Steam - akcie
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Steam - akcie
Buď budú slabé akcie, lebo ich bolo už veľa alebo budu brutálne, lebo sa už rozbehli 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
omg to tu riesite jak neviem co aj tka polovicu tych hier nebudeme cet abo uz ich mame 
Krasna spisovna slovencina, len tak dalej Runes. Akcie budu dobre, ako kazdy rok.
-
Sphinx
Addict
5 stran spamu nerieste co bude a co nie .. ked pride kazdy to bude vidiet.
pán administrátor Sphinx sa ozval, keby tu bolo takých uživateľov ako ty tak sem nechodím lebo by tu bola nuda a všetko by sa považovalo za SPAM
treba si niekedy podiskutovať len tak, čo si kto myslí atď...
čo je mojou prioritou cez Vianoce? Mass Effect 1, HL 2 a dokončenie zbierky HL 1.
treba si niekedy podiskutovať len tak, čo si kto myslí atď...
čo je mojou prioritou cez Vianoce? Mass Effect 1, HL 2 a dokončenie zbierky HL 1.
-
Runes
Addict
OT: OMG a co si ty syn slovencinarky abo co. Teda abi sy bol spokojná šo si sin slovenčynarkí.icefiresr napísal:Krasna spisovna slovencina, len tak dalej Runes. Akcie budu dobre, ako kazdy rok.
-
bry4n1
Light Star
chcel som nieco napisat, ale potom by som musel locknut vsetky svoje thready v bazari kvoli - karme.
-
Sphinx
Addict
@Filipito na diskusiu je tu dalsia TEMA .. toto malo primarne sluzit na pisanie akcii a cien ako sam pises na 1 strane "Tuto temu som zalozil s toho dovodu aby sme dali inym ludom vediet o prebiehajucich akciach na steame." potom ked niekto si nevsimne nejaku akciu co je na steame musi prelistovat x stran diskusie o tom kto sa ako tesi na vianoce aby vobec zistil ci je nieco v akcii..
Hmm, to je asi problém si otvoriť na Store stránkach Steamu špeciálne ponuky, kde sú všetky hry, ktoré sú v tom momente v zľave. Je to pod Community Activity napravo, kto by nevedel.Sphinx napísal:@Filipito na diskusiu je tu dalsia TEMA .. toto malo primarne sluzit na pisanie akcii a cien ako sam pises na 1 strane "Tuto temu som zalozil s toho dovodu aby sme dali inym ludom vediet o prebiehajucich akciach na steame." potom ked niekto si nevsimne nejaku akciu co je na steame musi prelistovat x stran diskusie o tom kto sa ako tesi na vianoce aby vobec zistil ci je nieco v akcii..
http://store.steampowered.com/search/?specials=1
čiže táto téma je pre Sphinxa nepodstatná tj môže sa locknúť nie?
bože veď si tu chalani v pohode diskutujú, neviem prečo ich vyrušovať a áno za Vianoce pribudne ďalších 15 strán podľa mňa nie spamu, rád sa dozviem čo si kúpil Corn Flake, ifefire, Runes alebo to je jedno kto, ako to zhodnotí, prvé dojmy atď
a nie v diskusii sa rozoberajú problémy so steamom ako clientom nie s hrami, pozor nato
bože veď si tu chalani v pohode diskutujú, neviem prečo ich vyrušovať a áno za Vianoce pribudne ďalších 15 strán podľa mňa nie spamu, rád sa dozviem čo si kúpil Corn Flake, ifefire, Runes alebo to je jedno kto, ako to zhodnotí, prvé dojmy atď
a nie v diskusii sa rozoberajú problémy so steamom ako clientom nie s hrami, pozor nato
Dnes bude akcia na Oddworld 50 percent dolu. A Filipito ma pravdu, potom tento thread nesplna nic, kazdy si dokaze nalistovat Specials Tab.
bude iba na tú jednu hru alebo na viac hier? alebo to sa ešte nevie?
Samozrejme, ze na viac. Oddworld bude pridany dnes na Steam-e a hned bude mat aj 50 percent dolu.
-
Sphinx
Addict
ja voem kde to je a pozeram najskor tam .. ale nie vsetci checkuju aj steam stranku .. staci ze hraju hru a po dohrani im vyskoci info okno.. ale tam sa neuvadzaju vsetky zlavy.. takze len tolkosom chcel k tomurados915 napísal: Hmm, to je asi problém si otvoriť na Store stránkach Steamu špeciálne ponuky, kde sú všetky hry, ktoré sú v tom momente v zľave. Je to pod Community Activity napravo, kto by nevedel.
http://store.steampowered.com/search/?specials=1
a k- zaco?
-
the batman
Amateur
Taak 150 evri na účte. Už len počkať na akcie.
-
HeadShot ^
Light Star
To ideš všetko minúť? 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Niekto utráca v krčme a niekto na steame 
niekto na cigy/ niekto na hry 
Niekto investuje tam, kde sa mu to aj vrati 
Ale to uz je OT... Uz len 40min... ked boh da, bude tam daco kupitelne, ale ja som momentalne out of cash, takze prehovarat
//autoeditácia príspevku (20.12.10, 19:02)
A je to tu
Ale to uz je OT... Uz len 40min... ked boh da, bude tam daco kupitelne, ale ja som momentalne out of cash, takze prehovarat
//autoeditácia príspevku (20.12.10, 19:02)
A je to tu
-
Arkaz
Addict
neviem ci niekto pozna ale tu ej dobry web prehladny o zlavach na steame =)
http://www.steamgamesales.com/
//GothaR: nedavaj odkazy do code
http://www.steamgamesales.com/
//GothaR: nedavaj odkazy do code