Inception
Re: Inception
ja som si chcel pozriet vcera este raz dvdrip po 2x. 1x som videl v kine no nedalo sa. akosi nemozem teraz prist tomu na chut. inak pekny filmik.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som pocul na Funku, ze uz je to vonku na DVD a Blu-Ray aj na Slovensku. Hor sa na nakup. 
vcera som si to pozrel, mal som dost velke ocakavania a trochu ma to sklamalo, nebol to zly film, ale nebola tam ziadna prevratna myslienka, triky uz dnes nikoho neohromia(fiiiha efekt jurskeho parku neprekona nic)
nejak som nepochopil co ludi tak strasne zaujalo
nejak som nepochopil co ludi tak strasne zaujalo
úžasný film, dlhý, napínavý a pútavý, úplne ma dostal, jeden z najlepších filmov aký som videl, skvelá myšlenka a spracovanie a ten koniec...milujem také konce 
-
Mek
Addict
Ja som sa na zaciatku nudil, velmi pomaly sa to rozbiehalo. Film to bol dobry, ale tiez tak na jedno pozretie. Zda sa mi, ze je prilis precenovany... asi kvoli tym efektom.
hlavne kvôli deju, také vymyslieť nie je len takMek napísal:Ja som sa na zaciatku nudil, velmi pomaly sa to rozbiehalo. Film to bol dobry, ale tiez tak na jedno pozretie. Zda sa mi, ze je prilis precenovany... asi kvoli tym efektom.
dej mi neprisiel nijak zvlast originalny
mam pocit ze sa inspirovali matrixom a 13tym poschodim
mam pocit ze sa inspirovali matrixom a 13tym poschodim
som si to pozrel fajn film.teraz dam mensi spolier nekukat kto nevidelZaxman napísal:SPOILER:::::::::
Ak som správne pochopil tak koniec bol vlastne v sne no a ja som si to vyložil nejako takto : on vlastne v tej dodávke zomrel kedže bol bez kyslíka pod vodou a tym pádom padol do pustatiny, lebo vlastne on ked šiel za seitom tak šiel zo sna ked zaspal ako keby do 4urovne nie ? vlastne šiel z pustatiny do pustatiny ? lebo on vravel že ked su take silne sedatíva tak ked niekto zomre tak je mrtvy aj v reale
alebo ma niekto inu verziu kde bola chyba ? nečital som celu tému tak ak sa to rozoberalo tak sryy
z lietadla do dodávky(1uroven)z dodavky do hotela(2)z hotela do zimy(3)zo zimy po fishera(4)od fishera ku seitovy(5)a od seita sa buc vratil alebo šiel do 6 urovne ? nvm cely film chápem ale tento koniec mi akosi vnukol myšlienkusemiačko ktore ma nad tým núti stále premýšlať
ze mu v tom aute dosiel kyslik ale oni by ich tam asi nenechali kedze vedeli ze sa z toho nedostanu a on sam dicaprio vravel ze tam uz raz bol a to pozna.i ked to tak nevyzeralo lebo ked dosiel ku tomu staremu cinanovi tak mu to skor cinan vysvetlil ako sa veci maju.ten koniec on vlastne cely cas len snival cize z urovne do urovne a do urovne cislo ? neviem akeho.na konci ta vecicka sa tam divne myhla ze uz mala padnut.a vlastne na zaciatkoch ked tocil tou vecou tak padla.cize to mal byt znak toho ze je vsetko ok a ze nespi.a predsa sa to nakonci nezastavilo
-
p4ra
Redeemer
V ziadnom pripade nemohol nikde skutocne zomriet, kedze to cele len sniva. On potreboval prezit len do toho momentu, kym sa dostane do dalsej snovej urovne.
Oni sa zobudili au do lietadla, kedze vtedy ked sa zastrelili, uz ostatne sny neboli, a tym ze boli v tej urovni, vtom sne kde boli ostatny vyzerali ako mrtvi. Podla mna nakonci bola skutocnost.
Niekde bol aj rozhovor s Nolanom, prste je to tak spravene naschval aby sa otom diskutovalo, co sa aj podarilo, a nieco tam povedal, ze netreba zatym hladat nic vynimocne ci take neco.
Niekde bol aj rozhovor s Nolanom, prste je to tak spravene naschval aby sa otom diskutovalo, co sa aj podarilo, a nieco tam povedal, ze netreba zatym hladat nic vynimocne ci take neco.
neviem na konci mohla byt skutocnost ale nevyzeralo to tak kedze sa to tocilo dlhsiu chvilku ako je bezne a ako som pisal trosku sa to mihlo ze to uz uz ma padnut.
