otocenie obrazu na monitore
otocenie obrazu na monitore
cavte, poradte mi prosim ako si viem otocit monitor lebo kamaratova dcera ho otocila naopak, teda zobrazenie monitora. dik za odpoved
-
thechosenone729
Light Expert
Re: otocenie obrazu na monitore
kamo jak konkretne daj obrazok
alebo daco takto ti presne neporadim neviem ako to myslis otoceny monitor myslis start alebo co ?
mam xpcko, no a zobrazenie monitora je dole hlavou.. otoceny presne naopak. ako byx si mal monitor dole hlavou.. bude to niekde v nastaveniach len to neviem najst
-
thechosenone729
Light Expert
Hmmm ?
Na win7 neni problem to spravit no na XP to bude horsie
SKUS KOMBINACIU ctrl+alt+šipka
popripade WIN+SIPKA
alebo Start->Control Panel->Display->Setting->Advanced-> Orientation a tam zvol orienataciu
alebo este nieaky ten program Monitor rotator alebo ako skusim najst ak chces
Uz ma viacej nenapada
Na win7 neni problem to spravit no na XP to bude horsie
SKUS KOMBINACIU ctrl+alt+šipka
popripade WIN+SIPKA
alebo Start->Control Panel->Display->Setting->Advanced-> Orientation a tam zvol orienataciu
alebo este nieaky ten program Monitor rotator alebo ako skusim najst ak chces
Uz ma viacej nenapada
-
Dildogripak
Medium Professional
Je možné že je to rozladené na monitore samotnom (ak tam máš tlačidlá na vstup do "menu" tak tam sa pohraj).
Druhá možnosť stiahnuť ovládač aj s "control centrom" na grafickú kartu a tam to otočiť.
Akú máš grafiku? Pri ATI grafikách je to Catalyst Control Center (nájdeš hocikde na webe), pri nVidia grafikách je to myslím nVidia Control panel. Tam to otočíš
Druhá možnosť stiahnuť ovládač aj s "control centrom" na grafickú kartu a tam to otočiť.
Akú máš grafiku? Pri ATI grafikách je to Catalyst Control Center (nájdeš hocikde na webe), pri nVidia grafikách je to myslím nVidia Control panel. Tam to otočíš