Problém vo vzťahu
-
maciatko99
Medium Star
Problém vo vzťahu
Ahojte, ani neviem ako začať, ťažko sa mi to píše. Mám 23 rokov, priateľ ma 24 rokov, sme spolu skoro tri roky, máme krásny vzťah, bývame rok spolu vo vlastnom byte na ktorý máme hypotéku. Vo vzťahu všetko klapalo, žiadne hádky, žiadne tajnosti, rozumieme si, máme spoločné záľuby aj spoločných kamarátov, rodičia sa poznajú a občas sa aj stretávajú, skoro nám už aj svadbu chystali nejedenkrát.
Všetko sa to začalo asi pred mesiacom, boli sme na firmenej akcii môjho priateľa. Ako úspešný obchodný zástupca bol na akcii obklopovaný množstvom obchodných partnerov a tak nie vždy mal na mňa čas. V tom sa mi začal venovať jeho kolega, síce nie su až takými kolegami, ale su z jednej firmy a poznajú sa len tak okrajovo.
Všetko to začalo pri poháriku vína, potom druhý, tretí, veľmi dobre sme sa bavili, bola s nim sranda, dobrá diskusia, je inteligentný, milý a čo je najhoršie - je aj príťažlivý! A to bol kameň úrazu, pretože som mu podľahla, ved stretnúť takéhoto príjemného muža, ktorý bol v obleku, upravený s dobrým parfémom, ach jaj, až sa mi slzy tlačia do očí pri písaní. Na tejto akcii sme si vymenili čísla, teda ja som mu to moje natlačila ako prvé, pričom mi vravel, že ho nemôže vziať, nie preto, že je zadaný (je voľný), ale preto, že má svoje hranice profesionálneho prístupu a takéto veci by sa mali deliť od práce, preto by nerád niečo podnikol s priateľkou kolegu z firmy, aj keď ho veľmi priťahujem. Trvala som na tom a pri ďalšom vínku sme si vymenili čísla.
Priateľ šiel pár dni po tom na služobnú cestu do Českej republiky a Nemecka, tak som sa ozvala kolegovi z práce a dohodli sme si kávu. Ako inak, prišiel upravený s dobrým parfémom, prišiel na minútu presne pre mňa, kvietok mi vložil do rúk, pekne sa usmial, slušne pozdravil, otvoril mi dvere na aute a išli sme. Už vtedy som cítila, že je to krásne, ak sa niekto o Vás takto zaujíma. Z kávičky bolo nakoniec vínko, samozrejme len tak decentne, ale mne ako žene veľa nestačí.
Zabávali sme sa, došli dotyky, až kým som ho neobjala a neskončilo to bozkami. Najskôr som mala výčitky a začala som plakať, ale šarmantne ma utešil, zaplatil učet, odviezol ma domov, ospravedlnil sa a povedal, že bude lepšie, ak na seba zabudneme. Prešiel deň, dva, tri, neozval sa. Napísala som mu správu, ale neodpísal. Na ďalší deň drúhú, o deň tretiu. Potom som mu volala, ale ma zrušil. Napísala som mu o deň opäť, na čo mi odpísal, že chcel na mňa zabudnúť, ale že to puto čo ho ku mne priťahuje je silnejšie ako jeho profesionálny prístup a ego.
Tak sme sa opať stretli, začalo to tam kde to skončilo - bozkami, až sme skončili u neho. Nič viac ako bozky neboli, pretože mi povedal, že to nie je správne, ale nedokázala som ho pustiť z rúk a bozkávať, aj keď mi navrhol, že by sme s tým mali prestať.
Minulý týždeň sme opäť boli spolu 3x a ja mam výčitky svedomia. Mám priateľa, ale stretávam sa s iným. Máme pred sebou budúcnosť, ale ničím ju.
Neviem ako ďalej, rozum káže niečo iné ako srdce. Poraďte mi prosím aspoň ako sa z toho dostať, čo spraviť, ako sa zachovať. Som v koncom, v práci myslím len na to čo sa deje, že mám vo svojom svete teraz dvoch mužov. Kľudne mi aj nadávajte, že som hlúpa, viem to!
Ďakujem
Všetko sa to začalo asi pred mesiacom, boli sme na firmenej akcii môjho priateľa. Ako úspešný obchodný zástupca bol na akcii obklopovaný množstvom obchodných partnerov a tak nie vždy mal na mňa čas. V tom sa mi začal venovať jeho kolega, síce nie su až takými kolegami, ale su z jednej firmy a poznajú sa len tak okrajovo.
