Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Co vám vadí na fore???

Príspevok od používateľa begbeee »

Súhlasím s hughitom. Téma o mešite na SK bola dobrá. Aj s časťou ako to bude prebiehať.
Ale ako to tu poznám, dostane sa ti univerzálnej odpovede: Keď sa ti nepáči, nájdi si iné fórum :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nedá sa niekde v nastaveniach vypnúť upozorňovanie na nové príspevky mailom?...furt mi to zahlcuje schránku...
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Nastavenia - Nastavenia fóra - Upraviť predvoľby odosielania príspevkov - Štandardne ma upozorniť na odpovede - NIE - Odoslať
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...to mám...a aj tak to chodí...

//...hotovo...dík... :)
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Musíš ešte zmazať z odberu témy, ktoré sleduješ.
Nastavenia - Celkový náhľad - Organizovať odbery - tam označ témy ktoré nechceš sledovať a klikni na "Označené nesledovať"
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

alebo keď ti príde mail tak ten posledný odkaz
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

GothaR: Možeš locknúť aj jednu z týchto dvoch tém: http://www.hojko.com/pre-vsetkych-ktori ... 53640.html a http://www.hojko.com/uprava-zmena-vasic ... 61750.html

Ak by si nevedel na čo narážam: http://www.hojko.com/post1506862.html#p1506862 ;)

Reportol by som to ale bohužiaľ, nedá sa to.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

weroro pomoc s logom a banerom je niečo iné ako s avatarom.
Osobne si myslím že téma s avatarom bola cielená hlavne pre avatar užívateľov na toto fórum a logá a bannery sú jasné.
To že užívateľ zaradí avatar do loga je len jeho stupidita, prípadne "neznalosť" rozoznávať avatar od loga či baneru. I keď občas tiež neviem aký rozdiel je medzi logom a avatarom.
Podľa mňa sú tie témy vytvorené správne. Reportuj príspevky v zlých témach, tie témy sú rozdielne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

lekoklatik napísal:weroro pomoc s logom a banerom je niečo iné ako s avatarom.
Osobne si myslím že téma s avatarom bola cielená hlavne pre avatar užívateľov na toto fórum a logá a bannery sú jasné.
To že užívateľ zaradí avatar do loga je len jeho stupidita, prípadne "neznalosť" rozoznávať avatar od loga či baneru. I keď občas tiež neviem aký rozdiel je medzi logom a avatarom.
Podľa mňa sú tie témy vytvorené správne. Reportuj príspevky v zlých témach, tie témy sú rozdielne.
podľa mňa práve na to náráža
weroro napísal:...

Ak by si nevedel na čo narážam: http://www.hojko.com/post1506862.html#p1506862 ;)

