P: PC Komponenty
P: PC Komponenty
Zdravim
Už mám iba ram 3x1GB DDR2
cena jednej 10€ 1xVData 2x ostane
najlepsie vsetky naraz by som predal.
Akcia: Všetky 3 predám za 25€
Už mám iba ram 3x1GB DDR2
cena jednej 10€ 1xVData 2x ostane
najlepsie vsetky naraz by som predal.
Akcia: Všetky 3 predám za 25€
Re: P: PC Komponenty
Ja by som teda mal záujem, ale moc sa dotoho neorzumiem, ak by som si tam dal tvoj procák a dosku, tak gtx260 a 2x2gb ddr2 ramky mi tam pôjdu, že? a zdroj mi bude stačiť? neviem aký mám teraz ale utiahne e6500 inteláka na asus P5N-E sli doske...
Zobral by som RAM za 30
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
yno - zoberieš neznáme 1 gigové pamäte bez toho aby si vedel ich značku, vek, časovanie, frekvenciu a model? Mnuž, odvážny počin...alebo skôr nerozvážny? 
Moja doska na ten procak pasuje,na tu dosku pojde gtx 260 a 2x2GB ddr2 tam pojdu tiez ramky.Zdroj si zisti otvor skrinku a opis nazov zdroja a kolko ma watov,lebo e6500 je len dvojjadro cize ma mensiu spotrebu.rain3R napísal:Ja by som teda mal záujem, ale moc sa dotoho neorzumiem, ak by som si tam dal tvoj procák a dosku, tak gtx260 a 2x2gb ddr2 ramky mi tam pôjdu, že? a zdroj mi bude stačiť? neviem aký mám teraz ale utiahne e6500 inteláka na asus P5N-E sli doske...
Zisti ten Zdroj
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2010, 13:17)
okey idem zistit znacku atd ako hovori uplinkyno napísal:Zobral by som RAM za 30
a je nejaká možnosť že sa mi nevojde doska do skrine alebo prípadne iné nechcené problémy? všetko by teda malo šlapať, zapojím a idem hej?
sory že sa tolko pýtam ale istota je istota...
a ten box chladič uchladí aj nejaký ten OC? nič extreme pravdaže....
A na zrdoji nemám nálepku, aký to je... len PSUxxxxxxxx samé čisla, potom nálepka rohs, a partis sro....ale nič iné.... a warranty stick pravdaže.....
A na zrdoji nemám nálepku, aký to je... len PSUxxxxxxxx samé čisla, potom nálepka rohs, a partis sro....ale nič iné.... a warranty stick pravdaže.....
yno: no tak som to pozrel a jedna je vdata a druhe dve su netusim
foto
//obrázky do prílohy
vek je 2 roky
rain3R: doska by sa ti mala vojst do skrinke,ten zdroj je dolezity ale e6500 ma tusim 65W a ADM ma 120W co je polovick,no mal by to utiahnut ten zdroj,ale asi budes mat no name zdroj aspom tie Waty kebyze zistiz
ked chces mam na predaj zdroj Corsair 550W tiez ma dva roky,bez zaruky uz,cena 40€
foto
//obrázky do prílohy
vek je 2 roky
rain3R: doska by sa ti mala vojst do skrinke,ten zdroj je dolezity ale e6500 ma tusim 65W a ADM ma 120W co je polovick,no mal by to utiahnut ten zdroj,ale asi budes mat no name zdroj aspom tie Waty kebyze zistiz
ked chces mam na predaj zdroj Corsair 550W tiez ma dva roky,bez zaruky uz,cena 40€
btw. odkial si? vinohrady nad váhom? to je kde prosím ťa? mna by najviac potešila osobka u mňa...
pretože neviem ako vymením tú dosku a procak keďže som to nikdy neorbil....
Nitra je blizko,ja som tiez nikdy nic nemenil ani dosku to je asi najtazsie dat na dosku vsetky blbosti a pozapajatrain3R napísal:btw. odkial si? vinohrady nad váhom? to je kde prosím ťa? mna by najviac potešila osobka u mňa...pretože neviem ako vymením tú dosku a procak keďže som to nikdy neorbil....
Tak to je dosť zlé, no nič asi to bude natom kto kupi moju terajšiu dosku a procák
:D
Poskladat to mozes dat niekomu,ja som to tak spravil,som prvy krat dal poskladat cely komp a platil som 20€
a co tak sa naucit pouzivat google?Jozo211 napísal:yno: no tak som to pozrel a jedna je vdata a druhe dve su netusim...
HYS64T128000EU-3S-C2
Qimonda 1GB PC2-5300 667MHz DDR2-667 240 pin
Tak ak by mi bolo treba nový zdroj, kolkatku asi? nevieš? a ešte určite aj pastu kúpiť, ne?
zdroj neviem kolkatku,ja predavam este jeden Corsair 550W Bez zaruky lebo ma uz dva roky za 40€.
Pastu neviem ci treba ja mam nanesenu a cpu cize asi netreba.
Kedy by si to mohol kupit?
Pastu neviem ci treba ja mam nanesenu a cpu cize asi netreba.
Kedy by si to mohol kupit?
Tak ide mi len o to či mi treba nový zdroj abo nie, ak nie tak aj hneď teraz, popr. najlepšie zajtra keďže sú dnes vianoce...
odfot zdroj co je na tom napisane alebo vsetko opis co je na nom.
takže tri nálepky, prvá na hrane, warranty stick, netreba komentovať...
druhá: RoHS
tretia: ciarovy kod a pod nim S/N PSU110027066 a pod tym eurocase a uplne dole partis s.r.o
našiel som firmu partis sro na webe (eurocase.cz) ale nič som nezistil..
druhá: RoHS
tretia: ciarovy kod a pod nim S/N PSU110027066 a pod tym eurocase a uplne dole partis s.r.o
našiel som firmu partis sro na webe (eurocase.cz) ale nič som nezistil..
no vidis zdroj je Eurocase co neni dobra znacka
a kolko Watov ma tam asi nebolo.
No to neviem kebyze ma aspom 500W tak by to utiahol
No to neviem kebyze ma aspom 500W tak by to utiahol
No šak takto, nemohol by si zajtra do nitry? lebo nechce sa mi to riešiť poštou kedže bývame oproti sebe (obrazne)
zajtra mozno aj hej,a ty bi si nemohol dojst? 
ten zdroj nechces?
ten zdroj nechces?