Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Rochedo..no hra nie je kupena online cez Stream, ale normal v obchode. Asi si to takto nemyslel, vsak? Ale diky inac za odpoved, ja sa v tychto chybach a patchom moc nevyznam, skor som vzdy zmatena a potom tu na nete len bludim a hladam
)))
No ja mam tiez krabicovku - vsetky verzie sa aktivuju na steam-e. Ako to hrajes potom ? 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Call of Duty 7: Black Ops
25fps na fps hru je malo na rts bohate staci ale tu je min 40 fps aby to bolo hratelneMichalkoOo napísal:Plynule je ked neklesá FPS pod 25.
Aj konzolove verzie idu na 60 fps.
ahojte, no kukla som to a ziadne verifikovanie tam nie je...a vseobecne ked zadam stiahnutie, tak mi ukazuje ze nic tam neni na stiahnutie. Uz neviem co mam robit...date prosim link na ten patch niekto?
-
Sphinx
Addict
link na patch neviem neviem ked steam automaticky hru updatne... mne pomohlo dat kompatibilitu s XP sp3.
Problem tu asi bude v tom ze ona chce hrat piratsku verziu a skusa na nas rozne taktiky 
-
Sphinx
Addict
ak je to tak tak si zahra akurat s botmi nic viac .
Ahoj... Mám už Black Ops precision aim controler a som sklamany
je to na PS3 ale neradim kupovat
Preco ? Nie ze by ma to prekvapovalo... ale tak napis konkretne.
rochedo si vedla jak ta jedla...ja hravam len originaly...ubohy pokus 
ok to je jedno, ked ti nopomohla ani verifikacia suborov - to znanema ze mas najnovsiu verziu. zostava ti potom jedina moznost: restartuj misiu od zaciatku. Ked ani to nepomoze tak si musis pockat na novy patch.
niektu tu hovoril ze mu zamrzala hra na xp...no ja mam vistu a tiez zamrza niekedy, neviem co s tym..doted ani jeden diel toto nerobil 
rochedo napísal:Preco ? Nie ze by ma to prekvapovalo... ale tak napis konkretne.
No napr. netrase !!!!!!! ako ma dobre tlacidla vzadu ale nevyuzijes ich... a ze by dako pomahalo v miereni .... HAHA
-
Kok
Light Professional
Placka co si cakal
sak to je obycajny dualshock ktory ma okolo pravej packy nakreslene akesi haky-baky .. co si cakal ? aimbot zabudovany v controlleri?
-
Mek
Addict
Skus este znizit graficke detaily na minimum.selmiacik napísal:ahojte, no kukla som to a ziadne verifikovanie tam nie je...a vseobecne ked zadam stiahnutie, tak mi ukazuje ze nic tam neni na stiahnutie. Uz neviem co mam robit...date prosim link na ten patch niekto?
Inač ako si dam dve primarne zbrane, lebo v perkoch to nieje, ako v minulich castiach a nevravte mi ze sa to neda, lebo som to videl ako si chlapik menil zo sniperky na ak74 a na pistolku, takze mal dve primarne a jednu sekundarnu 
Nemohol jednu zobrať zo zeme ? 
určite nie, videl som to v search&destroy, ked ma zabili, tak sa kamera prepla na neho a tie zbrane menil zaradom a aj kebyze zdvyhnes druhu zbran tak tu svoju stratiš, takže neviem ako to je, ale videl som to uz viackrat, najblizsie ked to uvidim nahram aj video
-
Sphinx
Addict
2 mozes mat ak zoberes namiesto pistolky daco zo zeme ale 3 uz nie .. ani PRO perky to nemaju. takze musel nieco zobrat