Pomaly internet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mudrnudl
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Pomaly internet

Príspevok od používateľa mudrnudl »

zdarvim,
mam zvlastny problem s internetom. pred nejakymi 2 tyzdnami sa ohromne spomalil, mam vysokorychlostny internet od t-comu, kde by mal byt download cez 12000kbps,
co mi pri teste vyhodil 1x z 20, a ked dam tahat, tak za nejake 2 min padne na 122kbps, co musite uznat je podstatny rozdiel, nenacita mi kolkokrat ani stranku, cakam strasne dlho.
zvlastne je, ze upload mi pri teste nameria vzdy taky ako ma byt. co znamena, ze u mna by nemal byt nijaky problem, ale mozem sa mylit. este jedna specificka vec, doma mam vedla seba jeden modem na magio telku a druhy na ten internet, nedavno som sa dopocul, ze taketo dve sluzby by sa mohli medzi sebou nejako bit. chcem sa teda spytat, ci ma/mal niekto podobnu skusenost/problem teraz alebo predtym, a ako by som to mal riesit? platim si za limuzinu a jazdim v trabante. ledva som sa prihlasil na toto forum. mam taky pocit, ze ked zavolam do t-comu, tak mi daju ich obvyklu odpoved: do 3 dni... este jedna zvlastnost: mam 1 pc a 1 notebook, odvtedy co sa spomalil internet (na obidvoch), tak mi na notebooku dokonca uplne prestane ist, vzdy ked vypnem pc - takze mi ide net na notebooku, len ak mam zaroven zapnuty aj pc

dakujem za rady

PS: restartoval som vsetky modemy, aj prenastavoval hodnoty, nepomohlo...
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomaly internet

Príspevok od používateľa caesar1987 »

najskor FUP :(
mudrnudl
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mudrnudl »

neviem kolko to je, ale fup byvaju pre normalnych uzivatelov nedosiahnutelne...
za minuly mesiac som stiahol mozno 6 filmov a 6 serialov - to je urcite do 8GB...
mal som aj ine paky, jeden mesiac som tahal vsetky serie dva a pol chlapa a nic...
a co sa s tym da robit, keby nahodou...
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

a co brat? a co sused? nemate nezabezpecenu wifi?
ja si myslim ze 8GB nie je ziadny problem.
dalej mozes skusit kontaktovat tcom aby sa pozreli ze co sa deje..
Napísať odpoveď