Dobry den
snad som dobre zaradil temu ..
chcem otvorit diskusia a zaroven poradu o Home office.. teda vlastne praci z domu .Mate niekto skusenosti s tymto? vyhovovalo by vam to?
keby vam zamestnavatel povolil pracu z domu pozadovali by ste nieo od neho napr vlastny pc ,mobil atd ..alebo by ste pouzivali svoj pc a boli vy ste radi ze pracujete z domu
Dakujem
...samozrejme, že by som požadoval firemný PC, firemný mobil a firemné auto...to sú také dementné otázky, že nechápem, kto môže na otázku, či by mu vyhovovala práca z domu odpovedať "nie"...škoda sa pýtať...
V dvoch predchadzajucich zamestnaniach som maval Home Office. Mnoho ludi si hovori, ze zleniveju, ale mne osobne robi doma podstatne lepsie, ako v kancli. Pustim si nahlas muziku, aku ja chcem. Otvorim si okno na tak dlho, ako ja chcem. Po ruke mam vlastnu chladnicku, pripadne kuchynu. Mam rychlejsi net. A vseobecne svoj pokoj a klud. Nechodia za mnou ludia, neotravuju. Tak mam cas si porobit veci. Osobne preferujem taky typ prace. Vseobecne ani nemusim moc s kolegami na obedy a podobne. Som velmi socialny typ, ale ked si s niekym 8 a viac hodin denne a takmer kazdy den, tak chces tu hodinku na obed v klude, sam pre seba - teda aspon ja.
Co sa tyka auta. To som nikdy nemal, lebo to je v IT skor vynimka, ako pravidlo. Ak nie ste nejaki kravataci. V prvom zamestnani som mal firemny laptop, aj mobil. Takze som robil z neho. Cez VPN. V druhom mal tiez oboje, ale pouzival som len mobil. Prostredie bolo spravene tak, ze som sa nan vedel dostat zvonka, aj bez VPN. Na spojenie s klientami bol potrebny iba jeden software postaveny na Citrix.
Osobne by som na Home Office nepozadoval PC, ak je mozne robit na mojom vlastnom. Hlavne, ak je treba viac platforiem, kedze mam aj PC, aj Mac. Mobil by som kazdopadne chcel, ak by bolo treba volat pre potreby firmy vela.
Cize, keby som mohol si vyberat, tak hned by som bral Home Office.
tiez pracujem doma, do roboty si chodím iba pre dokumenty, doma si pracujem koľko chcem a ako chcem, pauza kedy chcem, nikto ma nekontroluje kedy to dokončím, napr celý deň si môžem urobiť fajront lebo viem že zajtra to stihnem celé
zlenivieť nezlenivieš určite, mobil, pc ani nic by som nežiadal - bol by som šťastný že možem pracovať doma - tak to využi a nemudruj