rád feministky, ale rovnako tak nemám rád machizmus ktorého si ty ukážkový prípad. A zastal by som sa aj tej najškaredšej dievčiny ktorú vôbec nepoznám, keby ju začneš urážať.

Kľudne takú tému založ, a môžme si to vydiskutovať aj detailnejšie. Rád sa naučím rozmýšlať triezvo ako ty, tiež by som si rád o sebe myslel že som buď sexi alebo veľmi sexi, že som vymyslel patent zbrane a plno iného. Svet v škrupinke musí byť veľmi jednoduchý
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

qwerty-xyz ty si naozaj ko*ot
Navazas sa do zien, navazas sa do chlapov, navazas sa do ludi, ktori sa ta snazia vyviest z tvojej zbytocnej existencie a pohnut ta aspon takym smerom, aby si mohol byt nazvany zakomplexovanym idiotom, navazas sa do ludi, ktori si vazia inych ludi...
Mas pocit, ze mas patent na rozum a napriek tomu sa pytas na veci, na ktore vedia bezni ludia odpovedat zhruba od kedy sa prestanu pomocovat...
Naozaj veris, ze raz najdes taku co ten tvoj zoznam bude brat vazne a uveri ti tvoje kecy, bude ta lubit a vyspi sa s tebou prave vtedy ked planety budu v konjunkcii?

Ak vsetky tie veci co tu na fore pises su vtip a snazis sa byt "kool" aspon online, tak to beriem ... si len jeden z mnohych, ale ak to myslis vazne, tak ta uprimne lutujem a odporucam ti vyhladat odbornu pomoc, ktora ti pomoze zaclenit sa do reality
qwerty-xyz

audiotrack, prehanas a prekrucas veci tak aby si ma mohol zdrbavat, ked sa cches hadat, kludne napis SS, ja sa ani neurazim ani nepohnevam a este ti milacik aj odpisem :wink: a na temu aku chces
vobec to nie je o tom ze ked jedno nesplna tak nic, nepochopil si to a ani to pochopit nechces, ja ta nenutim tak ty mi nevnucuj to svoje, ked raz za 4 roky chytim depku prepac, niektori to chytaju kazdy tyzden. to ze neda-da kazdemu je iny pojem, na dlho vysvetlovania.
:!: neprekrucaj ....

//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 0:40)
Aiden napísal:qwerty-xyz ty si naozaj ko*ot
Navazas sa do zien, navazas sa do chlapov, navazas sa do ludi, ktori sa ta snazia vyviest z tvojej zbytocnej existencie a pohnut ta aspon takym smerom, aby si mohol byt nazvany zakomplexovanym idiotom, navazas sa do ludi, ktori si vazia inych ludi...
Mas pocit, ze mas patent na rozum a napriek tomu sa pytas na veci, na ktore vedia bezni ludia odpovedat zhruba od kedy sa prestanu pomocovat...
Naozaj veris, ze raz najdes taku co ten tvoj zoznam bude brat vazne a uveri ti tvoje kecy, bude ta lubit a vyspi sa s tebou prave vtedy ked planety budu v konjunkcii?

Ak vsetky tie veci co tu na fore pises su vtip a snazis sa byt "kool" aspon online, tak to beriem ... si len jeden z mnohych, ale ak to myslis vazne, tak ta uprimne lutujem a odporucam ti vyhladat odbornu pomoc, ktora ti pomoze zaclenit sa do reality
:wink: odbornej pomoci mam z kazdej strany, ale tak vies ma na vecer vyzlecu z kazajky a posadia za pocitac aby som bol na superhrach ale tak ja rradsej otravujem na hojkovi..... sa neposerkaj z toho ... a sranda musi byt, povedala babka a splachla dochodok ... :lol: :lol: :lol: :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Na dlho vysvetlovania? Ja mám čas, som tu už nejaký ten rok a nikam sa nepoberám. Určite to zaujíma aj ostatných.
Dobre, nevkladám ti do úst slova. Nenapísal si, že nemôže jedno porušiť. Ale napísal si že ak neprejde vzhľad, nepustíš ju k spoznávaniu charakteru. A tiež si napísal všetko ostatné čo som vymenoval. Naopak, ty vkladáš slova mne do úst. Kde som napísal že to nechcem pochopiť? Môj záujem vydiskutovať si to hovorí presný opak.
qwerty-xyz

