p4ra, spomenul som si na toto
Mačka
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mačka
Rozprával som sa s kamarátom o tých levanduliach. Nie je to však levanduľa, ale kocúrnik obyčajný. Vraj ho dal na základe toho videa svojej mačke a presne jej tak preplo, bola úplne vystrelená... Trvalo to asi 10 minút a bola opäť normálna. Je to vraj pre nich návykové...
-
hojko
Site Admin
Pridam par foto kocura, ktoreho mam od zaciatku leta. Fotky su chronologicky usporiadane. Prve dve su tusim zo dna, ked som ho doniesol domov, tretia je uz z leta. Stvrta fotka je z konca leta, resp. zaciatku jesene, ked chytil mys a doniesol si ju na zahradnu. Posledna fotka je mozno 2-3 tyzdne stara, ked oddychoval na koberci.
-
vendo
Guru
wow pekna cica, a este aj mysky chyta
to casto tieto moderne macky nerobia
-
hojko
Site Admin
p4ra: Pazuriky mu sem tam ostriham, ked moc skrabe koberec.
Filipito: Mal, ale pred rokom na konci zimy zmizol. Neviem, ci ho nieco zrazilo, ci zamrzol, ci ho niekto ukradol alebo sa len zatulal.
Filipito: Mal, ale pred rokom na konci zimy zmizol. Neviem, ci ho nieco zrazilo, ci zamrzol, ci ho niekto ukradol alebo sa len zatulal.
-
p4ra
Redeemer
Tak moj trulo rastie ako z vody. Zatial ani skody nerobi. Poslucha celkom dobre. Uz ma za sebou aj prve kupanie. Samozrejme sa mu to moc nepacilo, ale je to pre jeho aj nase dobro. Inak je hrozne skaredy, ked je mokry. A ma taky nasraty face. 
Macka si vzdy najde vlastne miesto. Niekedy sice tam kde nechces ale najde. Napr moja jedna cica (mam 3) rada odychovala na parapete. Ale uz ju to preslo ked vypadla z okna.
u nas macky spia za gaucom na skriniach, v umyvadlach. Uplne vsade. Skratka sa jej uz nechce tak sa zlozi kde je a spi. Mame zopar oficialnych pelechov a sem tam v nom aj nejaku macku zaregistrujem. Takze robit sa neda asi nic.
-
p4ra
Redeemer
Aha, tak potom viem o com hovoris, lebo tento moj nestastnik sa pravidelne objavi, ked ja uz zaspim v mojej posteli. Potom ked sa prevratim na bruhy bok a nahodou ho trosku prilahnem, uz mrnci a stazuje sa. No, je to maly smrad, ale mam ho rad aj tak, heh.
tak naše mačky majú taktiež 2 pelechy ale ani za boha ich do nich nepritiahnem.
Mačka keď porodí tak si ich tam nosí, maju tam tepľúčko, malé taku výšku ešte nepreskočia..
Ale kocúr ani za nič maximálne keď mu tam dám kúsok šunky, aj to ju zje a ide spať opäť na moju posteľ
a momentálne si našiel miesto vo vani, asi sa mu pači kúpanie 
Mačka keď porodí tak si ich tam nosí, maju tam tepľúčko, malé taku výšku ešte nepreskočia..
Ale kocúr ani za nič maximálne keď mu tam dám kúsok šunky, aj to ju zje a ide spať opäť na moju posteľ
-
spojka13
Darca
naša mačka "vaľuchuje" hlavte teraz prez pred krbom... ked jej je strašne horuco tak prejde na chodbu na studenu podlahu... inak spi rada na uteraku na pračke alebo na mojej stoličke pokial tam nemam veci, ked bola menšia tak sa rada zastrčila za skrine a potom mala problem odtial vyjst... ale teraz užsa tam nezmesti...
-
Adulko1
Light Professional
Chcel som len, ze som rad, ze sa vam paci tato tema a ze sa tak rozbehla ... este k tym pelechom, ked budete stae davat macku na jedno miesto, vzdy ked za vami pride, tak ju tam davajte a ona si na to navykne.
Potom tam aj sama ide. Napr. ja ked idem do jednej miestnosti, tak kour hned za mnou a ked som ho daval v tej miestnosti na jedno miesto, tak si tam navykol a chodi tam automaticky ako vojde do miestnosti za mnou 
-
ZappBrannigan
Darca
fd
mozu, ale mozno sa bude macka chciet dostat von. Bude skriabat na dvere. Ak mas koberec tak to je horsie. Zasekne ho napr alebo uplne potrha. Macky niesu ako ine zvierata. Tazko ich nieco naucit. Ja som macku desiatky krat vyhresil a vybil novinami a nepomoholo to. Skor ju treba izolovat od problemu.
-
ZappBrannigan
Darca
V podstate u nas nieje nikto doma tak 2hod. denne. nic viac...