ako tag team alebo osobitne? ;]iceman1414 napísal:Batista a Rey Mysterio
Obľúbený wrestler?
Re: Obľúbený wrestler?
Batista a Rey ako tag team nemajú chybu
Resp. Rey a hocikto tag team nemá chybu, on je taký malinký chudátko, často krát práve preto prehrá 
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
John Cena a Undertaker
tjn... zapas rey vs. great khali nemal chybu:Deldzi napísal:Batista a Rey ako tag team nemajú chybuResp. Rey a hocikto tag team nemá chybu, on je taký malinký chudátko, často krát práve preto prehrá
-
iceman1414
Medium Star
aj osobitne ale aj ako Tag Teamxmatkoo napísal: ako tag team alebo osobitne? ;]
Ja fandím Kane-ovi pretože je Big Red monster ! Momentalne chodim do školy ( Zakladna) A moji spolužiaci sa do toho tak vžili že sa cez prestavku mlátia už nam chýbajú iba laná a mame normalne wrestlingove pódium ! Aj kamoši ma volaju Kane pretože som mu podobny postavou a rad nosim červene veci ! Najradšej amm fight-y Rey Mysterio vs CM Punk pretože ty sa nenavidia asi najviac ! Najlepšie sa mi pozeralo video keď Rey Mysterio oholil CM Punk-ovi hlavu ! Som sa nasmial jak na ničom inom ! 4 Elita : Kane, Rey Mysterio, John Cena a Batista(škoda že skončil ) . Kane 4ewer !
nejakeho special oblubeneho nemam....ale vzdy ked vidim Undertakera tak je to zažitok 
ten gong ked prichadza mi nahane zimomriavky 
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2011, 19:43)
Tak, Royal Rumble vyhral Alberto del Rio... co na to hovorite???
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2011, 19:43)
Tak, Royal Rumble vyhral Alberto del Rio... co na to hovorite???
Len tolko ze tesim sa na jeho zapas na WrestleManii, v Main Evente predvedie perfektnu show si dovolim povedat...
John Morrison skvely vykon v Royal Rumble kto videl vie...
Navrat Booker T-ho a Kevina Nasha alias Deisela
A spekuluje sa o tom ze s WWE podpisala zmluvu aj obrovska wrestlingova legenda Sting tak uvidime...
V kazdom pripade mam pocit ze WWE stupa a zlepsuje sa (konecne)
Nikdy by som si nemyslel ze poviem tieto slova (kedze Cenu a Ortona velmi ako wrestlerov nemusim) ale tesim sa na feud Cena vs The Miz a na feud Orton vs New Nexus...
John Morrison skvely vykon v Royal Rumble kto videl vie...
A spekuluje sa o tom ze s WWE podpisala zmluvu aj obrovska wrestlingova legenda Sting tak uvidime...
V kazdom pripade mam pocit ze WWE stupa a zlepsuje sa (konecne)
Nikdy by som si nemyslel ze poviem tieto slova (kedze Cenu a Ortona velmi ako wrestlerov nemusim) ale tesim sa na feud Cena vs The Miz a na feud Orton vs New Nexus...
triple H, undertaker a ini sa vracaju spat :] happy? 
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Rock,HHH a HBK,UnderTaker,Bret Hart.Všetko stará škola :] S týchto nových Rey Mysterio,John Morrison,Orton,CM Punk... a fakt môj najlepší wrestler je Jeff Hardy,škoda,že odišiel do TNA :]]
tj... co predvadzal jeff vo vzduchu dokaze malokto :]