Stavkovanie
Re: Stavkovanie
na dnes len jeden zápas:
BC Radnicki Kragujevac - Union Olimpija - 1
za 2 eura to len dávam
BC Radnicki Kragujevac - Union Olimpija - 1
za 2 eura to len dávam
To ozaj nepochopím, vsádzať na takéto zápasy. V živote si nevidel hrať jediný tím možno z týchto a dáš to na tiket, pričom nepoznáš možno ani jedného ich hráča?dzuri napísal:Ja na dnes len tak so zdrbu za 5ku
Proste su vianoce
mozno sa namna usmeje stastie a ked nie tak kkt do 5eur
Momentale davam na chrty
us som zarobil 7eur nanich
Aeste tolko nvm ako si mam poslat peniaze z bet at home tak
co snimi musim ich rozdrbat nejako
tak aj preto take somarinky podavam
Momentale davam na chrty
Aeste tolko nvm ako si mam poslat peniaze z bet at home tak
eldzi: A čo z toho že bude poznať všetkých hráčov a sledovať ich všetky zápasy? Aký to má zmysel?
Ide o to, že bude poznať výkonnosť jednotlivých tímov, môže odhadnúť, čo od nich očakávať v danom zápase. Veď ale uznaj, tak radšej počkám na sobotu/nedeľu a anglickú ligu, kde mám väčšiu šancu uspieť, ako keď budem podávať filipínsky basketbal...Plasmon napísal:eldzi: A čo z toho že bude poznať všetkých hráčov a sledovať ich všetky zápasy? Aký to má zmysel?
Súhlas. Takéto ligy sa oplatí hrať pri kurzoch 1.20-1.30 keď tam je istota, že daný tím vyhrá a ty potrebuješ aspoň trocha znásobiť stávku.
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Praveze kurzy 1.20 sa neoplati hrat, a pri takychto ligach uz vobec nie...
Ak dávaš bet za 80 euro tak aj celkom hej, tam ti niekedy stačí len zdabliť tie prachy.
Btw, takto ma nasral Jagrov Omsk dnes. Viedli 4-2 a dve minúty pred koncom dostali dva.
Btw, takto ma nasral Jagrov Omsk dnes. Viedli 4-2 a dve minúty pred koncom dostali dva.
Zajtra idem
Potrebujem nejake ojrace tak dufam ze to uz konecne vyjde
nejaky dotaz?:D
za 3Ottawa-Pittsburgh - 2
Chicago-Columbus - 1
Potrebujem nejake ojrace tak dufam ze to uz konecne vyjde
Ja zase skúsim sólo tiket Newcastle - Man City X za 10, uvidíme, či motyka vystrelíFilipito napísal:dnes mám silného tušáka na Manchester city
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2010, 16:11)
Ajajaj, N'castle 0:2 v 10', to som prestreril
parádička 
Fu tak dnes čosi podobné ako včera pri NBA. 2x under mi vyšiel a Lakers to presrali doma. Dnes Linkopings v SWE lige (hokej) 3-1, Man City 3-1 a Fulham 1-3. Čísla pekné akurát ten West Ham mi to posral. Holt, večer ma čaká NHL.
Filipito: Nemáš nejaké tipy? Ak to znova dá tak ti ulejem bonus z toho
.
na noc dávam presne to čo Y2J
to sú dnešne tutovky, ale za viac ako 5 eúr by som do nich nešiel, Chicago to môže aj posraťOttawa-Pittsburgh - 2
Chicago-Columbus - 1
Toho Pitt som si viacmenej isty len som nevedel cim mam doplnit ci VAN vs EDM alebo CHI vs CBJ, hadam som si dobre vybral
Inak Hossa a Kane uz hraju? alebo aspon jeden z nich?
Inak Hossa a Kane uz hraju? alebo aspon jeden z nich?
V tomto prípade je istejší podľa mňa Vancouver. Chicago má také up & downs doma, že to nechápem od začiatu sezóny. Ten Pittsburgh by mal byť, ale dnes akosi necítim na nich čistú dva. Tam hrám radšej X2. Celkom dosť sa ešte bojím môjho overu 5,5 pri LAK - Anaheim. 
Btw, mal niekto na včera NBA či len ja som hral tie ťažké zápasy?
Btw, mal niekto na včera NBA či len ja som hral tie ťažké zápasy?
Hossa by už aj mohol
teda aspoň dedo čo je stále zavesený na športových kanáloch hovoril že nastúpy