No podľa mňa už na konci bolo dosť jasne naznačené, že ide o realitu, keďže Cobbov totem sa prestával pomaly točiť. Ak by to nebola realita, tak by nedávalo žiadny zmysel to, ako sa do toho sna dostal...
myslene tak ze snival odvtedy co sa dostali do toho stavu s jeho zenou a ona sa zabila aby sa oslobodila.
Spoiler pre Son-Goku
Už keď sa skutočne Mol zabila, tak to bola určite realita, keďže v tom čase vo filme Cobb niekoľkokrát skúšal, či totem po chvíli padne. Hneď na začiatku po neúspešnej misii pre Cobol Engineering chytil pištoľ a roztočil si totem. Keď dopadol, pištoľ odložil (takže by sa pravdepodobne zabil, keby totem nespadol). Pri zaškolovaní Ariadne si totem znova roztáčal a zase mu padol, takže to dokazuje, že v realite určite bol...Zatiaľ čo Mol si svoj totem odložila do trezoru, keď boli v limbu, aby zabudla na to, že to nie je realita. Cobb jej ho ale roztočil, čím jej vložil myšlienku, že to nie je realita, keďže totem sa v trezore točil donekonečna. No a táto myšlienka ju vlastne potom zabila...
Už keď sa skutočne Mol zabila, tak to bola určite realita, keďže v tom čase vo filme Cobb niekoľkokrát skúšal, či totem po chvíli padne. Hneď na začiatku po neúspešnej misii pre Cobol Engineering chytil pištoľ a roztočil si totem. Keď dopadol, pištoľ odložil (takže by sa pravdepodobne zabil, keby totem nespadol). Pri zaškolovaní Ariadne si totem znova roztáčal a zase mu padol, takže to dokazuje, že v realite určite bol...Zatiaľ čo Mol si svoj totem odložila do trezoru, keď boli v limbu, aby zabudla na to, že to nie je realita. Cobb jej ho ale roztočil, čím jej vložil myšlienku, že to nie je realita, keďže totem sa v trezore točil donekonečna. No a táto myšlienka ju vlastne potom zabila...
dopozerane a pacilo.
znaky trilogie Matrix - najvyraznejsie asi zaspavanie a bitky v beztiazovomov stave, sa museli nikede odzrkadlit, kedze za tym stoji rovnaky clovek
10/10 podla ma v pohode ma aj na Academy Award a nejednu...
znaky trilogie Matrix - najvyraznejsie asi zaspavanie a bitky v beztiazovomov stave, sa museli nikede odzrkadlit, kedze za tym stoji rovnaky clovek
10/10 podla ma v pohode ma aj na Academy Award a nejednu...
son-goku preto mu to ten čínan vysvetloval lebo ked padneš do pustatiny tak sa tizda ze si v realite nepametaš si nič ze by si šiel do pustatiny a jedine čo si pametaš je že ked sa zabiješ tak zomrieš lebo si v realite
samozrejme saito ked zbadal mladeho dicapria tak mu to došlo lebo si pameta system a ako všetko funguje jedine čo si nepameta je ze šiel do pustatiny(ked si v pustatine mysliš si ze si sa vlastne zobudil zo sna)a preto mu to začal hovoriť a potom to doplo aj dicapriovy lebo už to raz zažil , už bol v pustine
samozrejme saito ked zbadal mladeho dicapria tak mu to došlo lebo si pameta system a ako všetko funguje jedine čo si nepameta je ze šiel do pustatiny(ked si v pustatine mysliš si ze si sa vlastne zobudil zo sna)a preto mu to začal hovoriť a potom to doplo aj dicapriovy lebo už to raz zažil , už bol v pustine
tu sme pokrocily len koniec mi nie je jasny na 100% tocilo sa to prilis dlho
ja si myslim ze to bolo naschval nech je otvorene okno možno nolan sam nevedel ako skončit tak to neskončilo ani tak ani tak 
Presne tak, ohladom konca nechápem čo riešite, bol jasný. Resp. jasne otvorený. Nikdy sa nedozvieme, či totem spadol alebo nie. Cobb sa to ale dozvie, on totem roztočil ale potom jeho pozornosť upútali deti. Mňa by ale zaujímalo, čo by bolo, keby si o pár hodín neskôr pri večernom pivku totem roztočil znova, a nespadol by.
Ale takto bol ten koniec asi najlepší.
Práveže na konci je pomerne jasne ukázané, že totem sa stále pomalšie a pomalšie točí a padá, takže v realite určite bol. Keby nebol, tak by celý film nedával zmysel, pretože by dostali úlohu vložiť myšlienku v odohrávajúcom sa sne