Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Predam učet na project-nemesis (po starom equilibrium) je na nom 80ka hunt pve eq 5300 gs (full t9 heroicka kuša polearma..) pvp eq 5500 gs 1100 resil 1 wrathful par doplnkov inak full rele ak ma niekto zaujem tak napiste nejaku cenu dohodneme sa
Je to zaujímavá, že som už ponachádzal veľa cataclysm free serverov.... Ale bude to ešte horšie ako na wotlk... Tam aspoň fungovalo tých 30-40% toho čo fungovať má... Na cata to asi bude možno tých 20 nak nepreháňam... Ďalší veľký dôvod aby hráči čo tú hru milujú išli na offik a nie tvrdnúť na free servery kde aj tak nič poriadne nefunguje tak ako má...
-
Wishmaster
Medium Professional
No, free servery asi popadaju, kedze patche uz niesu dopredu stahovatelne, ale vsetko sa deje za chodu - live.. Kazdy den je bluepost s hotfixami takymi a takymi..
)
A to je na hlavu psotavene, predavat acc na freecku.. Ludia, mate vy vobec rozum?
Mozog ma kazdy, ale rozum len niekto... 
A to je na hlavu psotavene, predavat acc na freecku.. Ludia, mate vy vobec rozum?
No mne nejde o to, ide mi skor o to ze keby si chcem teraz upgradnut acc tak si musim kupit wowka + game card, kdezto ak by viem ako to presne je tak si kupim iba wowka a game card az o mesiacMrk napísal: ked som si pred 4 rokmi vytvaral acc tak to bolo treba a dokkonca len kreditnu kartu slo pridat, casy sa menia a mam taky pocit,ze niektori kamosi uz nepotrebovali ziadny sposob paymentu zadavat do predu, prinajhorsom pouzijes nejaky credi card generator
Riešiš úplne zbytočnosti nemáš jedno či si to kúpiš teraz alebo o mesiac ?... 
No ale čo som čítal, tak ten free server je celkom dobrý
..ale len v tom, že tam hrá cca 3000 ľudú... Nehral som tam... čiže neviem, či je to fake alebo nie....
to "21Tomy21" Ak chceš hrať čo najdlhšie zadarmo, tak najskôr trial, potom mesiac zadarmo a až potom game card
to "21Tomy21" Ak chceš hrať čo najdlhšie zadarmo, tak najskôr trial, potom mesiac zadarmo a až potom game card
to buxo888 : Hlúposť čo si napísal aj keď si tam zadáš key s game card tak o ten mesiac zadarmo neprídeš...
Zase dalsi co nepochopil... Ja nevravim ze o ten mesiac zdarma pridem, ale momentalne nemam tolko financii "bokom" aby som kupil wowka a zaroven game card...21tomy21 napísal:to buxo888 : Hlúposť čo si napísal aj keď si tam zadáš key s game card tak o ten mesiac zadarmo neprídeš...
však ja som to myslel úplne rovnako...
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja som aktivoval WoW zhruba pred dvoma rokmi a už vtedy netrebalo pri aktivovani žiadnu kartu, rovno som mohol začať hrať a mal som mesiac free. Ked mi prešiel, kupil som si Game Card. Čiže žiadny strach, nepotrebuješ tam zadavať nič ine okrem zakladnych udajov a aktivačnych kľučov.-=wolf=- napísal: Zase dalsi co nepochopil... Ja nevravim ze o ten mesiac zdarma pridem, ale momentalne nemam tolko financii "bokom" aby som kupil wowka a zaroven game card...
Lenze ja neriesim zakladanie noveho uctu, ale upgrade 10-dnoveho trialu.Geogomeogo napísal:
Tak ja som aktivoval WoW zhruba pred dvoma rokmi a už vtedy netrebalo pri aktivovani žiadnu kartu, rovno som mohol začať hrať a mal som mesiac free. Ked mi prešiel, kupil som si Game Card. Čiže žiadny strach, nepotrebuješ tam zadavať nič ine okrem zakladnych udajov a aktivačnych kľučov.
-
xH4wK
Ved to vyskusaj a mas ... ked od teba bude pytat kartu tak to zrusis, co tym stratis ?
wow lich king vs cataclysm
Povedal som kamosovi se budem mat novi PC a ešče že si nainštalujem wow lich king a povedal se patche sa us nedaju stiahnut ces launcher že sa stahuje iba 2.2.0.a 3.3.0a a potom hnet 4.0.0. a se to ide na cataclysm tak neviem ale mne sa ro nejako nezda tak si chcem dat poradit 
adomiss: stiahni si ich cez túto stránku, len si zisti akú máš verziu WoW-ka (enUS alebo enGB)
Burning Blade - horda - nick Benafflok
to wolf:
Ak máš len bezný účet v banke tak tam chod a vypýtaj si virtuálnu kartu na internetové platby a nemusíš si kupovat game karty, normálne to zaplatíš cez internet. Je to zadarmo, príde ti domov taký papier s PINom.
to wolf:
Ak máš len bezný účet v banke tak tam chod a vypýtaj si virtuálnu kartu na internetové platby a nemusíš si kupovat game karty, normálne to zaplatíš cez internet. Je to zadarmo, príde ti domov taký papier s PINom.
Potreboval by som radu skuseneho warlocka, ktory by mi poradil ako si na 36 lvl, ktory zatial mam, rozdelit talenty do affli (PVE expenie)
http://www.gamestool.net/tc/wow335/warlockt.php
Dakujem
Dakujem
Na to skúseného warlocka nepotrebuješMeken napísal:Potreboval by som radu skuseneho warlocka, ktory by mi poradil ako si na 36 lvl, ktory zatial mam, rozdelit talenty do affli (PVE expenie)
Dakujem
Affi http://www.wowhead.com/talent#IRhroh
Ja by som ale išiel skôr demo, lebo tam máš felguarda
tie talenty co si dal su stare alebo nove.. ja potrebujem na verziu 3.3.5...
dal som si takto http://wow335.gamestool.net/warlockt.ph ... 0000000000
dal som si takto http://wow335.gamestool.net/warlockt.ph ... 0000000000
-
xH4wK
Video nasej guildy este z LK 25 HC nas First Kill a realm 2nd kill