gélovanie, presnejšie gelovanie zo zadu...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Vločka
Novice
Novice

gélovanie, presnejšie gelovanie zo zadu...

Príspevok od používateľa Vločka »

Ahoj, tak tušim že tu je už téma o gélovaní ale potrebujem poradiť ako nagelovať vlasy zo zadu presnejšie v "strede hlavy" nagelovať, navoskovať pekny učes z predu neni problém ale ten zad ma moc trápi. Robi sa mi tam také "hniezdo"... neviem ako to inak nazvať :sly:
Tak dúfam že si to tu všimne nejaký skúsený hairstyle-ista, čakám na skore odpovede.. Ď.

inak gély ktore mám prave v poruke..
:plus: Loreal, Studio Out of Bed (asi najviac použivaný)
:plus: taft, TITAN look extreme
:plus: taft, Stand Up LOOK mega strong 5/5
:plus: NIVEA,creme gel 3/5
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: gélovanie, presnejšie gelovanie zo zadu...

Príspevok od používateľa ephramko »

sa odfot :mrgreen:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

si sprav hniezdo aj z ostatku hlavy a mas po probleme...
Vločka
Novice
Novice

Och ja som sa nechcel zasmiať :D ale chcel som nejakú rozumnu radu..
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

nahodou sa teraz take ucesy nosia, co na prvy pohlad vyzera, ze clovek o seba nedba a ma vybuch na hlave, ale pritom stravil 15minut v kupelni a geloval si vlasy

podla mna je teraz "in" mat vlasy tak prirodzene upravene a nagelovane, proste ze sa o to staras a das si na tom zalezat, ale nie je to velmi strojene a posobi to prirodzene...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Máš len dve možnosti - negéluj sa (ako ja - odporúčam), alebo sa vystrihaj do hola, resp. na krátko. :D
Vločka
Novice
Novice

hughito- musí existovať aj iná možnosť.. taký ludia ktory sa geluju každe ráno musia mať nejake skusenosti...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ja sa gelujem takmer kazde rano uz zopar rokov...ci sa mi z vlasov podari vyformovat ziaduci tvar zalezi ale od dost vela faktorov...od strihu vlasov, od typu gelu, od kvality a druhu vlasov, od toho kedy naposledy si ich umyval...atd...treba to mat proste natrenovane...ked upravu vlasov vzadu na hlave odhadnut na slepo nevies..tak pouzi techniku 2 zrkadiel :D

ked mas rovne, tvrde, huste vlasy = vzpurne...tak si ich skus najprv namocit a pockat chvilku pokial sa voda vstrebe do vlasov...potom su menej vzpurne a daju sa lepsie upravit...ale s tou vodou a gelom to neprehanaj...nech nevyzeras ako nejaky taliansky gigolo, cize ten ulizany mastny look :D
a tiez cim su vlasy mastnejsie, tym sa horsie upravuju...
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

sranda téma, ale prečo nie :lol:

Kolega to vyššie celkom vystihol. Mne sa za tie roky osvedčilo umyť si vlasy kvalitným šampónom, vysušiť a až potom gelovať silným gélom v čo najmenšom množstve 8)

BTW tiež s tým ráno bojujem a stáva sa že každý deň mám iný účes proste jak sa podarí tak to j*bnem na stranu :aasmile27:
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Vločka : zalezi ako to chces mat vzadu upravene :) a potom nato zavisi ci aj strih mas taky:)
a to ze mas hniezdo vzadu to moze znamenat ze pouzivas prilis vela gelu co neni dobre:) a nestaras sa o svoje vlasy:)
mozno mas take vlasy ktore su prirodzene tym ze odpadavaju xD pri uzivani gelu/laku
Gel odporucam len pri lahko tvarovanych ucesoch :) to su ucesy ktore spravis za 2 minuty a mas:) (strasne male mnozstvo)
pri zlozitejsich ucesoch doporucujem vosk :) + lak na vlasy:)
n070r
Novice
Novice

Príspevok od používateľa n070r »

nemyslím si :-D ja sa gelujem každé každučké ráno od 13 rokov (teraz17) a vyskúšal som už asi všetko :-D proste predtým som používal lak mám dlhšie vlasy asi 5-6 cm a gelujem ich dohora ale z lakom vyzerali trochu neprirodzene kúpil som si gel taft max power a ten len dám na ruku ako hrášok tak približne a hned nanesiam a proste riadne to cítiť , že to ide hned hore a drží to super celý deň takže ten odporučam a nestojí ani moc do 5€ je taký oranžový..a teraz už sa nelakujem adrží to celý deň...ja si napr nechám nagelované vlasy cez noc a ráno si ich umyjem šamponom a vodou a oni sú potom také..tvrdšie a dajú sa lepšie tvarovať to fakt odporúčam :-D ja mám radšej suchý efekt ako nejaký mokrý..(potom som ako sedlák z dediny) :-D a ten vrch si vieš ako robím? normálne ako keby si sa mal vykvákať tak trobíš s vlasmi a potom si to upravíš do tvaru proste na ruky dáš gel vykvákaš sa a už le n upravíš a máš ;-)
SEID
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SEID »

sry za ot, ale vyznie mi dost zrandovne ten kvakaci sposob na upravu vlasov :DD
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

ti máme spraviť tut.? :D
Ja používam lak na vlasy, na začiatku si ich navlhčím celé a potom idem od začiatku až po koniec hlavy.. Skús sa s tým stredom hrať, nejako si to vytiahni dohora a rychlo zalakuj.. Ja používam dve zrkadlá aby som sa nato mohol pozreť z roznych uhlov :) .
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

len taký postreh, tie TAFTy čo tam máš - titan look a stand up by som dozadu nedával, vlastne ja som ich prestal používať, pretože keď som si prešiel po vlasoch, alebo som sa niekde oprel hlavou, tak sa mi hneď robili biele "artefakty" vo vlasoch z toho gélu. Teraz používam TAFT MAXX POWER - ten oranžový a všetko je v pohode, drží perfektne a "nepráši" sa z neho :) len toľko
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

U mna to funguje takto: umyjem si vlasy, fenom si ich vyfukam (zdola hore), a potom normalne rukou nanasam a tvarujem, hned nato pouzijem lak... vlasy vzadu drzia a nemam tam ziadne hniezdo. Pouzivam Nivea Freeze 8/5
Napísať odpoveď