prosim vas mam mysku technika a zacalo mi blbnut koliecko ked s nim pokrutim tak neposuva do konkretnej strany ale hore dole.
neviete cim to je a ci to pojde opravit doma?
vadka
batko napísal:prosim vas mam mysku technika a zacalo mi blbnut koliecko ked s nim pokrutim tak neposuva do konkretnej strany ale hore dole.
neviete cim to je a ci to pojde opravit doma?
vadka
nastavenie mysky, scrollovanie a tam si nastavis po kolko riadkoch ti ma posuvat o jednu uroven pootocenia scrollky mysky (o jeden sek na koliesku na myske) .. pravdepodobne tam mas nastavenu stranu alebo moc riadkov...
Fuxxo napísal:
nastavenie mysky, scrollovanie a tam si nastavis po kolko riadkoch ti ma posuvat o jednu uroven pootocenia scrollky mysky (o jeden sek na koliesku na myske) .. pravdepodobne tam mas nastavenu stranu alebo moc riadkov...
to nie to je problem v myske (to ked krutim napr. dole tak obraz poskoci hore, dole, dole, hore..... nejde do jednej strany do tej ktorej ma)
Rozrob tú myš a vyčisti to poriadne. Je dosť možné, že máš zodratý ten mechanizmus, predsalen je to Technika. Mne veľa krát pomohlo prečistenie celej myši, samozrejme hlavne kolieska.
S tymto problemom sa stretavam casto...Akurat som mal jednu mys na stole rozobratu tak som to nafotil.
Na scrolovanie sa pouziva"potenciometer"-vid priloha.Ak sa tato suciastka dlhodobym pouzivanim "pouvolnuje",tak ju treba stlacit v smere sipok,aby znova "spevnela"Je potrebne stlacit kovovu konstrukciu.Samozrejme jemne-aby sa nic nepolamalo a zaroven aby prilis silne stlacenie nemalo za nasledok tazky beh kolecka.