audiotrack napísal:Na dlho vysvetlovania? Ja mám čas, som tu už nejaký ten rok a nikam sa nepoberám. Určite to zaujíma aj ostatných.
Dobre, nevkladám ti do úst slova. Nenapísal si, že nemôže jedno porušiť. Ale napísal si že ak neprejde vzhľad, nepustíš ju k spoznávaniu charakteru. A tiež si napísal všetko ostatné čo som vymenoval. Naopak, ty vkladáš slova mne do úst. Kde som napísal že to nechcem pochopiť? Môj záujem vydiskutovať si to hovorí presný opak.
ostatnych nasa diskusia zaujimat nemusi, fakt sa mi to pisat nechce(diskutabilne vzhladom na cas), vyhovorit by som ti to vyhovoril, aj na prikladoch a presnych veciach, ked si dobry posluchac, tak by sme sa isto porozpravali aspon by si mi oponoval. Ked chces tak vazne SS, ale ako ti prave pisem, to je vela pisania. Plus ked ti nieco vysvetlim na jednej situacii neznamena to ze sa to nestalo viackrat, ale ty by si uz pisal ze usudzujem len z jedneho pripadu, cela diskusia, ked by uz bola na fore vazna potom straca zmysel trocha, a odchytit si ta v partii hojkarov kde ti vsetci urcite nadrzaju? to asi nie, si ta pripisem na zoznam osob, spolu s grimom, :wink:

kde chlapci veci pochopite, ... a ked nepochopite nevadi, kazdy sme iny, .... :wink: ALe audio, fandit si ze mi staci priemer alebo normalne dievca ,ked mozem mat na viac, ... no ja ti neviem, aspon skusat treba.
mimo ineho audio, ked si hladam slecnu snazim sa vybrat si to najlepsie a najoptimalnejsie co mozem mat, preco? aby som bol spokojny, proste sorry, ... vo vela veciach takto jednam ....
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na aký zoznam?...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

qwerty, laska... ale ty nemas ani na ten priemer... to je problem ktory si musis uvedomit ;)
qwerty-xyz

Grim napísal:...na aký zoznam?...
Grim, zeee chaaapes, to stretko ja nezabudam. :smt007 Aj audia pozvem na pivo, ked pije pivo, .... ked nie tak nie ... dzusik, ephramka zoberieme tiez, bude nam aspon teplucko . . . (myslene zo zartu ephramko, neposerte sa teraz z toho vsetci ....)

//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 1:37)
Maki napísal:qwerty, laska... ale ty nemas ani na ten priemer... to je problem ktory si musis uvedomit ;)
:roll: jasne jasne lepsie sa vozit na fabii, ako na nicom, ale potom len tak fabiu dat do bazaru a kupit si aston martin je nefer voci fabii . . . :-D
---sice zase chodit na peso a dufat ze si nasporim na aston je tiez na hlavu, ale aspon nikoho nezranim a nikomu vedome neublizim .... ked sme sa pochopili tak sme sa pochopili, ked nie tak nie ..... :psssst:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal: ostatnych nasa diskusia zaujimat nemusi, fakt sa mi to pisat nechce(diskutabilne vzhladom na cas)...
Ty si verejne napísal, že ma na tejto téme dodrbeš, tak ma na nej dodrb verejne. Nebudem ti písať ss, ty si ma vyzval na hádku. Keby si mi chcel svoj názor presadiť súkromne, mohol si mi hneď poslať ss a nemusel si sa hrať na krála čo ma "dodrbe". Okrem toho, ak iných naša diskusia nezaujíma, nemusia čítať a vyjadrovať sa. To že sa vyjadrujú a že ju čítajú asi znamená, že ich zaujíma.
qwerty-xyz napísal: mimo ineho audio, ked si hladam slecnu snazim sa vybrat si to najlepsie a najoptimalnejsie co mozem mat, preco? aby som bol spokojny, proste sorry, ... vo vela veciach takto jednam ....
Nechce sa mi to hľadať, ale som si istý že niekde si písal že si mal dve či tri baby. To je trošku proti tvojej teórii elitárstva. Lebo buď si zlyhal prvýkrát, keď si si nenašiel tú najlepšiu pretože po nich prišli lepšie (inak by si sa s tými druhými nezapodieval) alebo si zlyhal druhýkrát, keď si po dokonalej žene bol ochotný prijať niekoho menej dobrého. Z toho jasne vyplýva, že nič také ako najlepšia a najdokonalejšia neexistuje, a sám si to uvedomuješ. Je kopec dievčat na rovnako dobrej úrovni. A ako napísal vigor, ty ich nikdy nespoznáš
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

chlapci chlapci mozme sa vratit spat k tomu naaco je ta tema a nie suboj medzi Vami dvoma? ano aj jeden ste pipik aj druhy ste pipik ale ja som najvacsi! Audio sam vies ze qwerty neustupi aj keby si mu mal rezat konecnik...Ty na to pozeras z uplne ale uplne ineho hladiska ako on cize to sa neda takto porovnavat, mas ine skusenosti ako on cize ak si to nezazil nevies to je hadam samozrejme ale zase sa tu hadat na "teoreticko-praktickych" poznatkoch nema cenu...Chodte obaja na pivo pokecajte si a bude dobre! :)

