Problém zo vzťahmi
Problém zo vzťahmi
Ahojte mám 16. Niečo v krátkosti o mne. Mám strašnú smolu vo vzťahoch, by ste neverili ale ak by som dakde prišiel a bolo by tam 20 dievčat a 1 toho zadaná tak ja by som pozval práve tú von
Mám vždy "šťastie " na zadané. Ale minule sa moje "šťastie" obrátilo a spoznal som super babu asi 3-4 týždne dozadu. Mám ju rád a strašne sa mi páči ako koná, aká má názory, aká je... Lenže včera mi napísala, že má ma rada ale len ako kamaráta
Ale ja ju nechcem stratiť, po prípadne ak hej, čo je dosť možné, že sa jej vzťah ku mne nezmení, oplatí sa mi vo svojom veku vôbec niekoho hľadať ? Alebo si mám užívať život ďalej a ono to príde(hádam). Len neviem či v budúcnosti už budem aj chcieť niekoho
Nebola prvá, ktorá mi ublížila
Nerobí mi problém prísť za babou pokecať s ňou a pozvať ju von, len skôr nájsť tú právu. Takže mám proste si užívať život a ona príde ? Poprípadne ako mám tu babu nejak získať, lebo mi dala šancu, len musí niečo sítiť ? Momentálne sa nebudeme vidieť tri týždne.
Re: Problém zo vzťahmi
takze -
1.smola vo vztahoch nie je vybrat si z 20 prave jednu zadanu
2.sama od seba Ti to urcite nenapisala - pytal si sa a dostal si odpoved - respektuj ju
3.nechces stratit? vsak ju "nemas" tak ake stracanie?
4.ak Tvojim cielom nie je popalit sa tak nie, neoplati
5.uzivaj si zivot whatever that means for you
6. v 16 pravu na 99.9% nenajdes
7.naco by si si chcel babu "udrzat" ? ona sama by mala chciet byt s tebou snad.. ale kedze na hlupu otazku hlupa odpoved - PENIAZMI (robim si srandu pre pripad ze by si nechapal,lebo som z teba fakt zmateny)
8. i just got trolled pretty hard, haven't i? :3
1.smola vo vztahoch nie je vybrat si z 20 prave jednu zadanu
2.sama od seba Ti to urcite nenapisala - pytal si sa a dostal si odpoved - respektuj ju
3.nechces stratit? vsak ju "nemas" tak ake stracanie?
4.ak Tvojim cielom nie je popalit sa tak nie, neoplati
5.uzivaj si zivot whatever that means for you
6. v 16 pravu na 99.9% nenajdes
7.naco by si si chcel babu "udrzat" ? ona sama by mala chciet byt s tebou snad.. ale kedze na hlupu otazku hlupa odpoved - PENIAZMI (robim si srandu pre pripad ze by si nechapal,lebo som z teba fakt zmateny)
8. i just got trolled pretty hard, haven't i? :3
Takže sa mám na vzťahy vykašľať a robiť niečo užitočné ? Športovať....
To nemusis, ale zmier sa s tym, ze sa casto mozu skoncit takto
- kazdopadne ak to vyuzijes spravnym sposobom, naucis sa veci, ktore sa ti raz budu hodit, ked najdes partnerku s ktorou uz budes mat Vztah
3-4 týždne nie je zas tak dlho. Možno sa do teba ešte "nestihla" zaľúbiť. Ak ste kamaráti, a trávite spolu dosť času, tak možno z toho časom bude niečo viac. Ale nemal by si hneď očakávať vzťah a byť sklamaný keď to nebude vzájomné. Máš iba 16, ešte ich nájdeš toľko, že až
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
1. Ake si pre nu kamarat, tak to zabal. Si mlady a je absolutne zbytocne taketo zalezitosti riesit, lebo sanca, ze dopadnu v Tvoj prospech je minimalna. Toto Ti potvrdi pol fora.
2. Zober si kolko trva taky priemerny ludsky zivot. Za predpokladu, ze "ta prava" je iba jedna, preco myslis, ze by si ju mal najst hned v takom mladom veku, resp. aka je sanca? Klud, mas cas, mas cas na vsetko, cely zivot pred sebou.
2. Zober si kolko trva taky priemerny ludsky zivot. Za predpokladu, ze "ta prava" je iba jedna, preco myslis, ze by si ju mal najst hned v takom mladom veku, resp. aka je sanca? Klud, mas cas, mas cas na vsetko, cely zivot pred sebou.
ona mi jednoznačne nepovedala že nie, len že má rada ako veľmi dobrého kamaráta a časom sa uvidí, takže je tu nejaká šanca, ktorej sa budem držaťrainbow napísal:3-4 týždne nie je zas tak dlho. Možno sa do teba ešte "nestihla" zaľúbiť. Ak ste kamaráti, a trávite spolu dosť času, tak možno z toho časom bude niečo viac. Ale nemal by si hneď očakávať vzťah a byť sklamaný keď to nebude vzájomné. Máš iba 16, ešte ich nájdeš toľko, že až
Ano máš pravdu mám čas, treba ho využiť na niečo, čo ma baví a zabudnem pri tom na všetko.Vigor napísal:1. Ake si pre nu kamarat, tak to zabal. Si mlady a je absolutne zbytocne taketo zalezitosti riesit, lebo sanca, ze dopadnu v Tvoj prospech je minimalna. Toto Ti potvrdi pol fora.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem byt zlym prorokom, ale podla mna sa tym akurat ukratis o cas kedy by si mohol hladat tu pravu prvu. To, ze opakovane si vyberas zadane nic neznamena, to sa stava kazdemu, proste dopredu nevies. Treba skusat, nezadanych je tiez dost.pepco2 napísal: ona mi jednoznačne nepovedala že nie, len že má rada ako veľmi dobrého kamaráta a časom sa uvidí, takže je tu nejaká šanca, ktorej sa budem držať
Vigor dobre hovori. Ale fakt to neznamena ze teraz sa mas uzavriet do seba a travit kazdy den 5 hodin vo fitku, proste si rob svoje veci a nesnaz sa ju nasilu presvedcit ze predsa by ste mali spolu chodit. Ci si medzitym budes aktivne ci pasivne hladat inu to uz zalezi na tvojej aktualnej nalade. A mozno ani na tej nie, stane sa ze sa na teba nalepi nejaka bludicka ked absolutne nemas naladu nieco aktivne hladat, ale ked uz tam raz je...pepco2 napísal:
Ano máš pravdu mám čas, treba ho využiť na niečo, čo ma baví a zabudnem pri tom na všetko.
tak ja sa s nou budem snažiť chodiť von keď sa bude dať a bude chcieť a ak bude dačo chcieť tak začne, necham tomu voľný priebeh
a budem skor pasivne hladat
vďaka chlapci za rady
a budem skor pasivne hladat
vďaka chlapci za rady