Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Co by ste privitali nove na fore
No ale realita je taka, ze pravidla nepoznaju vsetci a prave v tom whiteliste to potom skor uskodi predajcovi. Je jasne, ze ked zmazem vtip, tak je takato sprava zbytocna, ale toto by bolo uzitocne hlavne pre tych, ktori si zasluzia byt vo whiteliste.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale nie, nech sa to pekne zavedie na celom fóre...napr. niekto chce poradiť, ale neprečíta si pravidlá a obrázok nedá do prílohy. Ja ho nahlásim a napíšem "obrázky patria do prílohy". Autorovi nahláseného príspevku príde SS, kde bude informovaný o tom, že s jeho príspevkom pravdepodobne nieje niečo v poriadku a z popisu môjho hlásenia hneď vie, že čo...takže nielen v bazáre by takéto niečo bolo užitočné...takisto je to aj s linkami v code...
To je dobry napad z tymi SS,...

No ved jasne, ze by to bolo vsade, ale ako najlepsi dovod vidim prave ten whitelist. Ked niekomu zmazem link na obrazok, tak si to neskor vsimne tak ci tak, len je to vacsinou s oneskorenim.
keď zmažeš link s obrázkom tak ten post je v 90% prípadoch už úplne bezpredmetný 
-
audiotrack
VIP
neviem čo riešite. Každý si má prečítať pravidlá (resp. prečítal, lebo s nimi pri registrácii súhlasil, takže nevedomosť neospravedlňuje) a má ich dodržiavať. Ak niekto spraví chybu, nie je našou povinnosťou im hovoriť kde spravili akú chybu. Rovnako tak nemienim prerábať reporty aby im posielalo súkromnú správu. Ak to niekomu vadí, nech si prečíta znova pravidlá a som si istý že nabudúce sa to opakovať nebude a nikto ich príspevky nebude reportovať
tiež si uvedomte, že veľa reportov je neopodstatnených. Niekto niečo reportne ako spam a mod report iba zavrie lebo uzná že to je ešte v norme. Takýchto prípadov je veľa, a keby to každému pošle správu, tak by v tom bol riadny bordel
tiež si uvedomte, že veľa reportov je neopodstatnených. Niekto niečo reportne ako spam a mod report iba zavrie lebo uzná že to je ešte v norme. Takýchto prípadov je veľa, a keby to každému pošle správu, tak by v tom bol riadny bordel
-
Grim
Darca
...a o to ide audio...ja nahlásim nejaký príspevok vo whiteliste lebo nespĺňa pravidlá, moderátor to otvorí, zívne a zatvorí to...príspevok tam nechá a potom sa mi ľudia sťažujú, že prečo nieje zaradený do WL, keď tam má takú referenciu (ktorú moderátor nevymazal, aj keď mal)...ja sa k starým referenciám nevraciam, ak som ju nahlásil, považujem ju za vymazanú...
Audiotrack dajme si ruku na srdce kto povinne cita pravidla... mozno 2 z 10.. Ak by mu prisla SS ze v tom a v tom prispevku urobil chybu (ak by sa zmenili pravidla ze ak urobi 2x opakovanu chybu,ktora bola upozornena SS by mal trest )tak nabuduce ju uz nespravi... tym sa znizi moderatorske mazanie a nebudes mat pokazenu naladu ak po 10tich budes musiet upravovat prispevky a upozornovat ich v edite ktory si precita az ked tu temu navstivy este raz...
