Skype problem
Skype problem
cawte mam win 7 ultimate 64 bit , je mozne aby skype nebol kontabilny s tymto winom ? lebo mi to rrobi blbosti napr nepocujem niektore zvuky ked z niekym volam on mna pocuje ale ja jeho nie ......
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Skype problem
Nie, je úplne kompatibilný. Možno je problém na druhej strane alebo máš v nastaveniach vypnuté zvuky skype atď.
-
vikko78
Medium Professional
tiež mam win 7 ultimate 64 bit a skype šlape v pohode...
ja mam tiez win 7 64bit a zo skype to je tak, ze odkedy vysiel novy update, tak hovory laguju, alebo niekedy neni nic pocut. stava sa to iba sem tam ale niekedy mi to prekaza. akurat mi rano nabehol novy update, tak dufam ze ak nejake chyby boli, tak sa opravili.
-
witcher1234
Amateur
Ahojte to som zase ja vcera som vyriesil problem so steamom
a dneska tu je novy problem so skypeom, ked ho zapnem vyhodi okienko prihlasovacie tak napisem meno a heslo potvrdim a ked ma prihlasuje tak mi zamrzne počitač a môžem ho iba natvrdo reštartnuť (preinštalacia nepomohla) mam windows 7 32bit pls pomoc 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tu to riesia , a niektory aj nasli riesenie..Citaj
http://forum.skype.com/index.php?showtopic=426581
-
witcher1234
Amateur
Ja mam skype 5 a nikdy sa nič nestalo len dnes neviem prečo ani som nič nespravil len odinštaloval ten ASC koli tomu steamku
Prosim nemôžete tak v kratkosti napisat riešenie problemu nechce sa mi to čitať navyše ked to je v angličtine a tak blbo tie texty preklada daco nedava vobec zmysel a uz my zamrza počitač len tak zničoho nič
Prosim nemôžete tak v kratkosti napisat riešenie problemu nechce sa mi to čitať navyše ked to je v angličtine a tak blbo tie texty preklada daco nedava vobec zmysel a uz my zamrza počitač len tak zničoho nič