..
tie témy o výrokoch boli tiež dve iné. V jednej sa písali obľúbené výroky, v druhej vlastné výroky. Tiež sa nestotožňujem s tým že to GothaR zamkol, ale rešpektujem jeho rozhodnutie ako rozhodnutia každého jedného z vedenia tak to nebudem odomykať pokiaľ tak sám nespraví. Myslím že tú tému stačilo premazať, čo som raz aj spravil ale potom sa tam zase objavili niektoré výroky nie vlastnej tvorby. Ak sa mýlim, a weroro nemyslel to, že tá téma nemusela byť zamknutá, tak som nič nepovedal
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Áno, chcel som poukázať na to, že tá téma byť zamknutá nemusela, aj keď je v koši. Dosť ma to sklamalo, mne osobne to pripadá ako keby GothaR zamkol tému iba preto, že ju vytvorila Ithory alebo, že sa zle vyspal.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...mne vadí, keď niekto autoeditne príspevok v krátkom čase, tak ho nezobrazí ako nový...robí to problémy, ako aj teraz v téme uhádni film, kde v krátkom čase hádajúci editol svoj príspevok a mne sa téma nezvýraznila. Keď sa nezvýraznila, bral som to, že nič nové neprobudlo. Ja chápem, že tých ste chceli zabrániť bazáristom v upovaní svojich tém každých 5 minút, ale ostatné témy niesú bazár. Sú tu také šumy, že sa bazár chce oddeliť, alebo prerobiť, tak potom by sa mohlo aj do tohoto zabrdnúť...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak teraz som si vsimol prechadzajucu pripomienku :)
To, ze temu zalozila ithory s tym nic nemalo, mozno to, ze v uvode nebolo definovane, ze ma ist o vlastnu tvorbu. Ja som tie prispevky prebehol a bolo tam vela prebratych citatov, aj na zaklade toho som usudil, ze to iste sa riesi v teme najoblubenejsi citat. Potom som sa uz iba riadil tym, ze pri duplicitnych temach sa zamyka vzdy ta novsia, cize ak by najskor vznikla tema o citatoch do zivota a potom o najoblubenejsom citate, tak by za vlast padla ta druha.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Uz ma kus vytaca qwerty v temach LVP ..Vsak za prve vsetko je takmer od veci, za druhe tie prispevky povacsinou sa zvrhnut na totalny offtopic, ktory s temou nema nic spolocne..Mam to zacat nahlasovat prispevok po prispevku? I ked pozeram, ze kludne tam napise aj MOD ale offtopic ostava dalej..Staci si pozriet posledn aktualnejsie temy a prvy a posledny prispevok v teme maju uz daleko od seba..
V robote sa nudim a rad citam cokolvek na fore, ale toto ma veru netesi..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nahlasovat prispevok po prispevku urcite nie, to by bol trest skor pre moderatorov ako pre qwertyho. Pre neho je trest uz len to, ze je tym kym je. Ja sa to snazim zamykat po urcitom case, ked sa nikto nie je schopny vratit k teme.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Soviet napísal:Uz ma kus vytaca qwerty v temach LVP ..Vsak za prve vsetko je takmer od veci, za druhe tie prispevky povacsinou sa zvrhnut na totalny offtopic, ktory s temou nema nic spolocne..Mam to zacat nahlasovat prispevok po prispevku? I ked pozeram, ze kludne tam napise aj MOD ale offtopic ostava dalej..Staci si pozriet posledn aktualnejsie temy a prvy a posledny prispevok v teme maju uz daleko od seba..
V robote sa nudim a rad citam cokolvek na fore, ale toto ma veru netesi..
Tak to necitaj, ja sa tam chodim pobavit raz do mesiaca.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

^ Podla mna to nie je riesenie. Par ludi, ako je napr. aj Soviet ma naozaj v praci relativne dost volna, ktore chce nejako zabit a kazda ziva tema par minut ukroji. Suhlasim s nim, a nie sme jedini dvaja, kto nedokaze citat hentie pseudo rady vraj od 22. rocneho cloveka. Treba ho nejakym sposobom riesit. Bud zakazat uplny pristup do sekcie (phpBB myslim take nieco dokaze v pohode) alebo mu davat basu hned, ako z nej je vonku, aby sa snad naucil a respektoval aj ostatnych.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak..rad si precitam, niektore problemy ludi ktore sa normalne riesia..No staci jedna sprava od neho a zrazu cela tema je iba o tom, aky ma qwerty nazor..Ono by najlepsie riesenie bolo, keby nikto na jeho prispevky nereagoval a dalej pokracoval v diskusii, ale vdy sa niekto najde a qwerty natom zaklada a dalej naklada a vypisuje kraviny..
Nejaky clovek moze mat napriklad daky realny problem a chce sa popytat ostatnych na nazor..on vsak tam vbehne a co si zakladatel pomysli? radsej ticho cusi az sa jeho tema nezatvori a vie, ze v buducnosti radsej bude mlcat, alebo zalozi to na inom fore...

Ale tak ja som si ako tak zvykol, ale zas vsetko s mierou..aj qwerty..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

presne tak, tam nejde oto že keby tam bol jeden qwertyho príspevok ale ľudia ho idú kritizovať a on stále svoje ko*ociny dookola opakuje...
a tým ľuďom čo naňho reagujú sa ani nečudujem.
chalan ide riešiť problém s holkou a po qwertyho radách je z toho flame či sa mu postavý alebo nie :roll:
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Tak to uz je na moderatoroch aby temu premazali,.. jasne ze nemozu kontrolovat vsetky temy a citat ich obsah ale staci poslat sukromnu spravu moderatorovy,ktory ma prislusne temy na starosti a uz sa postara o zbytok,...
Ale ked nikto nic nenapise tak jasne ze hlavna otazka ide bokom a zbytocne sa v diskusii spamuje,...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Na druhu stranu su ludia ako ja, co sa radi pobavia nad prispevkami od qwerty-ho. Nie je nic jednoduchsie ako si ho pridat do nepriatelov a jeho prispevky nebudu defaultne zobrazene.
Napísať odpoveď