-
Grim
Darca
...dobrý nápad s tým upozornením...v každej SS by bolo napísané, že ak sa to bude opakovať, dostane nejaký trest...myslím, že na druhý krát by si užívateľ kur*a rozmyslel, či si tie pravidlá radšej prečíta alebo bude riskovať basu...výhoda pre teba, lebo sa zníži počet prehreškov proti pravidlám, výhoda pre autora príspevku (ak napríklad potrebuje poradiť a pridá screen, ktorý mu je následne z pochopiteľných dôvodov zmazaný, zníži sa doba čakania na pridanie screenu korektným spôsobom autorom a tým pádom sa skráti doba čakania na radu od užívateľov), tým pádom aj výhoda pre tých, ktorí by tomu užívateľovi chceli poradiť, ale bez screenu nemôžu, výhoda pre užívateľov, ktorí nahlasujú príspevky, lebo sa zníži počet príspevkov, ktoré bude treba z rôznych dôvodov nahlásiť...ako vidíš, výhoda pre celé fórum...okrem teba, samozrejme...my to kódiť nebudeme...
-
Janio
Zablokovaný
Mňa napadla teraz taká vec, že keby hore v menu pribudlá nová možnosť "novinky" tam by mohli moderátori pridávať nejaké newsky, či už ohľadom Hojka, alebo celosvetovo. Napríklad ako je teraz tá súťaž vo fotografovani, síce je na vrchu, ale malo viditeľná. Preto by sa tam napísala novinka a bol by o tom každý informovaní.
Viem, že je to práca na vyše... ale skúste nad tým pouvažovať 
-
Grim
Darca
Janio - podľa mňa zbytočnosť, na to tu máme tému INFO...a druhá vec, môžeš mi ukázať, kde hore je odkaz na tú súťaž vo fotografovaní?...ja to tam nevidím...
-
Janio
Zablokovaný
Grim hmm nemyslel som tak, že tam je hore nejaký odkaz, ale v sekcií "voľná diskúsia" je hneď prvá téma to fotografovanie, pretože je označená ako dôležitá
A to info je pravda, ale tak nie je tam toho veľa napísane a ani aktuálne to veľmi nie je, dalo by sa tam ďaleko viac toho popísať
A to info je pravda, ale tak nie je tam toho veľa napísane a ani aktuálne to veľmi nie je, dalo by sa tam ďaleko viac toho popísať
-
audiotrack
VIP
ale nechápeš že to nie je náš problém? Čítajú ich 2 z 10? No a čo? Tak 8 dostane basu za porušenie pravidiel. A teraz si daj ruku na srdce ty. Prečíta si ich niekto skôr keď mu príde ss že ho niekto reportol, alebo keď dostane trest napríklad basu jeden deň?Acer01 napísal:Audiotrack dajme si ruku na srdce kto povinne cita pravidla... mozno 2 z 10.. Ak by mu prisla SS ze v tom a v tom prispevku urobil chybu (ak by sa zmenili pravidla ze ak urobi 2x opakovanu chybu,ktora bola upozornena SS by mal trest )tak nabuduce ju uz nespravi... tym sa znizi moderatorske mazanie a nebudes mat pokazenu naladu ak po 10tich budes musiet upravovat prispevky a upozornovat ich v edite ktory si precita az ked tu temu navstivy este raz...
novinky sa píšu na facebooku, aby bola možnosť si tie posty zrušiť kto o ne nemá záujem. Dôležité info sa píšu zase v infoJanio napísal:Grim hmm nemyslel som tak, že tam je hore nejaký odkaz, ale v sekcií "voľná diskúsia" je hneď prvá téma to fotografovanie, pretože je označená ako dôležitá
Audiotrack no ludia su vselijaky a vselijako budu reagovat na basu
skor si myslim aj ked dostane basu tak si pravidla neprecita a zbytocne zaspamuje preco dostal,za co dostal,preco to tak je,kto mu dal basu atd ty sa skor drzis pravidiel musi sa nimi kazdy drzat a kto nebude tak bude postrestany..