Qwerty niekedy ked citam tvoje posty si myslim ze si s prepacenim ko*ot lebo to ozaj inac nejde bud to je pritiahnute za vlasy alebo si v dalsom poste budes srat do huby.

Ale inokedy sa mi tvoj nazor pozdava co som nie raz povedal/vyjadril sa

Tym mas ako keby intergalakticke zmyslanie na niektore veci a ja vazne premyslam ci si odtial, nevravim ze to co mas je zle alebo dobre ale viacerim to pride hlupe/smiesne pretoze to vidia tak ze si clovek ktory nezazil..

Skus pisat inym stylom a uvidis ze to bude lepsie bud normalnejsi nerob "elitu" nikto tu z nas taky nie je avsak su vyjnimky (napr TY) HOWG :smt006
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

ja pridam aj obrazok k teme :)

/edit: ako vidim flow je masivny :D
Prílohy
butthurt.jpg
qwerty-xyz

:!: jasne inym stylom, ale to by sme sa nedopisali lebo sa pise co najstrucnejsie.... to by zabralo hodne vela.
:!: audio, dve baby, pisat ti o nich? jedna tu strasi na fore, je to mile pisat tu o tom ked to vidi nie ? Mozno tak pre teba, pre mna ani moc nie. Prva bola naj kamaratka, ked som sa zamyslel vyhovovala dost veciam, druha bol pokus, ci mi uz ide balenie tak ako som chcel, ked by si ma zase nechytal za slovicka tak by si vedel ze hned nato som aj vypisal na com to poleti dole. Ne, nemusis mi tu davat nazov mojej vlastnej temy, nechcem si to pripominat.
:!: V com je problem? (zase to nezober v zlom, ale viem ze to tak bude....) v tom ze mi nerobi problem nabalit, ale ine veci, ten, ako to nazvat, neviem ti to napisat, proste zabilim dievca a uz po tom zbaleni sa neviem posunut dalej. Neviem ti to teraz vysvetlit, teraz som vstal, mozno to v noci zvladnem. :wink:
:!: k teme muzi vs zeni, ked to vazne chces vediet, niekedy sa stava ze kopec chlapcov brani jedno dievca, ktore je drze, hnusne, ani si to nezasluzi, ale je jedno samo, sebavedomie na maxime a dava to pocitovat vsetkym naookolo, chlapci co su vokol nej by pre nu asi aj zabijali, lebo je jedna sama, a nemaju po com inom pozerat. Teraz co ti napisem, je odskusane kopec krat, Ked to vies uhrat, a spravne povedat, tak jej das dost jasne najavo ze pan si ty, a ona ne, drzo jej to vyargumentujes, a ja ti garantujem ze ked to spravis dobre tak ta jedina sa bude snazit vydobit si tvoju pozornost a ti ostatni ju vobec ale vobec nebudu zaujimat. A KLUDNE len kvoli tomu, ze si jej dal pocitit ze je zena a najlepsia neni.
S chlapmi sa na tuto temu vazne nehadam, ked sa hadam s dievcatami vacsinou vybehnu s tym ze maju nejaku marie curie sklodovsku nejaku neviem koho kto nieco uzakonil a este som pocul o nejakej priekopnicke.
- tak ti poviem audio, ten PC na ktorom mi budes odpisovat vymyslel CHLAP, keby ho aj nevymyslel tak ho postavil, operacny system windows, si myslim ze zalozil chlap s vtakom, stol na ktorom pises, ti spravil stolar, budvu v ktorej si postavila parta chlapov, teplo ktore ti ide do radiatora, robi a reguluje chlapv centrale. Elektriku ktoru nato potrebujes, vyrobil a prisiel na nu chlap, takto audio by som mohol pokracovat donekonecna fakt mi ver ze hej, nie jedno dievca som na tom dodrbal, od lekarov, cez najznamejsich priekopnikov vo fyzike, psychologii, umeni, farmacii, vonavkach, mode, a kadecom inom. ANO, mas uz v dneskej dobe aj slecny co sa vsade pchaju. Aj do sportu, ale rekordy robia MUZI. ja tu seru nato ze zena nato nie je prisposobena, to len znamena ze muz je lepsi. ANO, mozes to uhravat do autiku ze keby nas neporodili tak tu nie sme, ale to je chaba vyhovorka, alebo ze zeny rodia, paaaaane boze, neviem co je vacsia bolest, rodit pod injekciami, alebo dostat 7.62kou do brucha a este sa aj tvarit ze neboli aby ma velitel jednotky nemal za totalneho sraca. :smt049

