Ako odstupit od zmluvy s vratenim penazi
Ako odstupit od zmluvy s vratenim penazi
Cavte mam taky problem....dal som si skladat pc a uz pol roka je s nim problem a neviem ako odstupit od zmluvy a abi mi vratili peniaze PLs!...

-
lekoklatik
VIP
Re: Ako dstupit od zmluvy ? a vratenie penazy...pls!
Prečítaj si ten papier ktorý si podpisoval keď si si nechal skladať PC.
Ten papier ktorý si podpisoval sa volá zmluva a sú v ňom podmienky, etc... Nájdeš tam aj odpoveď na tvoj problém.
Ten papier ktorý si podpisoval sa volá zmluva a sú v ňom podmienky, etc... Nájdeš tam aj odpoveď na tvoj problém.
a co konkretne je ten problem?ze ti blbne ci ti ho pol roka skladaju?
Ak máš na mysli kúpno-predajnú zmluvu, tak to bude asi menší problém. Predajca nieje povinný prijať tvoje odstúpenie od zmluvy, a vôbec nieje povinný vrátiť ti peniaze za tovar. Jedine, že by bol výrobok opakovane v reklamácii (3x s tou istou chybou alebo 4x s rôznou - vtedy máš nárok na vrátenie peňazí) Musíš sa s nimi dohodnúť normálnou cestou, pretože vyhrážky súdnou cestou ani obchodnou inšpekciou (ak by náhodou
) ti nepomôžu.
Povedz s čím máš problém? PC je zhluk roznych komponentov a výrobcov.
Stlae je rovkaa chyba s grafikou....ale ja ju riesit neviem a ani oni
cize uz je to na 2 krat v oprave a tento krat uz odstupim a tym padom vratia penazy a este diki za x4 chyb roznych
som nevedel...
3 krat ta ista chyba a potom moznost odstupit od zmluvy
Bol som tam a vraveli zek ed mi vratia grafiku A kedm i ot spraiv este raz tak ju vimenia za novu?..a potom to bude 3 krat?..tka potm co je to za zakon...3 krat tai sta chyba a viemia grafiku aj ked chcme odstupit od zmluvy?..A ze ked ja na novej zoberu cle PC NECHAPEM! je ot suhlade zo zakonom ? 
Re: Ako odstupit od zmluvy s vratenim penazi
Napíš to ešte raz a teraz prezmenu ako človek.
Ak sa trikrát prejavila tá istá chyba, máš právo na odstúpenie od zmluvy a vrátenie peňazí.
Ak sa trikrát prejavila tá istá chyba, máš právo na odstúpenie od zmluvy a vrátenie peňazí.