Všetko to začalo pri poháriku vína, potom druhý, tretí, veľmi dobre sme sa bavili, bola s nim sranda, dobrá diskusia, je inteligentný, milý a čo je najhoršie - je aj príťažlivý! A to bol kameň úrazu, pretože som mu podľahla, ved stretnúť takéhoto príjemného muža, ktorý bol v obleku, upravený s dobrým parfémom, ach jaj, až sa mi slzy tlačia do očí pri písaní. Na tejto akcii sme si vymenili čísla, teda ja som mu to moje natlačila ako prvé, pričom mi vravel, že ho nemôže vziať, nie preto, že je zadaný (je voľný), ale preto, že má svoje hranice profesionálneho prístupu a takéto veci by sa mali deliť od práce, preto by nerád niečo podnikol s priateľkou kolegu z firmy, aj keď ho veľmi priťahujem. Trvala som na tom a pri ďalšom vínku sme si vymenili čísla.
Priateľ šiel pár dni po tom na služobnú cestu do Českej republiky a Nemecka, tak som sa ozvala kolegovi z práce a dohodli sme si kávu. Ako inak, prišiel upravený s dobrým parfémom, prišiel na minútu presne pre mňa, kvietok mi vložil do rúk, pekne sa usmial, slušne pozdravil, otvoril mi dvere na aute a išli sme. Už vtedy som cítila, že je to krásne, ak sa niekto o Vás takto zaujíma. Z kávičky bolo nakoniec vínko, samozrejme len tak decentne, ale mne ako žene veľa nestačí.
Zabávali sme sa, došli dotyky, až kým som ho neobjala a neskončilo to bozkami. Najskôr som mala výčitky a začala som plakať, ale šarmantne ma utešil, zaplatil učet, odviezol ma domov, ospravedlnil sa a povedal, že bude lepšie, ak na seba zabudneme. Prešiel deň, dva, tri, neozval sa. Napísala som mu správu, ale neodpísal. Na ďalší deň drúhú, o deň tretiu. Potom som mu volala, ale ma zrušil. Napísala som mu o deň opäť, na čo mi odpísal, že chcel na mňa zabudnúť, ale že to puto čo ho ku mne priťahuje je silnejšie ako jeho profesionálny prístup a ego.
Tak sme sa opať stretli, začalo to tam kde to skončilo - bozkami, až sme skončili u neho. Nič viac ako bozky neboli, pretože mi povedal, že to nie je správne, ale nedokázala som ho pustiť z rúk a bozkávať, aj keď mi navrhol, že by sme s tým mali prestať.
Minulý týždeň sme opäť boli spolu 3x a ja mam výčitky svedomia. Mám priateľa, ale stretávam sa s iným. Máme pred sebou budúcnosť, ale ničím ju.
Neviem ako ďalej, rozum káže niečo iné ako srdce. Poraďte mi prosím aspoň ako sa z toho dostať, čo spraviť, ako sa zachovať. Som v koncom, v práci myslím len na to čo sa deje, že mám vo svojom svete teraz dvoch mužov. Kľudne mi aj nadávajte, že som hlúpa, viem to!
Ďakujem
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: Problém vo vzťahu
Sorry za vyraz, ale ty si pekna mrcha. Ries veci na rovinu, a dufam, ze na to tvoj priatel nie "priatel" skoro pride a spravi s tebou rychly proces.
BTW, aj chapem tomu, ze srdcu nerozkazes, ale potom to ries na rovinu a nehraj na dve strany. Uvaha typu, co ak spravim chybu?...tvoj problem, zivot je raz taky. To nie je nintendo hra.
BTW, aj chapem tomu, ze srdcu nerozkazes, ale potom to ries na rovinu a nehraj na dve strany. Uvaha typu, co ak spravim chybu?...tvoj problem, zivot je raz taky. To nie je nintendo hra.
Tie vaše "žiadne tajnosti" už nie sú tak celkom čisté, že? Ak si ešte aspoň trochu vážiš svojho "oficiálneho" priateľa, tak mu to povedz. Potom už bude na ňom, či je taký sprostý a prekusne to alebo či ťa pošle ako každý rozumný človek v tejto situácii do riti.
