Vyvoj vztahu
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyvoj vztahu
...qwerty...my sa kedy stretneme? Pri tomto príspevku dostávam záchvaty smiechu...pri osobnom stretnutí sa asi usmejem k smrti...tak kedy? Už to pol roka odkladáš...
-
qwerty-xyz
pol roka to este nie je, zachvaty smiechu dostavat mozes,Grim napísal:...qwerty...my sa kedy stretneme? Pri tomto príspevku dostávam záchvaty smiechu...pri osobnom stretnutí sa asi usmejem k smrti...tak kedy? Už to pol roka odkladáš...
Ste tu uz davno offtopic, takze na cas to zamknem.
Zhrniem to takto: qwerty prechadza nejakym novym obdobim ked kazdeho provokuje a do kazdeho sa navaza, no podla mna by stacilo keby sa odviezol do nejakej liecebne a chvilu tam ostal.
audio, kafiatko, aiden: krasne komentare, no aj tak to tu nema zmysel, vsetci vieme, ze hadky na internete nic nezmenia
Zhrniem to takto: qwerty prechadza nejakym novym obdobim ked kazdeho provokuje a do kazdeho sa navaza, no podla mna by stacilo keby sa odviezol do nejakej liecebne a chvilu tam ostal.
audio, kafiatko, aiden: krasne komentare, no aj tak to tu nema zmysel, vsetci vieme, ze hadky na internete nic nezmenia
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nacrtnem situaciu: konverzacia je tesne pred koncom. Dievca vidi, ze qwerty je debil jak lopata, takze v diskusii nemieni pokracovat. Diskusia konci. Qwertymu sa honi v hlave: "uz nevie co ma povedat, zase som ju raz uargumentoval, zase som vyhral, jaky som ja sef".qwerty-xyz napísal:do nich sa navazat ani nebudem ani tu o tom zakladat temu, na tuto temu sa hadam vyhradne s feministkami, aaaaa peknymi, a s radostou ich na tom dodrbavam, po kratkom nastudovani a zapamatani si par dalsich veci im viem dat nehorazne na frak, niekedy aj v kombinacii s kamaratmi, paci sa mi ake su potom z toho cele vzteklé ze som vyhral, a musia to uznat, prehral som len raz v zivote v tejto teme a len pri hadani sa so svojim modelom dievcata, teda zatial mojim TOP ....