Ucet v banke

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ucet v banke

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja mam hlavny ucet v CSOB. Z tych, co si napisal by som zvazoval medzi Tatra a CSOB, VUB pyta za vsetko peniaze a nie malo, vedenie uctu nema zial lacne ani TB a u nich je ta stupidna verifikacia cez Card Reader, ktorym sa este aj chvalia. To je podla mna pre pracu s IB trn v oku.

V CSOB maju na IB sms autorizaciu, co je dobre, ked si na cestach a casto sa prihlasujes z roznych miest, kedze mobil mas so sebou stale. Mesacne ma to vyjde na 3.3 EUR, co nie je tragicke. IB maju spracovany vcelku pekne, mam s nim zial trochu problemy v opere, preto sa prihlasujem cez firefox.

Na unicredit neviem napisat nic okrem toho, ze ich bankomaty tusim ako jedine vydavaju aj 5 EURovky, aspon nedavno to tak este bolo.

SLSP u mna len zle skusenosti. Par krat co som bol na pobocke som sa stretol len s neochotou, starsim a hlavne slabo zaskolenym personalom a profesionalitou na velmi nizkej urovni. Tak isto som pochodil aj na ich info linke ked som po kazdej otazke musel cakat dobru minutu, kym druha strana nasla odpoved. Snad im nekrivdim, ale ja by som tam nesiel ani zadarmo
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

TO ja zase mam so SLSP dobre skusenosti, tak na zly personal mozes natrafit hocikde, v LM mozu byt "dobry" a v KE "zly"... na info linku som volal asi 3 krat dokopy a vzdy mi rychlo pomohli.. takze je to asi individualne :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No je to dosť individuálne, pretože ja som zatiaľ veľmi neprofesionálny personál zažil iba v ČSOB, a to na 2 rôznych pobočkách! Tie tety boli z mojich otázok úplne mimo a jednoducho mi nevedeli na nič odpovedať, absolútne nemali páru o poplatkoch za prevod do zahraničia, myslím, že aj ja som mal o tom lepší prehľad ako ony. Keď som videl, ako v tom tápu, tak som sa radšej otočil a išiel preč...

V iných bankách (OTP, SLSP) som sa s niečím takým nestretol. Fakt neviem, či do tej ČSOB neberú úplne každého, lebo také základné nedostatky tie pracovníčky nemôžu mať.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja osobne mam ucet vo VUB, aj hypoteku atd.. Na pobocke boli celkom schopni ludia, ktori aj boli dobre vyskoleni. Ale ked volam na sluzbu KONTAKT, tak ma niekedy dokazu priviest do nepricetnosti svojou neprofesionalitou, resp. inkozistentnymi informaciami. Potom sam neviem, co je pravda, a co nie.

Momentalne pracujem v novej direct banke, tak som zvedavy na feedback od ludi, ked budu volat na nase call centrum. :)
budzo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa budzo »

dobrý deň
ja sa chcem len opýtať mám účet v poštovej banke a chcel by som si zriadiť aby mi vípis z účtu chodil na mobil (vždy vtedy ked je tam nejaký pohyb). neviete mi poradiť ako mám pri tom postupovať???
na stránke poštovej banky som to nemohol nájsť.
a ešte jedna vec dá sa to urobiť aj priamo na pošte??? lebo poštárka hovorila že oni to nerobia a že to musim isť do jedneho mesta....
dakujem za radu....
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Nazdar,

máte niekto skúsenosti s priamym vkladom na cudzí účet v OTP banke ?
Potrebujem vedieť, či peniaze ihneď nabehnú dotyčnému na účet.

(zavolal by som si na infolinku, len just mi došiel kredit v mobile :? )

Dík, K+

edit: tým cudzím som myslel, že nie môj osobný ale účet niekoho iného.

V každom prípade ďakujem :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co je to cudzi ucet??? Pri vklade na ucet v banke vacsinou peniaze nabehnu hned, najneskor za par minut.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nechcem zakladať novú tému, a dať to sem mi prišlo najrozumnejšie. Je tu niekto z vás v SLSP? Ide vám prihlásiť sa cez Android do aplikácie Účty alebo Platby? Cez PC nemám problém prihlásiť sa do bankingu, ale mobil mi píše, že som zadal zlé meno alebo heslo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cela Android aplikacia pre SLSP je retardovana, neschopna, zabugovana a takmer nepouzitelna. Kolkokrat sa mi stalo, ze napisalo, ze som zadal chybne udaje a o par minut to islo. 2x som to reportoval a pisal chyby na ich kontakt k tejto aplikacii, ani raz vsak neprisla odpoved ci podakovanie.
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

Ahojte, trochu obnovim staru temu. Nemam velmi prehlad o slovenskych bankach, preto by som vas chcel poprosit o radu. Mam ucet vo VUBcke, no kedze pracujem v zahranici podmienky na ucet zadarmo nesplnam, a uprimne velmi sa mi 9e mesacne platit nechce. Viete mi poradit, nejaku inu, schopnu banku, v ktorej maju ucty zadarmo?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Uz sa to tu riesilo mnohokrat a stale vyhralo FIO. :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Suhlasim, FIO ma teraz navyse 2 vybery z bankomatov na celom svete mesacne zadarmo, takze to sa tiez hodi, ked si v zahranici.
Napísať odpoveď