Stojis pred skuskou, prvou skuskou a ty nevies prejst:( je mi ta luto, resp nie teba ,ale tvojho priatela, on zaraba, maka, plati hypoteku a ty s jeho kolegom... ach
((
Zmaz si jeho cislo, a nebalmut i jeho! lebo snim nebudes mat vazny vzat ked ta bude brat ako tu kt. je pre dobru vonu a sako ochotna opustit ineho!!! Preglgni, zabudni, a vaz si svojho partnera. Alebo sa snim najrpv rozid a NEZAHYBAJ MU!
preboha, krot sa
Zmaz si jeho cislo, a nebalmut i jeho! lebo snim nebudes mat vazny vzat ked ta bude brat ako tu kt. je pre dobru vonu a sako ochotna opustit ineho!!! Preglgni, zabudni, a vaz si svojho partnera. Alebo sa snim najrpv rozid a NEZAHYBAJ MU!
preboha, krot sa
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Si ***** ! Sry, ale inak sa to napísať nedá.
Tvoj priateľ pracuje aby si mala čo do úst dať a takto ho podrazíš ? A rozbiješ 3 ročný vzťah ? Ešte aj ten jeho kolega má viac rozumu ako ty... To skočíš na každého čo má oblek a dobrý parfúm ? (Asi áno hneď prvé slová...) Dúfam, že nato tvoj priteľ príde a pošle ťa tam kde patríš.
A teraz ak máš svojho priateľa, ktorého si podrazila rada. Tak mu to povedz a keď bude sprostý a nepošle ťa do teplých krajín tak s tým jeho kolegom sa prestaň stýkať. Ak bude mať aspoň trošku brainu môžeš si behať kade chceš a skákať na každého v obleku... BTW - Podľa mňa s tým kolegom nebudeš dlho
// Jop a hlúpa je slabé slovo
BB !
Pre ostatných: Preto ten hrubý slovník, pretože neznášm keď niekto podvádza a ešte k tomu 23 ročná žená ktorá by mala mať v hlave trochu brainu a nie nasrato
//erytrocyt: Udeľené 24 hodinové vylúčenie z fóra. Príspevok upravený.
A teraz ak máš svojho priateľa, ktorého si podrazila rada. Tak mu to povedz a keď bude sprostý a nepošle ťa do teplých krajín tak s tým jeho kolegom sa prestaň stýkať. Ak bude mať aspoň trošku brainu môžeš si behať kade chceš a skákať na každého v obleku... BTW - Podľa mňa s tým kolegom nebudeš dlho
// Jop a hlúpa je slabé slovo
BB !
Pre ostatných: Preto ten hrubý slovník, pretože neznášm keď niekto podvádza a ešte k tomu 23 ročná žená ktorá by mala mať v hlave trochu brainu a nie nasrato
//erytrocyt: Udeľené 24 hodinové vylúčenie z fóra. Príspevok upravený.
preboha,co robis?
mas skveleho priatela,dobru buducnost takmer istu a ty to chces len tak zrusit? prebud sa, vymaz to pos*ane cislo a zabudni nanho.
mas skveleho priatela,dobru buducnost takmer istu a ty to chces len tak zrusit? prebud sa, vymaz to pos*ane cislo a zabudni nanho.
-
millhauZ
Light Expert
Tu hormony robia viac ako zdravy rozum, a nieje to fer voci tvojemu priatelovi, ze vobec mas to svedomie robit to, ked ako pises, vasi rodicia sa poznaju, zijete spolu v byte na kt. mate hypoteku a planujete spolocnu buducnost... Fakt je to podla mna zvratene.. Uvedom si co vlastne CHCES!
-
qwerty-xyz
ty vole tu je na riesenie problemu aj taky smajlo ,,...
si mrcha, .... a riadna. nemam rad taketo zeny. Keby mne toto dievca spravilo, okamzite rozchod. Ale ako z temy vyplyva opica ked sa pevne nedrzi druheho konara, toho prveho sa nepusti.
dufam ze sme sa pochopili
si mrcha, .... a riadna. nemam rad taketo zeny. Keby mne toto dievca spravilo, okamzite rozchod. Ale ako z temy vyplyva opica ked sa pevne nedrzi druheho konara, toho prveho sa nepusti.
dufam ze sme sa pochopili
zase 23 rokov?
neni to greeta? 
