Inak, kto ste z Prahy a zaujíma vás história, antifa poriada sympatickú akciu (prednáška, premietanie), hneď by som išiel (len tá nekonečná cesta..) - odkaz.
Antifa
Re: ANTIFA
xmatkoo: Niektorí na tom pracujú.
Inak, kto ste z Prahy a zaujíma vás história, antifa poriada sympatickú akciu (prednáška, premietanie), hneď by som išiel (len tá nekonečná cesta..) - odkaz.
Aj fašisti a náckovia a aj antifa sú len banda vypatlaných čurákov s nevyvinutými mozgami.
A kto spája skinheads s nacizmom je retardované decko.
Jo a ešte podobným hnutím s pošahanými pohnútkami a s nevyvinutými pohlavnými orgánmi sú hooligans (a isto by sa ich našlo viac).
A kto spája skinheads s nacizmom je retardované decko.
Jo a ešte podobným hnutím s pošahanými pohnútkami a s nevyvinutými pohlavnými orgánmi sú hooligans (a isto by sa ich našlo viac).
Len neviem, či skôr nemáš ten nevyvinutý orgán ty.
-
millhauZ
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
jasne lebo seci hooligans su len zakomplexovani trtovia.. netrep
Á azda sa tu našli indivíduá ktorých ideológiou je nemať žiadnu ideológiu a robiť bordeľ (a chodiť na futbalové zápasy len za účelom zmlátiť druhých podobne postihnutých, alebo nedajbože nevinných okolostojacich/sediacich? A ešte sa aj cítia byť dotknuté? Či ktorí ste vy? Idiotskí náckovia?
-
millhauZ
Light Expert
Moc ta to sere, ked si chce niekto rozbit drzky? Aj tak sa to vacsinou riesi uz vsetko mimo stadiona ..
Väčšinou? Kým sa to rieši na štadiónoch, tak áno, serie ma to. Lebo držky sa nerozbíjajú len tým, ktorí to chcú, ale aj tým ktorí prišli na futbal pozrieť si zápas. Potom aby sa tam ľudia báli chodiť s deťmi... A vôbec, keď sa vie, že prídu hooligans, tak to radšej ani nevychádzať do mesta.
A keď ešte zakročí polícia, zrazu sú všetci nevinní, nikto nič nerobil, len polícia ich bezdôvodne zrazila na zem a zmlátila obuškami.
Toto mi príde asi tak normálne ako sympatizovať s človekom čo mal v pláne vyvraždiť slovanov.
A keď ešte zakročí polícia, zrazu sú všetci nevinní, nikto nič nerobil, len polícia ich bezdôvodne zrazila na zem a zmlátila obuškami.
Toto mi príde asi tak normálne ako sympatizovať s človekom čo mal v pláne vyvraždiť slovanov.
mňa zas serie fakt, že ten zásah policajtov cvakám JA zo svojich daní.TomKocuR napísal:A keď ešte zakročí polícia, zrazu sú všetci nevinní, nikto nič nerobil, len polícia ich bezdôvodne zrazila na zem a zmlátila obuškami.
-
millhauZ
Light Expert
Mylis si pojmi z dojmami.. vsetkych hadzes do jedneho vreca, aj ultrasakov aj chulosov. A tieto otrepane frazy, ze deti s rodicmi sa boja chodit na futbal tak to je taka hlupost, ze az. Ultras maju vyhradeny sektor, cize v klude mozu byt rodicia s detmi napr. na hl. tribune.. Pozri ako je to v anglicku.. Kamerovy system, kt. je namontovany mimochodom uz aj u nas a robi sa tam bordel? Nie.. Za to, ze na slovensky futbal nikto nechodi moze akurat tak vedenie a "chuligani" su akoby taka zasterka aby sa mali kym ohanat..
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2010, 20:57)
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2010, 20:57)
To mas pravdu, ale je to uplne jedno, lebo vacsina veci ide z nasich dani... Urcite by som bol radsej, keby moje dane sli policii ako napr. rómom na soc. davky..silmarill napísal:
mňa zas serie fakt, že ten zásah policajtov cvakám JA zo svojich daní.
millhauZ nie, nie sú to len otrepané frázy. Neide totiž len o to čo sa zomelie počas zápasu, ale aj to pred ním/po ňom.
silmarill: to čo ide na políciu je len zanedbateľná čiastka z toho čo ide na degešov. A polícia aspoň raz za čas spraví aj niečo prospešné, indiáni nie.
