HD prijimac na zdielanie
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
HD prijimac na zdielanie
zdravim chcel by som sa spytat niekoho zbehleho v problematike HD prijimacov s linuxom .. ide o to ze by som chcel zdielat kartu/karty pomocou lokalnej siete/internetu. nejaky prijimac ktory by to zvladal a bol by za rozumnu cenu vyhodou by boli 2 tunery na nezavysle nahravanie a sledovanie a hlavne ake ine druhy (lacnejsie) by sa dali pripojit neskor k tomuto "serveru" momentalne mam show 300 ale casom by som rad presiel na HD a pocet tv v domacnosti sa rozrastol a tym padom by som chcel vyuzit domacu siet na prenos signalu pripadne internet ako dalsiu moznost. dakujem za rady
Re: HD prijmac na zdielanie
lacnejsia varianta by bolo napr.: vu+ duo, drahsia dreambox
novy DM 7020HD bude mat moznost osadenia dalsieho tunera, takze pojde nahravat naozaj vsetko (resp. nebude tu obmedzenie na 1 transponder)
ako klient potom pojde vela prijimacov, aj napr. low end ariva 200, ale istota bude hociaky DM HD. Ked si ti DM zapaci tak nic ine nebudes chciet, je to silne navykovy stroj
novy DM 7020HD bude mat moznost osadenia dalsieho tunera, takze pojde nahravat naozaj vsetko (resp. nebude tu obmedzenie na 1 transponder)
ako klient potom pojde vela prijimacov, aj napr. low end ariva 200, ale istota bude hociaky DM HD. Ked si ti DM zapaci tak nic ine nebudes chciet, je to silne navykovy stroj
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: HD prijimac na zdielanie
pozrel som si recenziu na ten duo+ a ma to iste to drem8000 akurat ze dream bol o polovicu drahsi ako duo. ak som to pochopil spravne tak linuxove prijimace nemaju nejake obmedzenia na "kompatibilitu" co sa tyka zdielanaia akoje to napr. u mojho showboxu kde sa to da zdielat len showbox a max openbox.