-
maciatko99
Medium Star
Čakala som podobné prejavy, že som mrcha, špina, zlatokopka a podobne, to sa aj potvrdilo. Nemám momentálne v tomto citovom rozpoložení síl reagovať a obraňovať sa, napíšem k tej časti o zarábaní, hypotéke a byte tolko, že: Týždeň po maturite som odisla do New Yorku za prácou, získala som prácu a pobudla tam trištvrte roka. Zdokonalila som sa v angličtine, vykonávala som dve roboty súčastne - jednu fulltime a druhú halftime. Po návrate domov som si priniesla slušnú sumu peňazí. Keďže ocko pracuje vo finančnom sektore, maminka v právnickom sektore, odo mňa boli očakávania, že sa vydám v ich stopách a nastúpim na vysokú školu. Miesto toho som hneď odišla do USA, aby som nemusela počúvať doma tie výčitky, že som ľajdáčka, prížívníčka a podobne, pretože aj toto pár krát doma zaznelo. Po návrate z USA som sa chvíľu živila ako hosteska na firemných akciách a uvažovala nad vysokou školou, rozhodla som sa pre školu ekonomického charakteru. Pri týchto akciách v pozícii hostesky sa mi naskytla možnosť zúčastniť sa kurzu a školenia, ktoré som si zaplatila z ušetrených penazí. Absolvovala som aj súkromné hodiny z ekonómie, zúčastnila som sa konkurzu vo firme, až som dostala prácu v ekonomickej firme, čomu bol ocko veľmi rád. Môj plat je tabuľkový podľa odvedenej práce, platy ľudí vo firme sú zverejnené na firmenej nástenke a slúžia aj ako motivácia pre zamestnancov. Netajím sa tým, že standardne zarobím 900 eur za mesiac a ak sa mi počas mesiaca darí a projekty idú ako majú, tak s odmenami to občas skočí aj na 1500 eur za mesiac. Časť peňazí som investovala do seba a svojho okolia, takže som si aj popri zamestnaní platila kurzy anglického jazyka, pustila som sa aj do francúzštiny, ktorú som však pre nedostatok času na určitý čas zastavila. Okrem toho som si platila kurzy spoločenských tancov, základy preberané na hotelovej akadémii ohľadom bontónu a správania sa. V mojom postavení a schôdzkach, ktoré musím s klientami na jednaniach, na firemných akciách, ale i v bankách absolvovať je striktne vyžadované slušné oblečenie, správanie sa podľa nepísaných pravidiel a podobne. Aj preto som si kúpila na leasing auto, aby som nemusela chodiť s kolegami alebo autobusom, kúpila som si maličký Ford Focus, ktorý mám splácať 4 roky. Veľa peňazí investujem do oblečenia, pretože sukne, kostými, nohavice, rôzne doplnky, vlasy, gélové nechty, to všetko partrí a je fakticky vyžadované pri mojej práci, ale nikde sa o tom nepíše. Po zvážení som sa rozhodla isť študovať na vysokú školu, takže momentálne som úspešne v druhom ročníku a zatiaľ to zvládam. Do bytu, ktorý sme s priateľom kúpili som investovala skoro pol milióna korún, v prepočte teda okolo 17 000 eur. Sú to peniaze, na ktoré som si sama zarobila svojou prácou, snahou a cieľavedomým. Ani cent z toho čo som napísala som nedostala od rodičov, aj keď ich mesačný príjem odhadzujem na toľko, čo tretina slovákov nezarobí za rok. Žial, na peniaze boli a sú skúpi, som im však vďačná za to, pretože to čo som dosiahla a mám, tak mam len vďaka sebe a vďaka tomu, že som chcela a že som na sebe tvrdo pracovala. Mnohokrát som počula, že som šľapka a že som si pozíciu cez firmu vybojovala cez posteľ, verte či nie, návrhov pár bolo, ale nikdy k žiadnemu súkromnému stretnutiu mimo firmy alebo akcie nedošlo, takže v tomto mám úplne čisté svedomie a dovolím si povedať, že to o mne vykladajú ľudia, ktorí závidia.
