Fast and the Furious 5 (2011)
Re: Fast and the Furious 5 (2011)
mne sa strašne páči ten trailer, paráda
vyzerá to na super oddychovák v sprievode kočiek s minisukňami a namakanými mašinami (škoda že japonskými)
ale jo, kuknem rad... Vin je fajn, Rocka mam tiez celkom v oblube, Jordana om nom nom... autíška tiez nevyzerali z traileru zle... ale ako tu uz padlo... film na jedno pozretie...
Určite si to pozrem dobré autá a pekné ženy
Ale myslím, že to už zbytočne predlžujú ale som hlavne rád, že tam bude Diesel s Walkerom to Rockyho nemusím.
co mas proti japonskym autamFilipito napísal:mne sa strašne páči ten trailer, parádavyzerá to na super oddychovák v sprievode kočiek s minisukňami a namakanými mašinami (škoda že japonskými)
Tak toto si určite pozriem
Skvelý trailer.Žeby sa inšpirovali CoD MW2 tým behom po strechách tých chatrčiach?
THE ROCK?! omfg.... ja chcem paula walkeraaa 
-
goldenshit
Medium Expert
ehm...sak aj on tam bude....si si ho nevsimol v traileri?xmatkoo napísal:THE ROCK?! omfg.... ja chcem paula walkeraaa
aha...
trailer som ani nepozeral
diky...
hmm vyzera to kupodivu velmi pekne
Urcite pozriem.
nemám rád japonské autíčka
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nevieš, čo je dobréFilipito napísal: nemám rád japonské autíčka
Hlavne ma fascinuje Tvoja poznámka, keďže v traileri bolo ledva vidieť 2 japonské autá (350Z a GT-R)
veď áno ja som tam tiež videl tie 2-3 japonské autá + japonského herca tj. premňa veľa japonských náhod
ale určite sa budem pozerať na chargery, staré korvety, nemecké bavoráky ako na jopncov
ale určite sa budem pozerať na chargery, staré korvety, nemecké bavoráky ako na jopncov
filipito videl si tokio drift? prezil si to bez infarktu ked nemas rad japonaky? 
No nic. Bez Michelle Rodriguez ... ani Eva Mendes ... to uz fakt nieje dovod to vidiet.
to som prežil len preto že tam driftovali (jazda v šmyku sa mi veľmi páči)xmatkoo napísal:filipito videl si tokio drift? prezil si to bez infarktu ked nemas rad japonaky?
Kibo len ta poopravim, na zaciatku je 5kovy bawor (E39) a nie 3jkovy
inak trailer vyzera super a hadam sa konecne dockame "realnejsich" nahanaciek a buraciek, ktore nebudu tak strasne pocitacoveeee 
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Už som si to medzičasom všimol 
mne sa paci seria Fast and Furious. Najviac 2 a 3... 4. povazujem za fail. Mna na Fast and Furious zaujalo prave to ilegalne pretekanie, nadupane auta a pekne baby. 4. je iba o nahanacke s policajtmi co je v kazdom druhom krimi filme... A o ilegalnom pretekani nie je az zas tak vela filmov a tak dobre spracovanych. 5. bude mozno o nieco lepsia, kedze to bude reziserovat ten isty typek ako 3. Takze sa tam mozno dockame viac zavodov a menej nahanacok s policajtmi.
ten trailer mi moc ako ilegálne závody nepripadal. Ak tam budú len behať po strechách a potom na autách utekať pred fízlami... Ale na druhej strane sú tam herci ako v 1 a 2... no nechám sa prekvapiť