stiahnutie videa z internetu cez Realplayer.

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
arbogast
Amateur
Amateur

stiahnutie videa z internetu cez Realplayer.

Príspevok od používateľa arbogast »

Nejde mi stiahnuť video z internetu cez RealPlayer. Keď chcem začať sťahovanie, objaví sa mi tam oznam: RecordingManager.exe - Nedá sa nájsť súčasť. Nepodarilo sa spustiť aplikáciu, pretože sa nenašlo MSVCP90.dll.Opätovné nainštalovanie aplikácie môže tento problém vyriešiť. A práve to neviem, odkiaľ a ako mám tú aplikáciu nainštalovať. Poradil by mi niekto? Vďaka!
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: stiahnutie videa z internetu cez Realplayer.

Príspevok od používateľa h.olub »

ono tou aplikaciou mysli RealPlayer, skus ho preinstalovat aj ked to podla mna nepomoze, mozes skusit vlozit dll subor manualne, stiahnues ho tu, z akej stranky chces stiahnut to video ?
arbogast
Amateur
Amateur

Re: stiahnutie videa z internetu cez Realplayer.

Príspevok od používateľa arbogast »

RealPlayer som preinštaloval, ale nepomohlo to, skúsim to ešte teda manuálne. To video chcem stiahnuť zo stránky http://www.bernartwood.cz/text/navrat

//autoeditácia príspevku (25 Dec 2010, 11:52)
Skúsil som teda vložiť dll súbor manuálne. Stiahol som ho zo stránky, ktorú si mi odporučil. Podľa návodu, ktorý sa stiahol s týmto súborm som ho cez program ExpressZIP extrahoval do priečnika WINDOWS/system. Nepomohlo to, ale keď som ho extrahoval do WINDOWS/system32 a skúsil som stiahnuť to video, objavil sa takýto oznam: Runtime error! Program C:/Program Files/Real/RealPlayer/RecordingManager.exe R 6034 An application has made an attempt to load the C runtime library incorrectly. Nepodarilo sa správne inicializovať aplikáciu ( 0xc0000142). Skúsil som znovu preinštalovať RealPlayer, ale nič som tým nedosiahol. Neviem, čo s tým ďalej robiť, alebo som spravil niekde chybu?
Napísať odpoveď