Čisté svedomie však určite nemám vo vzťahu, ktorý bol krásne, ba až rozprávkovo naštartovaný. Viem, že to čo som spravila je obrovská chyba a tá ma môže mrziať do konca života. Lenže nedokážem to zmeniť, odolať mu a keď to chcel on ukončiť a ignoroval ma, doslova som sa mu vnútila, až mi podľahol. Ako tu bolo spmenuté, tajomstva sme nemali, ale toto je tajmostvo, ktoré ma veľmi ničí. Je to asi jediné moje tajomstvo za celý náš vzťah, vždy som bola k nemu úprimna a otvorená, aj on ku mne. Nikdy nedošlo k podobnému zlyhaniu na mojej či jeho strane a možno práve preto ma to najviac zaťažuje, že som to práve ja, ktorá toto dopustila a zničila oba naše životy.
Bolo tu spomenuté, že skočím na každého, ktorý ma oblek a dobrý parfém. Toto rozhodne nie je pravda, za zivot som mala päť mužov, prvý bol niekde po zisku občianského preukazu a trval zhruba pol roka, krátko na to prišiel ďalší a ďalší, tie klasicke teenagerské platonické lásky na ktorých sa človek poučí. Potom prišiel viac ako ročný vzťah s priateľom s ktorým som bola v USA, rozišli sme sa práve v USA a to bol aj dôvod odchodu odtiaľ, dlho som sa z toho spamätovala. Neskor som narazila na tohto a vedela som, že je ten pravý. Celý život som musela s rodičmi chodiť na recepcie a tam sa točili len muži v oblekoch, ženy v róbach a kostýmoch, takže preto mám vzťah k oblekom aký mám. Zvykla som si na to a páči sa mi to, ak je človek upravený a vzdelaný, ak sa môžeme porozprávať o dobrom filme či knihe. Príde mi to zaujímavejšie ako sa ísť opiť dvakrát týždenne v šuštiakovej súprave, ísť na diskotéku a flákať sa po sídliskach v gangoch.
Neodsudzujte ma prosím len preto, že som niečo dosiahla a na to tvrdo pracovala alebo preto, že sa mi páčia muži akí sa mi páčia. Všetci máme svoj vlastný štýl a vkus, ja som tým mojím bola, ak to môžem tak povedať, dotlačená rodičmi. Nikdy mi však nepadali pečené holuby priamo do úst a musela som si sama hneď od školy zarábať. Ďakujem a verím, že vaše arogantné a vulgárne prejavy vynecháte.
Čisté svedomie však určite nemám vo vzťahu, ktorý bol krásne, ba až rozprávkovo naštartovaný. Viem, že to čo som spravila je obrovská chyba a tá ma môže mrziať do konca života. Lenže nedokážem to zmeniť, odolať mu a keď to chcel on ukončiť a ignoroval ma, doslova som sa mu vnútila, až mi podľahol. Ako tu bolo spmenuté, tajomstva sme nemali, ale toto je tajmostvo, ktoré ma veľmi ničí. Je to asi jediné moje tajomstvo za celý náš vzťah, vždy som bola k nemu úprimna a otvorená, aj on ku mne. Nikdy nedošlo k podobnému zlyhaniu na mojej či jeho strane a možno práve preto ma to najviac zaťažuje, že som to práve ja, ktorá toto dopustila a zničila oba naše životy.
Bolo tu spomenuté, že skočím na každého, ktorý ma oblek a dobrý parfém. Toto rozhodne nie je pravda, za zivot som mala päť mužov, prvý bol niekde po zisku občianského preukazu a trval zhruba pol roka, krátko na to prišiel ďalší a ďalší, tie klasicke teenagerské platonické lásky na ktorých sa človek poučí. Potom prišiel viac ako ročný vzťah s priateľom s ktorým som bola v USA, rozišli sme sa práve v USA a to bol aj dôvod odchodu odtiaľ, dlho som sa z toho spamätovala. Neskor som narazila na tohto a vedela som, že je ten pravý. Celý život som musela s rodičmi chodiť na recepcie a tam sa točili len muži v oblekoch, ženy v róbach a kostýmoch, takže preto mám vzťah k oblekom aký mám. Zvykla som si na to a páči sa mi to, ak je človek upravený a vzdelaný, ak sa môžeme porozprávať o dobrom filme či knihe. Príde mi to zaujímavejšie ako sa ísť opiť dvakrát týždenne v šuštiakovej súprave, ísť na diskotéku a flákať sa po sídliskach v gangoch.
