iPhone 3G vydrz baterie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

iPhone 3G vydrz baterie

Príspevok od používateľa Andr3w »

Ako dlho vam vydrzi bateria pri takom normalnom pouzivani? cize telefonovanie a sms sem tam wifi ci gps...

mne sa ta bateria chova nejakod divne...ked dam telefon nabijat a stav baterie je 100% a nabijacku odpojim tak telefon vydrzi tak den...ked ale telefon necham pripojeny aj po tom co uz signalizuje ze je bateria nabita tak vydrzi teda zatial drzi druhy den a cuduj sa bateria je na 80%...pouzivam ho tak isto ma za sebou dva cca 5minutove hovory plus sms teraz celkom casto...

je mi to divne ze sa bateria sa chova niekedy uplne ze melie z posledneho a teraz ako keby bola uplne nova

myslite ze to ma skutocne vplyv na to ze kolko tu bateria necham nabijat aj po uz nabiti?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: iPhone 3G vydrz baterie

Príspevok od používateľa yazoo »

Máš jailbreak alebo nie? Ja som mal problém s 3Gčkom ten, že sa to rýchlo vybíjalo hlavne pri starom iOS. Od štvorkovej verzie sa zlepšila výdrž čo počúvam. Neskúšal som to lebo medzičasom som zamenil za iPhone 4, ale ľudia čo nemajú break hovoria, že je to lepšie a rýchlejšie ako predošlé verzie.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

ee nemam jailbreak..ja tie OS velmi porovnat nemozem dostal som to s 4.1 a teraz dal na 4.2.1 tak ktovie...lebo pred par dnami som mal bateriu uz v cervenom a o hodinu sa normalne vypol...no a neskor ked som to nabil tak ako som popisoval tak v takom istom stave to vydrzalo cely den...ale ktovie uvidim ako to teraz vydrzi
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Skús ho 2x vypnúť a zapnúť, možno to pomôže.
Napísať odpoveď