Keby nie muzov bratu moj, tak sa este bijeme s kijakmi po hlave v miestnej jaskyni, .... a tento text si skrabeme uhlikom na stenu ,a k veceri by sme si auditrack museli nieco chytit, .... ---snad si pochopil o vyvoji celeho ludstva pisat nebudem, myslim ze my s vtakom sme toho vynasli mnoho, este aj prre nase drahe polovicky

Sa nad tym zamysli. Tato tema, preto vravim ze sa o nej nechcem hadat s chlapom, (hore som ti dokazal ze mam pravdu) je o tom ze ake mas dievca na hadku, Kludne mozes po troch hodinach (uz ked vidis ze feministka ma slzy na krajicku ) to obratit ake su ony dolezite, a ako kazdy spravny chlap drzi zasady etikety a ako si ich vsetky vazime, a hyckame, a ako ich mame radi, a ako im preukazujeme uctu, a lasku a da sa tema obratit vseliako. Je to len a LEN na chlapcovi kde to chce uhrat. V tomto som prehral RAZ, a ci prehram tu alebo nie, toto za prehru by som ja neuznaval, tato tema je totiz na hodiny a hodiny, :-D dlhych ciest vlakom, alebo na vylet, alebo dlhoooooo v bare s partiou dievcat z ktorej si dve tri myslia ze sme vsetci svine, a ony su najlepsie ..... :) je to krasna tema, .... :!: audio :!: zamysli sa nad nou a skus ju vzdy obratit vo svoj prospech, nie pri chlapcoch, tym si u dievcata ziadneho nesplhnes, moznoze by ti to povedala, ale myslela by si nieco ineho, ale pri dievcatach, nesi blby, par faktov a kluciek sa naucis aj sam .....

:wink: by som ti mohol pisat niektore feministky sa nezdaju (mas take typicke hadave typy, okuliarky, krasna neuveritelne, nikoho si k sebe nepusti, drza, utocna hnusna, ...mna to provokuje..... )
--- niekedy este zacnu take klucky, kedy ked to nemas naucene tak musis uhrat do autu, napr muzi vymysleli zbrane (vykriknute hnusna vycitka, ked este stihne tak doplni aki sme kruti a ako by ony nikdy nic takeho nevymysleli) vtedy klasika, no na vasu obranu slecny, ved vas treba chranit, pozrite sa co robia dievcatam vo svete, znasilnuju, obriezky, zabijaju, okradaju, to si nemysli, ze keby si bola so mnou tak si ta neubranim, za kazdu cenu, .... :lol: a proste vecne klucka, nebud magor, toto je jedna z najlepsich tem na vykrucanie sa . . . .
--- mozes v nej hocico, .... dievca bud totalne dodrbat, alebo neutral, alebo este aj vychvalit, .... napr minule, sa zvrtla tema o RODENI, tak a ona ze mna porodili a nebyt zeny tak nesom, vravim ze ja som sa nenarodil, ja som zo skumavky, ja osm len vidiel svetielka dookola a pocul ze podarilo sa to, spravili sme dokonaleho chlapa, ale tak usiel som im z laborky, ale ked tak na teba pozeram, perfektne dievcata su este stale prirodzenou cestou . . . --- vidis???? klucka, sikovna, srandovna, spravne povedana, spravne pouzita VELMI efektna . . . . proste audio toto je tema donekonecna, tak ked chces, tak si stanov 3 druhy toho akoby mala takato hadka skoncit a podla toho mozme pisat aj verejne kludne, :wink: zeny slovne netreba branit za kazdu cenu, potom si na to zvyknu. A ona si musi vediet vazit ze sa jej praaave v spravnej chvili extremne dobre zastanes ....
:wink: nemusim spat s X dievcatami aby som to vedel, ....
Zamknuté