Neodsudzujte ma prosím len preto, že som niečo dosiahla a na to tvrdo pracovala alebo preto, že sa mi páčia muži akí sa mi páčia. Všetci máme svoj vlastný štýl a vkus, ja som tým mojím bola, ak to môžem tak povedať, dotlačená rodičmi. Nikdy mi však nepadali pečené holuby priamo do úst a musela som si sama hneď od školy zarábať. Ďakujem a verím, že vaše arogantné a vulgárne prejavy vynecháte.
Ta cast, kde pises o tom, ako si odisla do USA, sa mi celkom paci. Co sa tyka problemu : si uz dost velka na to, aby si sa rozhodla sama .. samozrejme, to, ze si sa zacala stykat s druhym muzom, pocas fungujuceho vztahu nie je moralne spravne, to vies aj sama. Najlepsie sa clovek uci na vlastnych chybach. Vela stastia.
Môžeš byť aj celá zo zlata..ale fakt že ty si zlyhala to nijako neovplyvní..
Za 1,: spýtaj sa samej seba prečo si to spravila?... ja osobne si myslím že z dlhej chvíle, pretože si mala všetko, len si chcela skúsiť niečo iné, čo ťa teraz víde poriadne draho asi
Za 2: sa spýtaj samej seba či to stálo za to? po tom čo si odpovieš , sa zamysli nad sebou či si sa samej sebe nezhnusila, a ako by si asi reagovala ty keby ti to spravil tvoj priateľ..
Za 3: Buď férová k priateľovi aspoň teraz, ked už si nebola v tej veci čo sa stala s jeho kolegom, a povedz mu to. Ak ty si nerozmýšlala nad následkami vtedy , tak už je to jedno teraz...
Ak Ti tvoj priateľ odpustí, tak je to "fakt frajer" a nezaslúžiš si ho..dôvera vo vzťahu už nebude ako predtým... možno sa mu zhnusíš, možno sa rozídete... to už záleží od neho.. Ale určite nekontaktuj kolegu, a povedz priateľovi čo sa stalo....
nejako to už dopadne...
Za 1,: spýtaj sa samej seba prečo si to spravila?... ja osobne si myslím že z dlhej chvíle, pretože si mala všetko, len si chcela skúsiť niečo iné, čo ťa teraz víde poriadne draho asi
Za 2: sa spýtaj samej seba či to stálo za to? po tom čo si odpovieš , sa zamysli nad sebou či si sa samej sebe nezhnusila, a ako by si asi reagovala ty keby ti to spravil tvoj priateľ..
Za 3: Buď férová k priateľovi aspoň teraz, ked už si nebola v tej veci čo sa stala s jeho kolegom, a povedz mu to. Ak ty si nerozmýšlala nad následkami vtedy , tak už je to jedno teraz...
Ak Ti tvoj priateľ odpustí, tak je to "fakt frajer" a nezaslúžiš si ho..dôvera vo vzťahu už nebude ako predtým... možno sa mu zhnusíš, možno sa rozídete... to už záleží od neho.. Ale určite nekontaktuj kolegu, a povedz priateľovi čo sa stalo....
-
Fabo
Hardcore addict
To ale nic nemeni na tom, ze si mrcha, spina a ku*a.maciatko99 napísal:Čakala som podobné prejavy, že som mrcha, špina, zlatokopka a podobne, to sa aj potvrdilo. Nemám momentálne v tomto citovom rozpoložení síl reagovať a obraňovať sa, napíšem k tej časti o zarábaní, hypotéke a byte tolko, že:
tl;dr
Mnohokrát som počula, že som šľapka a že som si pozíciu cez firmu vybojovala cez posteľ, verte či nie, návrhov pár bolo, ale nikdy k žiadnemu súkromnému stretnutiu mimo firmy alebo akcie nedošlo, takže v tomto mám úplne čisté svedomie a dovolím si povedať, že to o mne vykladajú ľudia, ktorí závidia.
Nuz a teraz od nas chces co, pochvalit aka si sikovna macicka ze si si zbalila kocurika kym ten tvoj sa bavil s obchodnymi partnermi?maciatko99 napísal: Čisté svedomie však určite nemám vo vzťahu, ktorý bol krásne, ba až rozprávkovo naštartovaný. Viem, že to čo som spravila je obrovská chyba a tá ma môže mrziať do konca života. Lenže nedokážem to zmeniť, odolať mu a keď to chcel on ukončiť a ignoroval ma, doslova som sa mu vnútila, až mi podľahol.
