Company of Heroes

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Paci sa vam tato hra??

Ano!Velmi.
76
84%
Nie vobec ma to nezaujalo!!
15
16%

Celkom hlasov: 91

chipp12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

v1 je lepsia skor na take veci ako ked nepriatel blobuje (spam airbones,rangers ) a treba s niecim nu nabehnut do Base a ked ho odrazis jeho utok on sa stiahne do base a vtedy to tam hodit a on je viac menej bez mocny :) a vacsina lam ked im rozbijes ich blob odide z hry :)
ked do obrany potrebujes nicit postupujuce jednotky je lepsia defenzivna baraz za 200 municie co mas v def. doktrine :)

//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 17:32)
:) chcel by som sa spýtať ci sa nachadza na fore niekto kto hrava tuto hru po nete este? :)

//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 18:30)
No co hrava tu niekto este CoH... teraz visiel Easter front mod co je celkom pecka.. proste rusi su rusi.. :D
Easternfront.org ma to +-620mb + jeden patch:)
Danielson
Darca
Darca

Re: Company of Heroes

Príspevok od používateľa Danielson »

Ja som ju začal hrávať pred pár dňami... No som ešte úplný začiatočník :cry:

Ale je to pecka :D

BTW: Účet mám DanielsonSVK
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

mam taky problem ten bl** relic mi vkuse hadze chyby.. hram si hram a zraze búúm a som vo windovs... a uz len odoslat/ neodoslat ... nevieto v com moze byt chyba ???
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

cav chcem sa spytat ako funguje Tales of valor ked je na GFWL pretoze oposing a povodny COH mam na steame kupene a uvazujem o krabicovke a neviem ci sa musim prihlasovat cez GFWL alebo len na relic konto
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Chcel by som sa spítať čo všetko pridáva datadisk Tales of Valor do multiplayeru a či sa oplatí kúpiť.
Danielson
Darca
Darca

Do multiplayeru len dáva možnosť nahradenia istých jednotiek inými. Zdá sa mi, že je to v sekcii rewards - napr. u amíkov nahradí pôvodného lovca tankov M10 Wolverine M18 Hellcat-om, alebo M8 nahradí vozidlo T17. Väčšinou sa jedná o trochu lepšie alternatívy, ale závisí na štýle hry, ktorý zvolíš. Napr. T17 má rýchlejšiu kadenciu ako M8 (strieľa po sériách) a zo svojich skúseností z hrania viem povedať, že je proti pechote podstatne viac účinnejší než M8 a tak isto to platí, že Hellcat mal u mňa lepšie výsledky než M10.

Nejaké to videjko http://www.youtube.com/watch?v=-njagnzcY1w
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Inak okrem 3 modov ktore sa nehraju nič dôležité?
Danielson
Darca
Darca

Prepáč, na to som pozabudol :D

Áno, sú tam aj Operácie, ktoré sú zaujímavé, ale dosť ťažko hratelné s náhodnými hráčmi. Stonewall chce dosť silný teamwork a rozdelenie si úloh. Operation Assault je niečo ako boj s hrdinskými pešími jednotkami a Operation Panzerkrieg je boj s hrdinskými tankami. Panzerkrieg aspoň mňa najviac zaujal a bavil. Stonewall som raz narazil na partiu slovákov, ktorí to mastievali a tak som ich len počúval a robil čo mi kázali :) (Tzn. za všetko kupoval protitankové delá :) )
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Pítal som sa preto lebo je pekna akcia na COH tak či sa kamarátovy oplatí kúpiť aj tales alebo stačí opp. a základ. ale asi stačí iba to.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

pripadne ak mu ide predovsetkym o MP tak si staci stiahnut company of heroes online obsahuje kampan z 1 dielu a vylepseny MP a je to zadarmo. takze sa ho spYtaj na to :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

NN radšej klasicke, už sme taká menšia skupina ktorá ma COH, budeme hrať všetci spolu :) mňa skôr len zaujímalo či sa to oplatí, ale vidím podľa videi a čo ste tu postli že sa to až tak neoplatí.
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mARILYN mANSON napísal:NN radšej klasicke, už sme taká menšia skupina ktorá ma COH, budeme hrať všetci spolu :) mňa skôr len zaujímalo či sa to oplatí, ale vidím podľa videi a čo ste tu postli že sa to až tak neoplatí.
oplati co nie tazko povedat ale urcite ti niektore vozidla pomozu a hlave mas tam operacie ked ta uz nebaví klasik

ps keby som sa mal pozerat na videa z tejto hry nikdy si ju nekupim :-D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

JJ väčšina videi je dosť nekvalitná, ale tá amtosféra...
BTW Ako si to myslel s týmy vozidlami ja som si nejaký obrovký rozdiel nevšimol, mimo vzhľadu. Možno práve pre to že nemám nahratých toľko hodín.
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

obrovsky az tak nie ale tak moja srdcovka M8 Greyhound Armored Car ktorý sa zmeni na o dost lepsie na pechotu t17 a hlave ak hravas za brithov tak kangaroo je neskutočne ničivá sila :)
Prílohy
coh.png
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

tak T17 je rozhodne niciva zbran o tom nikto nepochybuje :) ale vseobecne ToV dal navrch hlavne britom Kangaroo je fakt epic fail :D ked s tym sa naucis hrat si nezastavitelny... ale zase dobry wehr alebo PE hrac uz to vie odrazit ...
Avsak mojim oblubencom z ToV je Geshutzwagen :D 3 vet a potlaca naficanu americku pechoty a Kangaroo a ine spojenecke tanky lupe jedna radost :) fakt Puma + Geshutzwagen kto sa nauci hrat je dost ze neporazitelny :) samozrejme k tomu sa hrava jedine Blytz :D
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

chalani ja som hraval tuto hru v mode CoH online,, neviem ci to este ide , ale nasiel som toto http://www.companyofheroes.com/forums/c ... ost-160849 a myslim si osobne ze tam budu pridane nove mapy a jednotky ale niesom si isty kedze moja anglina nieje prave naj
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Prosím vás kde stiahnem tu hru Company of heroes Online ? Nemôžem nejako nájsť na ich stránke download :(
Danielson
Darca
Darca

Aký máte názor s odstupom času na CoH Online? Ja, ako aj asi každý z mojich známychčo hrajú CoH pôvodný ostali naďalej pri pôvodnom, pretože CoH O (samozrejme) musí byť z niečoho zaplatené a tak hráči, čo do toho permanentne pumpujú peniaze sú zvýhodnení. Preto klasický fair-play ostáva hlavne v pôvodnej hre, ktorú ešte naďalej hrávam.

rufus59: Dianie okolo CoH Online nesledujem, ale otvoril som google a dopátral som sa k tejto informácii "Company of Heroes Online oficiálně končí koncem března! Ne jen beta, ale celý projekt je ukončen s tím, že poté vyjde patch pro původní CoH. Co bude jeho obsahem zatím přesně nevíme." (zdroj http://coh.cz/)

/// edit: áno, potvrdzujú to aj zahraničné stránky http://www.pcgamer.com/2011/02/02/compa ... sing-down/
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

sak to uz skoncilo davno,, skoda bol to fajn projekt a hraval som dost casto :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Neviete mi niekto poradit, ktory patch je na hranie cez hamachi? Jedna sa o opposing fronts.
Napísať odpoveď