Dexia banka
Dexia banka
Cawko spravil som si ucet v dexia banke a narovinu som sa ich pital ci sa da ich karta pouzit na platby ces internet ako vsimam mam kartu maestro a tou sa neda platit ces net ??? viem ze visa a mastercard sa da a este ze co je BIC (SWIFT-Code) a IBAN dakujem za radu
Re: Dexia bnaka
Myslím, že nové maestro karty už majú ten potrebný kód na druhej strane karty vedľa podpisu, ktorý potrebuješ na platbu cez internet... ja mal starú a s ňou som nemohol. Ale klasická VISA Classic alebo MasterCard je v tejto oblasti istota.
BIC (SWIFT-Code).. je medzinárodný kód pre banku a IBAN je medzinárodný kód čísla účtu. Tieto dve veci potrebuješ pri platbách do zahraničia.
BIC (SWIFT-Code).. je medzinárodný kód pre banku a IBAN je medzinárodný kód čísla účtu. Tieto dve veci potrebuješ pri platbách do zahraničia.
a ak mozem bic pre dexia banku a iban kde najdem ???
SWIFT svojej banky a IBAN svojho účtu potrebuješ iba ak chceš na svoj účet posielať peniaze zo zahraničia.
SWIFT kód by mala mať banka uverejnený niekde na svojej stránke medzi základnými informáciami, IBAN.. skús pohľadať na ich webe, či niečo nespomínajú. Možno tam budeš mať postup, ako ho zistiť, prinajhoršom zbehni do najbližšej pobočky alebo im zavolaj, zaemailuj....
SWIFT kód by mala mať banka uverejnený niekde na svojej stránke medzi základnými informáciami, IBAN.. skús pohľadať na ich webe, či niečo nespomínajú. Možno tam budeš mať postup, ako ho zistiť, prinajhoršom zbehni do najbližšej pobočky alebo im zavolaj, zaemailuj....
Proste si chem poslat peniaze z bet at home
nasiel som toto
ale nechapem tomu
nasiel som toto
šak hneď tam vpravo máš odkaz, že vypočítajte si IBAN vlastného účtu.. a nemusíš nič chápať.. 
a to predcislie je co ?? Cislo klienta???
niektoré banky používajú aj predčíslie (napr. mBank), ale Dexia to podľa popisu na Tvojom linku nepoužíva, avšak neručím za to.
Re: Dexia banka
dexia nema predcislie. mozes tam napisat nuly alebo nic.
tak iban by som mal a este BIC (SWIFT-Code) to zistim ako ??? nevie niekto
//autoeditácia príspevku (25 Dec 2010, 20:56)
Cawte toto je BIC (SWIFT-Code) ???
//autoeditácia príspevku (25 Dec 2010, 20:56)
Cawte toto je BIC (SWIFT-Code) ???
Základné informácie o BIC kóde
BIC kód banky označuje bankový identifikačný kód pridelený SWIFT-om. Dexia banka Slovensko a.s. má pridelený BIC kód KOMASK2X.
http://www.dexia.sk/www/home.nsf/s/1145
BIC kód banky označuje bankový identifikačný kód pridelený SWIFT-om. Dexia banka Slovensko a.s. má pridelený BIC kód KOMASK2X.
http://www.dexia.sk/www/home.nsf/s/1145