No pravdupovediac hoci patrim skor do tej skupiny "upraveny a vzdelany", tak by som radsej bral babu v sustakoch ktora aspon nebude vymyslat blbosti nez "dá mu" v robe ktora sa bude spravat ako ty. Preco asi?maciatko99 napísal:Celý život som musela s rodičmi chodiť na recepcie a tam sa točili len muži v oblekoch, ženy v róbach a kostýmoch, takže preto mám vzťah k oblekom aký mám. Zvykla som si na to a páči sa mi to, ak je človek upravený a vzdelaný, ak sa môžeme porozprávať o dobrom filme či knihe. Príde mi to zaujímavejšie ako sa ísť opiť dvakrát týždenne v šuštiakovej súprave, ísť na diskotéku a flákať sa po sídliskach v gangoch.
No a este raz pripominam, toto s tvojou kritikou nema nic spolocne az na mozno 2 vynimky...maciatko99 napísal: Neodsudzujte ma prosím len preto, že som niečo dosiahla a na to tvrdo pracovala alebo preto, že sa mi páčia muži akí sa mi páčia. Všetci máme svoj vlastný štýl a vkus, ja som tým mojím bola, ak to môžem tak povedať, dotlačená rodičmi. Nikdy mi však nepadali pečené holuby priamo do úst a musela som si sama hneď od školy zarábať. Ďakujem a verím, že vaše arogantné a vulgárne prejavy vynecháte.
-
Grim
Darca
...tie žvásty o tom, ako si išla do USA a podobne...sú bezpredmetné...je to mlátenie prázdnej slamy, alebo snaha o ospravedlnenie tvojho konania...ak si mala odvahu vnútiť telefónne číslo tomu platfusákovi v obleku s parádnym parfémom, tak teraz napíš mne číslo tvojho priateľa (len pre tvoju informáciu, ja mám na sebe momentálne tiež oblek a tiež mám skvelú voňavku - HUGO POTT)...čo dodať?...v živote som už stretol veľa žien, ako si ty...ale stále ma udivuje, keď stretnem daľšiu...Janio to vystihol...SI KU*VA!...
"Tady, dámy a pánové, nabízí se jediné slovo - debilita." (Kent Brockman)
"Tady, dámy a pánové, nabízí se jediné slovo - debilita." (Kent Brockman)
Nechcem Ta odcudzovat ale mas 23 rokov, si iteligentna tak by si mala mat aspon ake take svedomie.. najskor pises ze mas bezvadny vztah s priatelom a potom napises ze si bola dotlacena rodicmi do vztahu??? viem ze ta druha vec ked ti rodicia vyberajju partnera neni bohvieco....mozna sa v Tebe prebudilo druhe ja
ale tak ci onak mala by si sa o tom s priatelom porozpravat a najskor sa s nim rozist alebo on s Tebou toto uz nema vyznam..a to USA, tyzden po mature som sla do USA a nasla si tam hned robotu...btw ja by som an teraz nemal na listok
a mam kamosku co to vyskusala a vydrzala tam mesiac pretoze jej praca bola umyvanie podlah tym stylom ze veduci slovakov,cechov atd bral ako otrokov...ale o to tu nejde,len fakt ze si vstupit do svedomia a rozist sa s terajsim priatelom
Ver ci nie, zena ako ty je nocna mora kazdeho rozumneho muza.... Ak ti aspon trochu zalezi na tvojom priatelovi okamzite sa s nim rozid a povedz mu, co si urobila!!! Je totiz viac ako pravdepodobne, ze sa to -skor ci neskor- zopakuje.
-
javatar
Hardcore addict
ak si schopna to s jeho kolegom nadobro ukoncit (to znamena vylucit akykolvek kontakt) tak to urob a potom mas dve moznosti
1. chcem tahat vztah so svojim oficialnym priatelom -> je to tazke, ale nehovor mu to a potlacaj to v sebe, povedat o nevere vela vztahom nepomohlo, je to tvoje zlyhanie a ak si schopna to uz nikdy neurobit malo by to zostat aj tvojim problemom, uprimnost bokom, staci ze koli tomu uz trpis ty...