Napr ja som stale daval linky do code, nato mi niekto napisal do minus karmy ze uz je nove pravidlo ( linky do code sa nedavaju ) a pritom som nikde nevidel ze od 24.11. sa pozmenili pravidla,.. (prikladne) Zlozla info by mala byt datumovana.. ked tam niekto uvidi novy datum tak sa tam pozrie co sa zmenilo atd
Pritom urcite nebudem kazdy druhy den pozerat na pravidla ci sa nejake pozmenilo alebo nie,.. a to prave by tie SS podla mna vyriesili.. posle sa mu SS urobil si chybu podla takeho pravidla ak sa to zopakuje budes potrestany 1 den basy atd
Napr ja som stale daval linky do code, nato mi niekto napisal do minus karmy ze uz je nove pravidlo ( linky do code sa nedavaju ) a pritom som nikde nevidel ze od 24.11. sa pozmenili pravidla,.. (prikladne) Zlozla info by mala byt datumovana.. ked tam niekto uvidi novy datum tak sa tam pozrie co sa zmenilo atd
Pritom urcite nebudem kazdy druhy den pozerat na pravidla ci sa nejake pozmenilo alebo nie,.. a to prave by tie SS podla mna vyriesili.. posle sa mu SS urobil si chybu podla takeho pravidla ak sa to zopakuje budes potrestany 1 den basy atd
Keď sa aktualizovalo pravidlo 27 o linkoch do code, ty si asi spal http://www.hojko.com/post1473603.html#p1473603Acer01 napísal: a pritom som nikde nevidel ze od 24.11. sa pozmenili pravidla,.. (prikladne) Zlozla info by mala byt datumovana.. ked tam niekto uvidi novy datum tak sa tam pozrie co sa zmenilo atd
Pravidlo 1:Acer01 napísal: Pritom urcite nebudem kazdy druhy den pozerat na pravidla ci sa nejake pozmenilo alebo nie
Každý člen je povinný sledovať a brať na vedomie správy v sekcii !!! INFO !!!.
Áno budeme podporovať hnilobu, lenivosť a porušovanie pravidiel používateľov si prečítať 29 pravidiel a radšej vytvoríme nejakú funkciu auto ss s upozornením.Acer01 napísal: a to prave by tie SS podla mna vyriesili.. posle sa mu SS urobil si chybu podla takeho pravidla ak sa to zopakuje budes potrestany 1 den basy atd
Goten to som pisal preco ak sa nieco aktualizuje tak to nevidno na hlavnej stranke kde je zlozka INFO to je take tazke tam napisat datum ak sa nieco zmeni??? To uz nieje lenivost??? INFO 23.12.2010
To stale ked navstivim hojko tam prve co urobim pojdem do INFO a pozriem na poslednu stranku pravidiel ci tam nieje nahodou nejake pravidlo Aktualizove????
To stale ked navstivim hojko tam prve co urobim pojdem do INFO a pozriem na poslednu stranku pravidiel ci tam nieje nahodou nejake pravidlo Aktualizove????
Ked sa aktualizuju pravidla, tak sa vzdy prida novy prispevok, aby sa tema ozivila: http://www.hojko.com/post1473603.html#p1473603
Cize neviem co konkretne myslis.
Cize neviem co konkretne myslis.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ale toto aktualizujte, lebo mňa to kúsok na začiatku zmietlo
http://www.hojko.com/faq-karma-na-fore-t74677.html
http://www.hojko.com/faq-karma-na-fore-t74677.html
GothaR Mam na mysli toto,... jednoduchy datum ktory da vsetkym najavo ze sa nieco pozmenilo,zmenilo,vynovilo....
Vy sa len ohanate pravidlami ze kazdy je povinny sledovat co sa deje v infe,ale nic nerobite preto aby abo to bolo ulahcene
Vy sa len ohanate pravidlami ze kazdy je povinny sledovat co sa deje v infe,ale nic nerobite preto aby abo to bolo ulahcene
-
Corn Flake
Guru wannabe
Veď si tam otvor všetky témy a potom to budeš mať takto.
Keď niečo pribudne, tak názov bude zase zelený.
Keď niečo pribudne, tak názov bude zase zelený.