WI-FI problém s ovládačom
WI-FI problém s ovládačom
Kto vie ako treba vyriešiť tento problém: Toto zariadenie nepracuje správne, pretože systém Windows nemôže načítať požadované ovládače pre toto zariadenie. (Kód 31)
Skúšal som aj preinštalovať ovládač ale stále mi to hlási.
Skúšal som aj preinštalovať ovládač ale stále mi to hlási.
Re: WI-FI problém s ovládačom
Nepises aky mas pc,aky OS atd... treba viac udajov nie len aku chybu pise...
Prepáč, nenapadlo ma to. No tak Win7 ultimate 64-bit, 4GB RAM, AMD Phenom 9750
Ak si ho iba preinstaloval tak si si naspat nainstaloval aktualnu verziu ovladaca..skusil by som stiahnut novy,.. (na domovskej stranke vyrobcu pc) alebo skus V dialógovom okne vlastností zariadenia kliknite na kartu Ovládač a potom kliknutím na tlačidlo Aktualizovať ovládač spustite Sprievodcu aktualizáciou hardvéru.
no presne to som urobil, aktualizoval som ho a vyskočilo mi okno že mám aktuálny ovládač. Len si nie som istý či má tá karta aj svietiť vzadu v PC ked ju mám strčenú PCI slote alebo začne svietiť až ked sa nainštaluje funkčný ovládač. Môže byť zle zastrčená v tom slote, ale mám pocit že som ju tam dostatočne zastrčil.
Najskor ty tam chyba este nejaky ovladac.. napis typ karty a nieco pohladam... Nemal si k nej nejake instalacne CD???
Asus WL-138G V2 802.11b/g Wireless Network Adapter
No mal som aj inštalačné CD ale tá karta je už asi 3 roky stará a na Win7 mi nechce chytiť inštalačné CD.
Budem ti veľmi vďačný ak mi s tým pomôžeš
No mal som aj inštalačné CD ale tá karta je už asi 3 roky stará a na Win7 mi nechce chytiť inštalačné CD.
Budem ti veľmi vďačný ak mi s tým pomôžeš
Skus tento driver,.. je to pre win7 32 a 64bit systemy,tak si vyber podla toho aky mas ty system...
http://www.edisk.sk/sk/stahni/75293/Dri ... .18MB.html
Stary si odinstaluj cez nejaky lepsi program (ako je vstavany v OS) napr Your Unistaller atd kde sa vymazu aj registre atd
http://www.edisk.sk/sk/stahni/75293/Dri ... .18MB.html
Stary si odinstaluj cez nejaky lepsi program (ako je vstavany v OS) napr Your Unistaller atd kde sa vymazu aj registre atd
Strašne ti ďakujem už mám len jeden problém. Keď ho chcem pripojiť aby som mohol vytvoriť sieť tak ho nemôžem pripojiť. Kde by ešte mohol byť problém?
Najde wifi siete a nemozes sa k ziadnej pripojit,,?? Spravne som pochopil z tvojho pisania,,??
Napis aku chybu vypisalo,daj screen atd,.nech viem viac,.. moze byt aj siet zaheslovana,pokial nemas heslo nepripojis sa atd..
Napis aku chybu vypisalo,daj screen atd,.nech viem viac,.. moze byt aj siet zaheslovana,pokial nemas heslo nepripojis sa atd..
No práveže mi nenájde žiadnu sieť. Vzadu na tej karte je taká kontrolka ktorá by asi mala svietiť keď je to zapojené a ona nesvieti. Zaheslované to nebude určite. V karte mám našrubovaný kábel s anténkou tak možno v tom kábli bude niekde chyba, neviem. A žiadnu chybu mi nehlási.
Pozrel by som ci ta karta je poriadne zasunuta,... ak zapnes pc musi kontrolka svietit,...
No to som práve urobil, poriadne som ju tam zasunul ale ono nesvieti tak neviem kde je chyba. Keď som zapol PC tak by malo vyskočiť upozornenie že sa našiel nový hardwér ale teraz žiadne upozornenie nevyskočilo. Tak možno preto nesvieti
Mozno je nefunkcna...vyskusaj ju v inom pc,...
No môže byť aj, ja som ju práve že vytiahol zo starého PC, ktorý som nepoužíval skoro 3 roky. Ale nie je to až také hrozné keď to nepôjde, len som chcel niečo vyskúšať. Ale ďakujem ti za pomoc