Ahojte,
mam HP Mini 5103 (Atom N550 1.5GHz, 2G DDR3) a chcem sa poradit, mam tam dat 32bit alebo 64bit windows 7?
Prosim, nepiste nic ine typu linux a podobne, len medzi tymito dvomi variantami sa rozhodujem.
Napiste prosim, aj preco mi takto radite.
Dakujem!
32bit alebo 64bit na HP mini
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: 32bit alebo 64bit na HP mini
preco vobec rozmyslas nad 64?
4GB ram tam nemáš. 64ka žerie viac HW
Preto lebo sa chce poradiť o tom čo je tam lepšie.. Ale buker keby si sa opýtal strýčka googla tak ten by Ti vyhodil túto stránkuArkanoviTigrovi napísal:preco vobec rozmyslas nad 64?
tam by si sa dočítal že na mini notebook je Ti 64-bitový operačný systém v podstate zbytočný pokiaľ nie si napojený na externý server cez ktorý si spúšťaš aplikácie (osobne s týmto spôsobom nemám skúsenosti ale kamarát tak má 10" Fujitsu takto napojené a fachčí mu na tom aj AutoCAD 2010, a popísal som to laicky a tak ako som to ja z jeho interpretácie pochopil)..
dakujem pekne, ale napr. 64bitove aplikacie nepojdu rychlejsie?
lebo mam tu vetu "V zásade je 64 bitová technológia jasným favoritom, ktorý sa v budúcnosti bude presadzovať čoraz viac. "
lebo mam tu vetu "V zásade je 64 bitová technológia jasným favoritom, ktorý sa v budúcnosti bude presadzovať čoraz viac. "
Nie lebo 64-bitovú verziu využiješ v podstate iba vtedy keď máš viac ako 3Gb ram..buker napísal:dakujem pekne, ale napr. 64bitove aplikacie nepojdu rychlejsie?