A navyše, to majú policajti tých inteligentov nechať rozbiť celé mesto?
silmarill: to čo ide na políciu je len zanedbateľná čiastka z toho čo ide na degešov. A polícia aspoň raz za čas spraví aj niečo prospešné, indiáni nie.
A navyše, to majú policajti tých inteligentov nechať rozbiť celé mesto?
-
millhauZ
Light Expert
To ti neberem, len som reagoval, ze uz sa vacsina riesi mimo stadionov ..TomKocuR napísal:millhauZ nie, nie sú to len otrepané frázy. Neide totiž len o to čo sa zomelie počas zápasu, ale aj to pred ním/po ňom.
Keď sa stretnú 2 skupiny ľudí, ktorí sa chcú pobiť a vyventilovať sa - kľudne. Horšie je, ako ste to tu spomínali, s tým bordelom na štadióne, výjazdmi polície atď.
ale prosimta millhauz, tomu ze hooligans a pod su len zasterka snad ani sam neveris, ved na tych stadionoch co sa deje, je nieco uplne absurdne, co to ma s futbalom ze niekto dojde na stadion s troma nozmi a teleskopom? o com to je ked musia stat na zapase korytnacky aby nezdemolovali cely stadion? a ze su oddelene tribuny? no ja tlieskam tomuto rieseniu, ten stadion plny nadrbanych ultras/hooligans a pod zberby je fakt miesto pre male dieta...pred nedavnom po sebe hadzali mince lebo im fizli pri vstupe vsetko pobrali, obycajna blba minca moze malemu dietatu kludne rozseknut obocie alebo vybit oko, si myslis ze nejaky otec to bude riskovat?
takze to ze na futbal nechodi nikto okrem tych hovad co sa tam chodia len bit je naozaj chyba len a len ich
takze to ze na futbal nechodi nikto okrem tych hovad co sa tam chodia len bit je naozaj chyba len a len ich
-
millhauZ
Light Expert
ved do kotla chodia aj male deti a robi im tam niekto nieco? nikto nic.. samozrejme stat sa moze, ze keby sa nieco strhlo, je tu ta moznost, to pripustam, ale to sa moze stat raz za uhorsky rok, lebo teraz si chuligan dvakrat rozmysli, ci bude robit bordel na stadione ked je kamerovy system a mozes mat aj ninja mikinu alebo neviem co, tie HD kamery ti uvidia az do nosa.. cize v tomto by som problem nevidel. takze ty mi chces povedat, ze taka nizka navstevnost je len koli chuliganom? Prosim ta, tento neatraktivny futbal co sa tu hra, malo penazi v svk futbale, hnusne bufety, zastarale stadiony kt. nikto nerekonstruuje(len mni nepis, ze keby postavili nove tak ich zasa zacnu nicit chuligani) v com myslis, ze to je? Korupcia, toto musi videt aj slepy, cize tieto faktory takisto odradzaju divaka prist sa pozriet na futbal.. Radsej si to kazdy pozre v TV v pohodli svojej obyvacky. tak je to.. a vobec piseme uz OT, toto je forum o antife 
Hm? A co to ma spolocne s antifou? Ja uz som bol tiez prepadnuty, zbity a dokopany, a nezvalujem to na antifasizmus...xmatkoo napísal:trepat od rana do vecera takych magorov...
@lubos ked ta prepadnu piati magori ukradnu ti mobil penazenku hodinky tak ano je to vsetko co k tomu poviem...
Čo to má spoločné s témou a čo je na tom najkrajšie ?qwerty-xyz napísal:nooooo, najkrajsie je ked sa s macetkami sekaju in poland .....
1 Nacionalista vs 30 AFA, sudruhovia a ich legendarna odvaha
Ved ho nebiju, len ho strasia
//K je odomna, a ty vies za co.
//K je odomna, a ty vies za co.