co vsetko sa da spravit s psp
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: co vsetko sa da spravit s psp
budes, este vacsi!
-
Royalflush
Guru wannabe
V prípade abnormálnej veľkosti análu sa dá využiť aj ako sexuálna pomôcka na sebaukájanie. 
tomaxx_199 - Ak si žena, môžeš skúsiť to, čo navrhuje Royalflush s <>
hodit o zem napr.... :]
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pouzivat ako lapac prachu na skrinke, naliat med do neho a nechat von a mas aj hi-tech mravenisko, univerzalny prehravac salami vysocina ..... xD vyuziti je vela staci len fantazia
prosbicka
mam stiahnute filmy dal som ich z pocitacu do psp (videa) problem je v tom ze mi nejdu spustit pri jednom mi to pise ze "toto video nie je mozne prehrat" a druhy pripad je ze toto video nie je podporovane alebo nieco take co styme ???? 
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2012, 19:44)
mam stiahnute filmy dal som ich z pocitacu do psp (videa) problem je v tom ze mi nejdu spustit pri jednom mi to pise ze "toto video nie je mozne prehrat" a druhy pripad je ze toto video nie je podporovane alebo nieco take co styme ????
//autoeditácia príspevku (17 Júl 2012, 19:44)
PSP prehrá iba videá vo formáte *.mp4. Trakže si ich musíš skonvertovať. Nájdi si nejaký PSP video converter. napr. toto (neskúšal som, len som sem hodil prvý odkaz z googla)