problém s notebook-om m51t - ASUS
problém s notebook-om m51t - ASUS
Nazdar chlapy ..mám taký problém s notebookom m51t ze sa my vôbec nezapne...vlastne sa vobec nespusti obrazovka...niekedy to slo ked som ho par natvrdo zapol vypol a teraz uz ani to za akekolvek nazory dakujem
.....aj za rady :Dpoprpade ako mám z neho dostat dokumenty a tak 
Re: problém s notebook-om m51t - ASUS
problem je v tom ze NB je z uSA......
Re: problém s notebook-om m51t - ASUS
Zdravim.
Rovnaky notebook sa mi pred tyzdnom vratil z reklamacie. Volal som servis Asus-u v Ostrave a ked som im povedal typ bez toho aby som nieco stihol uz mi odpovedali, ze odisla zakladna doska(zjavne bezne u tohto typu). Priznaky rovnake. Nedal sa zapnut nenabehon ani POST . par vypnuti zapnuti a naskoci. Potom uz nic.
Maticna doska stoji okolo 6000 ceskych korun. Takze ak nemas notebook v zaruke zacni sa obhliadat po novom.
Rovnaky notebook sa mi pred tyzdnom vratil z reklamacie. Volal som servis Asus-u v Ostrave a ked som im povedal typ bez toho aby som nieco stihol uz mi odpovedali, ze odisla zakladna doska(zjavne bezne u tohto typu). Priznaky rovnake. Nedal sa zapnut nenabehon ani POST . par vypnuti zapnuti a naskoci. Potom uz nic.
Maticna doska stoji okolo 6000 ceskych korun. Takze ak nemas notebook v zaruke zacni sa obhliadat po novom.