Sieťový kábel a WiFi Router
Sieťový kábel a WiFi Router
popis mojho problému je jednoduchý: mám nový wifi router a chcem jeden PC pripojiť káblovo...no po naštartovaní routera všetko ide iba keď prepojím PC s routerom káblovo tak v PC mi stále dookola bez prestávky vyskakuje hláša síťový kábel byl odpojen potom akože načítava sieťovú masku a znovu vyhodí že sieťový kábel byl odpojen a to vkuse dookola...
router je dobrý a ten kábel tiež...skúšal som to s tým káblom a routrom na notebooku a všetko šlapalo jak hodinky...je to nejaké softwerová chyba v PC ale nieviem ako nato neviete mi niekto pomocť?
router je dobrý a ten kábel tiež...skúšal som to s tým káblom a routrom na notebooku a všetko šlapalo jak hodinky...je to nejaké softwerová chyba v PC ale nieviem ako nato neviete mi niekto pomocť?
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sieťový kábel a WiFi Router
aktualizuj si ovladace od dosky
Moze byt aj vadny kabel,.. mne to robilo ked som mal tu poistku odlomenu na koncovke....Ja by som skusil druhy kabel,alebo kabel dal do druheho pc,..
kábel to nieje na 100% ton som vyskúšal s iným pc tam to píše...kábel je ok...
a ovládač na sieťovku bol aktualizovaný...mám aktualizovať aj na matičnú?
a ovládač na sieťovku bol aktualizovaný...mám aktualizovať aj na matičnú?
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nemáš manuálne nastavenú IP, masku, GW, DNS?
všetko je nastavené aby sa to nastavovalo automaticky...ale ten roter je nový ešte ani raz nebol zapojený...len som zapojíl internet do roterra a z rotera kábel do PC a toto robí v pc
skús na tom PC v konfigurácii sieťovky nastaviť rýchlosť 10Mb
a to kde presne môžem urobiť? nenašiel som to nikde:)