GTA 4
Re: GTA 4
Prosim vas viete mi poradit? Dal som si do GTA 4 vlastnu hudbu v hre dam preskenovat sadnem do auta a normalne hudba hra ale po nejakom case uz pocut iba moderatorov sa rozpravat a uz hudba nehra.
Viete co s tym?
Viete co s tym?
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Options/Sound/Indepedence FM Mode prepni z rádia na Sequentialmaco54 napísal:Prosim vas viete mi poradit? Dal som si do GTA 4 vlastnu hudbu v hre dam preskenovat sadnem do auta a normalne hudba hra ale po nejakom case uz pocut iba moderatorov sa rozpravat a uz hudba nehra.
Viete co s tym?
-
Scorpion90
King
nevie niekto poradit miesto na mape odkial mozem pohodlne likvidovat policajtov? V tejto IV su nejaki vylepseni hajzli
V GTA SA som mal take miestecko v San Fierru pri Pay & Spray, kde som sa mohol do sytosti vysantit relativne bez rizika (boli podo mnou, tak som im hadzal molotovi
, a ked isla heliktoptera tak som sa schoval v P&S), ale v IV neviem take miesto najst...
Su nejaki dobri, vzdy ma po case dostanu
V GTA SA som mal take miestecko v San Fierru pri Pay & Spray, kde som sa mohol do sytosti vysantit relativne bez rizika (boli podo mnou, tak som im hadzal molotovi
Su nejaki dobri, vzdy ma po case dostanu
Nazdar... mam mensi problemik... jezisko mi doniesol
:D:DD:D:D ale ne proste kupili sme notebook a co som pozeral na notebookcheck tam by GTa malo frcat v poradku... ale nejakym sposobom to laguje
. Mam notebook od TOSHIBY s procakom i3 tusim 2,2Ghz nejaky harddisk, RAM 4GB, Grafiku mam Nvidia GT 330M... co mam robit je tam daky patch aj ekd som znizil ty grafiku stale tomu kuruje... dakujem dopredu
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2010, 13:07)
:D:DD:D:D ale ne proste kupili sme notebook a co som pozeral na notebookcheck tam by GTa malo frcat v poradku... ale nejakym sposobom to laguje
. Mam notebook od TOSHIBY s procakom i3 tusim 2,2Ghz nejaky harddisk, RAM 4GB, Grafiku mam Nvidia GT 330M... co mam robit je tam daky patch aj ekd som znizil ty grafiku stale tomu kuruje... dakujem dopredu
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2010, 13:07)
Tu su patche http://www.gta.cz/gta4/clanek/downloady-patch
Ja mam podobny notebook ale mam grafiku Ati 5650 gta som neskusal ale metro ide plynule na vysokych nastaveniach 4xaa
Ja mam podobny notebook ale mam grafiku Ati 5650 gta som neskusal ale metro ide plynule na vysokych nastaveniach 4xaa
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zaregistruj sa do Live a stiahni z neho patch. Potom zníž detaily i rozlíšenie.
heh co som nasol
gta 5 uz sa da preobjednat takmer kazdom obchode
http://www.zbozi.cz/items?q=gta%20v&r=t ... QVa-mEyy9J
Počujte mám taký problém, určite to tu už bolo ale neviem to nájsť. Mám originál GTA 4 a chcem si zahrať multiplayer. Regnem sa na Live profil keď zapnem hru a vždy mi tam ukáže sťiahnite si XY a tak to dám sťahovať da ma na plochu upgradne sa mi to a keď zapnem zas hru aj po resete PC tak ma zase nechce prihlásiť na ten účet lebo to nemám stiahnuté pritom mi to sťahovalo. Neviete čo je s tým ?? Predtým som hrával iba singleplayer vďaka tomu s offline profilom.

-
MichalkoOo
Zablokovaný
Toto mi robilo u Kane and Lynch. Sťahuj to dovtedy až prestane.
Stiahol som to už cca 35x a to je neuveriteľné číslo. No nič zajtra to ešte skusím.MichalkoOo napísal:Toto mi robilo u Kane and Lynch. Sťahuj to dovtedy až prestane.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
U Kane and Lynch to trebalo asi 3x. Nainštaluj patch ručne. http://gta.cz/gta4/clanek/downloady-patch a stiahni ručne najnovší Live
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Stiahni 1.0.6.0
sekanie GTA 4
takze moja zostava AMD Athlon 64X2 dual core 4800+
2GB RAmka
ASUS EAH5670 1gb(pred nedavnom som mal geforce 8600gt ale vymenil som ju )
aj ked som ju vymenil stale to GTA 4 seka!!!!!!!!!!!!!
nemam nahodou to GTA patchnut alebo nainštalovat najnovsie drivery na grafiku pls poradte mi aky je najnovši catalyst driver plss
2GB RAmka
ASUS EAH5670 1gb(pred nedavnom som mal geforce 8600gt ale vymenil som ju )
aj ked som ju vymenil stale to GTA 4 seka!!!!!!!!!!!!!
nemam nahodou to GTA patchnut alebo nainštalovat najnovsie drivery na grafiku pls poradte mi aky je najnovši catalyst driver plss
Re: sekanie GTA 4
Ja to vidim na malo ramky a slaby procak
Čo čakáš s takou zostavou? Že ti pôjde GTA na full??
Zabudni, na hry a vôbec na GTA je to slabé.
GTA ma vysoke naroky na HW pc.... ja mam graf geforce 9600GT a detaily hry mam nastavene na min... hra ide plynule bez sekania ale akonahle dam texturu atd na medium tak uz obcasne sekanie je vidiet,.