Dell Vostro 3500 - prehrievanie?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lord_3D
Addict
Addict

Dell Vostro 3500 - prehrievanie?

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Zdravím. Mám NTB Dell Vostro 3500 a mám taký pocit že sa mi prehrieva GPU (nVidia 310M).
Pár minút po zapnutí (beží na baterke) má GPU 60°C (CPU má 36°C.). Nie je to veľa?
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Dell Vostro 3500 - prehrievanie?

Príspevok od používateľa smejo »

mas ho uz dlhsie a zacina sa to prejavovat len v poslednej dobe, alebo si ho len teraz kupil? ak si ho kupil len teraz, tak skus precitat nejake recenzie, ci mu nekritizuju chladenie, pretoze 3300vke prave toto vytykali.. ak ho mas dlhsie, tak ho skus povysavat

v burne mas ake teploty? ono keby to bolo uz kriticke, tak ti ho bud vypne alebo restartuje
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Tak čo som tak čítal tak 3300, 3500 aj 3700 majú rovnaké problémy. Takže asi to nebude len môj problem.
Keď niečo hrám tak GPU má tak 85-90°C ale po dohraní to zasa ide rýchlo dole. A vypol sa mi len 1x v lete kedy bolo v izbe asi 30°C a pár hodín som už mal odohrané :)

Ale aj tak mi to príde dosť hlúpe 60°C pri klasickom browsovaní..
notebookcheck.net napísal:The CPU is downclocked automatically as soon as the graphic card's temperature reaches 95 degrees until it's sufficiently cool again. After that, the clock rate is increased until the temperature once again reaches the 95 degrees threshold, and so on.
Takže zrejme nie je problém dostať z neho poriadne vysokú teplotu :)

//autoeditácia príspevku (24 Dec 2010, 0:56)
Tak, podľa nového SpeedFanu má aj CPU nejakých tých 58°C čo sa mi fakt nezdá OK, po Vianociach zavolám do servisu, čo mi na to povedia..
Marek9011
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek9011 »

cav, volal si do toho servisu? vyriesil si nieco??

Tiez mam dell vostro a tiez sa mi nepaci chladenie, ked pozriem na spodok tak pod cpu je teplo ale z otvoru fuka len taky letny vzduch, mozno bude problem v kontakte chladica s CPU teda asi by trebalo kupit nejaku teplovodivu pastu kazdopadne toto je asi problem vsetkych NB dell vostro 3x00

Inac mozno by sa dal vymenit vetracik (to co sa toci, nie chladic) z nejakeho ineho nb (co ma tichsie chladenie) s tym istym cpu :idea:
ja mam dell vostro 3300 (i3-370) pri beznej praci mi speedfan 4.41 ukatuje okolo 50
Prílohy
heatsnk_2.jpg
Napísať odpoveď