2. nechcem tahat ten vztah/neviem ci ho chcem tahat/neviem ci som schopna uz nebyt neverna -> povedat, vysvetlit, odstahovat, niest nasledky (je mozne ze aj financne), alebo v lepsom pripade ti to neako odpusti (malo pravdepodobne, nevera boli ako prasa)
pripadne (ako qwerty vystihol) sa prehupni na druhy konar... no je mozne ze ta tam caka viac sklamania ako stastia (ale to je riziko kazdeho vztahu)
mam neveru zazitu z oboch stran a zobral som si z toho dve veci
1. neposudzovat ludi podla chvilkovzch zlyhani (to ale nie je tvoj pripad)
2. uz NIKDY nechcem zazit to pohrdanie sebou ked som zlyhal ja... taku krizu osobnosti uz nechcem proste nikdy zazit
paradoxne je, ze ta ktoru som zradil so mnou pokojne komunikuje (trvalo to pol roka ale odpustila) a ta ktora zradila mna sa mi ani nepozdravi...
1. chcem tahat vztah so svojim oficialnym priatelom -> je to tazke, ale nehovor mu to a potlacaj to v sebe, povedat o nevere vela vztahom nepomohlo, je to tvoje zlyhanie a ak si schopna to uz nikdy neurobit malo by to zostat aj tvojim problemom, uprimnost bokom, staci ze koli tomu uz trpis ty...
2. nechcem tahat ten vztah/neviem ci ho chcem tahat/neviem ci som schopna uz nebyt neverna -> povedat, vysvetlit, odstahovat, niest nasledky (je mozne ze aj financne), alebo v lepsom pripade ti to neako odpusti (malo pravdepodobne, nevera boli ako prasa)
pripadne (ako qwerty vystihol) sa prehupni na druhy konar... no je mozne ze ta tam caka viac sklamania ako stastia (ale to je riziko kazdeho vztahu)
mam neveru zazitu z oboch stran a zobral som si z toho dve veci
1. neposudzovat ludi podla chvilkovzch zlyhani (to ale nie je tvoj pripad)
2. uz NIKDY nechcem zazit to pohrdanie sebou ked som zlyhal ja... taku krizu osobnosti uz nechcem proste nikdy zazit
paradoxne je, ze ta ktoru som zradil so mnou pokojne komunikuje (trvalo to pol roka ale odpustila) a ta ktora zradila mna sa mi ani nepozdravi...
Úprimne, dokázali by ste toto niekto spraviť? Ja neviem, nechcem sa hrať na svätca a neviem aké neviniatko, ale odtiaľ-potiaľ. Takto sa podľa mňa fungovať normálne nedá, teda v ich vzťahu sa už zrejme nebude dať normálne fungovať...javatar napísal:ak si schopna to s jeho kolegom nadobro ukoncit (to znamena vylucit akykolvek kontakt) tak to urob a potom mas dve moznosti
-
p4ra
Redeemer
Suhlasim s tym, co ste povedali, ze je to mrcha, ktora si nevie vazit nic. Dalej neviem co vobec napisat. Ach ano. Este nieco ma napadlo.
Toto je nejaky troll.
Toto je nejaky troll.
-
mr_margera
Medium Professional
Vedome a dobrovoľne podvádzaš svojho frajera, s ktorým žiješ. Myslíš, že sa k tebe hodí iné pomenovanie ako to, čo ti dali kolegovia nadomnou?? Nie nehodí.maciatko99 napísal:Čakala som podobné prejavy, že som mrcha, špina, zlatokopka a podobne, blá, blá, blá, kotkodák...
Pochybujem, že tu niekoho zaujíma čo robia tvoji ctení zazobaní rodičia, koľko peňazí máš a koľko z nich si investovala do bytu. Ak sa tým mieniš obhajovať, že nie si príživníčka, tak ok, ale pre túto debatu je to absolútne bezvýznamné, iba si tým ukázala o čo ti najviac ide, o prachy že?
Myslím, že Janio to vystihol 100% a keď sa ti niečo nezdá, tak si jeho príspevok prečítaj viac krát.
Ja viem, že srdcu nerozkážeš a podobné sračky, ktoré si asi chcela od nás počuť, ale podvádzať sa nepatrí. Je síce pekné, že si bola v Amerike, a že máš kopu peňazí, ale nič to nemení na tom, že si špina charakter a v hlave máš akurát tak seno.. Úprimne ti želám, aby sa táto situácia raz stala aj tebe. Napíš potom, potešíme sa.
Zhor v peci!