Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Co znamena na bet at home podanie zapasu Under/Over
Under XY - padne menej ako XY gólovdzuri napísal:Co znamena na bet at home podanie zapasu Under/Over
Over XY - viac
A dvojita sanca a handicap mozes vysvetlit???
Dvojitá šancadzuri napísal:A dvojita sanca a handicap mozes vysvetlit???
Výnimočná šanca, ktorá kombinuje stávku na 1.polčas a na zápas v jednej stávkovej príležitosti !
Stávka obsahuje tri tipy : 1 – 1, 0 – 0, 2 – 2. Jednotlivé položky znamenajú:
* 1 – 1 výhra domácich v prvom polčase alebo zápase
* 0 – 0 remíza v prvom polčase alebo v zápase
* 2 – 2 výhra hosťujúceho tímu v prvom polčase alebo v zápase
Ak napríklad vsadíte variantu 1 – 1 a 1.polčas skončí výhrou domácich, už sa konečný výsledok báť nemusíte. Vy ste už vyhrali. Ak 1.polčas skončí inak než výhrou domácich, stále nie je nič stratené ! V prípade, že zápas skončí výhrou domáceho tímu – vyhrávate!
Handicap
Názorný príklad. Zápas Chelsea - Arsenal, bude tam handicap 0:1. To znamená, že akoby sa zápas začal za stavu 0:1 a teda tam môžeš natipovať, ako zápas dopadne s týmto začiatočným skóre.
Handicap
kedze mam Boston Bruins - Atlanta Thrashers (0:2) tak lepsie je naco dat poston ci atlantu
kedze mam Boston Bruins - Atlanta Thrashers (0:2) tak lepsie je naco dat poston ci atlantu
Podla toho, či očakávaš, že Boston vyhrá o viac ako 2 góly alebo nie...dzuri napísal:Handicap
vyhra
taze keby ze nedam na boston ale atlantu tak atlanta musi vyhrat o 2 goly
Nie, kebyže dáš pri tomto handicape na Atlantu, že vyhrajú, tak Atlante stačí aj prehrať o gól.dzuri napísal:vyhrataze keby ze nedam na boston ale atlantu tak atlanta musi vyhrat o 2 goly
OmgNie, kebyže dáš pri tomto handicape na Atlantu, že vyhrajú, tak Atlante stačí aj prehrať o gól.
dam na atlantu atlanta vyhra tiket vysiel atlanta prehra o gol aj tak vysiel ???
-
javatar
Hardcore addict
proste pripocitas pocet golov na tu stranu na ktoru je hendikep pisany a beries to ako finalne skore...
priklad:
mas handicap 0:2
zapas skonci 0:0 ale tato stavka pripocita 2 goly druhemu muzstvu
keby skoncil 0:1 tak sa berie ako keby 0:3
tvoj pripad:
ak stavis v tomto handicape na boston a skonci to 2:0 tak si prehral lebo sa pripocitaju 2 goly atlante takze je to 2:2 co je remiza
priklad:
mas handicap 0:2
zapas skonci 0:0 ale tato stavka pripocita 2 goly druhemu muzstvu
keby skoncil 0:1 tak sa berie ako keby 0:3
tvoj pripad:
ak stavis v tomto handicape na boston a skonci to 2:0 tak si prehral lebo sa pripocitaju 2 goly atlante takze je to 2:2 co je remiza
Keď máš 0:2 z pohľadu Bostonu a Boston dá 4 góly a Atlanta 1, tak kto vyhral? Boston. A vyhral o dva?
Handicap sa pripočíta ku konečnému výsledku. Napr. zápas skončí 5:3 výhrou pre Boston, ale ty máš hcp 0:2 na Boston to značí, že výsledok je 5:5= prehra.
Ach, pozri, napíšem ti to úplne najjednoduchšie, ako viem.dzuri napísal:
Omgteras nechapem dam na boston boston vyhra o 2 goly tiket vysiel
dam na atlantu atlanta vyhra tiket vysiel atlanta prehra o gol aj tak vysiel ???
Boston - Atlanta (handicap 0:2) -> takže toto znamená, akoby zápas začal za stavu 0:2 pre hostí.
Ak ty dáš pri tomto handicape výhru domácich, tak Boston bude musieť vyhrať o 3 góly prinajmenšom. (napríklad Boston vyhrá 6:1, tak konečne skóre s handicapom bude 6:3)
Ak dáš, že to pri tomto handicape skončí remízou, tak Boston musí vyhrať presne o 2 góly. (Boston by vyhral 4:2, konečné skóre s handicapom 4:4)
Ak zvolíš výhru Atlanty s daným handicapom, tak Atlante stačí v skutočnosti hocijaká výhra, remíza alebo aj prehra o 1 gól (napríklad zápas skončí 0:3, s handicapom 0:5, ak však vyhrá Boston napr. 2:1, tak s handicapom prehrá 2:3)
Chápeš?
Us chapem dakujem moc 
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2010, 22:23)
no dal som na boston handicap za 5 eur
uvidime co to da
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2010, 22:23)
no dal som na boston handicap za 5 eur
Dnes to vidím na San Antonio a Milwaukee 
Nejaka rada na Nedelu?? zisli by sa nejake ojrase...
asi skusim tieto
Ottawa - Pittsburgh 2
Vancouver - Edmonton - 1
// no toho sa aj ja bojim, este som rozmyslal nad LA vs Anaheim, zatial som sa ale viac priklonil k VAN vs EDM, uvidim no...Vcera v noci som veril Tucniakom, triasol som sa pri zapase nakoniec mi to uslo
asi skusim tieto
Ottawa - Pittsburgh 2
Vancouver - Edmonton - 1
// no toho sa aj ja bojim, este som rozmyslal nad LA vs Anaheim, zatial som sa ale viac priklonil k VAN vs EDM, uvidim no...Vcera v noci som veril Tucniakom, triasol som sa pri zapase nakoniec mi to uslo
Pilifo: S Orlandom dosť ťažký zápas, nakoniec to nezvládli moc.
Y2J: To je celkom hrateľné len ja sa tam stále nejako vojím Edmontonu. On vie zaskočiť vtedy keď to netreba.
Včera mi padol ďalší výherný. Hral som Miami Heat, FC Barcelonu (Euroliga) a San José Sharks.
Y2J: To je celkom hrateľné len ja sa tam stále nejako vojím Edmontonu. On vie zaskočiť vtedy keď to netreba.
Včera mi padol ďalší výherný. Hral som Miami Heat, FC Barcelonu (Euroliga) a San José Sharks.
Iraklis-Kerkyra 
Nejaké tipy na KHL dnes?