Čaute, včera mi prišiel mininotebook a dnes som ho šiel spustiť všetko išlo v poho ale potom vyhodilo error: The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, clock ''OK'' to restart the computer, and then restart the installation.
Neviete nejaké rady čo s tým? Jedná sa o WIN 7
Chyba pri sputení Windows-u
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
Re: Chyba pri sputení Windows-u
No, pri instalacii Windows sa ti z nejakeho (neviem teraz presne urcit) dovodu vypol, resp. restartoval PC. Z toho instalacny proces neprebehol do konca a hlasi ti to. Ked kliknes na OK a restartnes PC, instalacny proces by mal zacat od zaciatku.
-
martinez13
Light Professional
ked dam OK a restartnem PC tak to ide odznovu - nijaký výsledok.. Dnes som im volal tak sa pokúsim preinštalovať windows, vraveli že nestratím záruku takže pootm sa ozvem keď tak.
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2010, 18:52)
no nič som s tým nespravil.. zajtra ten notas pošlem naspäť. Chcel by som sa spýtať cez čo to mám vlsatne poslať? Cez slovenskú poštu alebo ako? A preprava ide na moje náklady? Reklamujem prvý krát tak chcel by som mať v tom jasno. ďakujem
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2010, 18:52)
no nič som s tým nespravil.. zajtra ten notas pošlem naspäť. Chcel by som sa spýtať cez čo to mám vlsatne poslať? Cez slovenskú poštu alebo ako? A preprava ide na moje náklady? Reklamujem prvý krát tak chcel by som mať v tom jasno. ďakujem
-
luto
Darca
Zalezi od koho si notas kupil, kazda solventna internetova firma ma na stranke uvedene, co kde reklamovat a akym sposobom to odoslat, pripadne ako to ma vyzerat zabalene ....
Priklad ASUS Notebook z Alzy... Vyplnis reklamacny formular, ktory je na stranke Alzy, poslu ti odkaz na kuriera aj s kontrolnym kodom pre rychlejsie spracovanie a na tom odkaze si objednas kuriera na den, ktory ti vyhovuje. Neplati sa nic. V pripade neopravnenej reklamacie ti mozu nauctovatpostovne, balne , diagnostiku ..., ale to sa teraz teba netyka. Ak si si nie isty, kludne tam zavolaj, urcite ti poradia, ako postupovat, ak nemaju nic blizsie na stranke.
Priklad ASUS Notebook z Alzy... Vyplnis reklamacny formular, ktory je na stranke Alzy, poslu ti odkaz na kuriera aj s kontrolnym kodom pre rychlejsie spracovanie a na tom odkaze si objednas kuriera na den, ktory ti vyhovuje. Neplati sa nic. V pripade neopravnenej reklamacie ti mozu nauctovatpostovne, balne , diagnostiku ..., ale to sa teraz teba netyka. Ak si si nie isty, kludne tam zavolaj, urcite ti poradia, ako postupovat, ak nemaju nic blizsie na stranke.